- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.581
totsandmore dan canım. 69 tl. Sen nekadarasipariş ettin ?Hangi site. Ben verazeyn den siparis ettim
bbizimkilrr genelde aynı çizgiden gidiyorlar@skekebeks ayni durumdayiz memeye yapişik emiyor bayiliyor yine mizirdabiyor 1.5 saatte bir
totsandmore die bi site incele istersenKulagiyla oynuyoda diştendir canim oyle der annem. Bize doktor jel vermisti sende bi danış istersen.
Duruyo mu kundak yapinca , benimki ciglik atiyo. Nerden siparis vercen canim kolyeyi?? Ben instagramdan bakmistm hamileyken cok iyiydi ama simdi bulamiyorum
Canim bende arada vericem. Paraben kotu bsy degil yani sandigimiz kadar. Az oldugunda koruyucu etkisi war. Bir ara saclarim cok dokuluyodu doktor
Pastorize sutten tabiki tutar yogurt ama pastorize kaynatilmaz ılıştirilip yapmalisin.
Canım totdandmore_organik_bebek var instagramda inceleyin alanlar hep çok memnun. Sitesinden de sipariş veriliyor ben oradan vereceğim sertifikası da varDuruyo mu kundak yapinca , benimki ciglik atiyo. Nerden siparis vercen canim kolyeyi?? Ben instagramdan bakmistm hamileyken cok iyiydi ama simdi bulamiyorum
totsandmore dan canım. 69 tl. Sen nekadarasipariş ettin ?
Ben aptamilin iceriginde bebek sutu olanindan aliyorum icine biraz bir olcek daha mama ilave ediyorum bir kasikta meyve puresi afiyet olsun bide gunluk su meyve puresi kavonozlarinda yogurt mayaliyorum keci sutunden icinede bir iki tane bebe buskivi si koyuyorum hiiii baska bide havuc kabak patates hasliyorum elekten geciriyorum veriyorum benimkide hic anne suttu almadigi icin uc kez bunlari veriyorum iki ara ogundede mama veriyorumMuhallebiye mama ve meyve nasıl karıştırıyosunuz ölçüsü ne kadar bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ek gıdalar konusunda da bebekle ilgili her konuda olduğu gibi acemiyim:) birde kavanoz daki kaşık mamalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?benim kızım artık hiç anne sütü almıyor neler verebilirim diye araştırıyorum enazından ev dışında o kavonozlardan yedirebilirmiyim???
hangi sayfaydı tekrar söylermisin canım bir de ona bakayımBenim beğendiğim model 75 tl idi bir de 6 tl kargo ücreti 81 liraya mal oldu bugün yarın gelir heralde
9. Aya kadar beklemicez canım, doktor tahlili 9. Ayda yaparız sen şimdi kullanmaya başla dedi, bende başka bi doktora daha gidip tahlil isticem eğer o da kullan, tahlile gerek yok derse zaten başlcamKızlar kan ilacını bu kadar küçümsemeyin.nerdeyse Her Bebekte kansızlık olurmuş. Ve bikere oluncada hızla ilerliyor. Ablam kullanmama gibi bi gaflete düştü. Bebeginde ağlarken morarma ve kasılma nöbetleri oldu. Meğer kansizliktanmis bilemedik. Eğer her bebekte görülen bişey olmasaydı devlet parasız her bebeğe dagitmazdi. Deli mi bu adamlar. Bişey biliyorlardı yapıyorlar. 9.ayda tahlil demişsiniz. 9.aya kadar kansızlıgi son dereceye gelebilir allah korusun. Çok rahat olmayalım bu konuda bence
9. aya kadar beklenmemeli zaten dedigim biz 1. ay yaptirdik tahlil cok sukur ihtiyaci yok peki ihtiyaci olmadan verilirse zehirleniyor bebekelr bu dogrumu 9. ay tahlil icin cok gec parmagindan azicik kan aldilar bu kadar zor bir sey de degil yaptirin bence bebeklerin sagligi soz konusuKızlar kan ilacını bu kadar küçümsemeyin.nerdeyse Her Bebekte kansızlık olurmuş. Ve bikere oluncada hızla ilerliyor. Ablam kullanmama gibi bi gaflete düştü. Bebeginde ağlarken morarma ve kasılma nöbetleri oldu. Meğer kansizliktanmis bilemedik. Eğer her bebekte görülen bişey olmasaydı devlet parasız her bebeğe dagitmazdi. Deli mi bu adamlar. Bişey biliyorlardı yapıyorlar. 9.ayda tahlil demişsiniz. 9.aya kadar kansızlıgi son dereceye gelebilir allah korusun. Çok rahat olmayalım bu konuda bence
hangi sayfaydı tekrar söylermisin canım bir de ona bakayım
benim ki de geçen kulağıyla oynuyordu baktım kir vardı temizledim geçti kaşıması.kaç kilo canım?? Biz iki doktora gidiyoruz ikiside başlama dediği için başlamıcam. Kan damlasına başlıcaktım, burda bi arkadaşın yazdıkları çok kafama yattı, doktordan tahlil isteyip başlıcam
bende bi site buldum, % 100 orjinal die bakalım ordan söylicem
benimkide diş mi çıkarıyo acaba, kulağıyla oynayıp kendi kendini uyandırıyo, bende bu ara battaniyeyle kundak yapmaya başladım uzun uyusun die
şmdi çocuk dişi acıyacak elini ısırarak kendini rahatlatacak. kundak yaptığınızda çocuğa iyilik mi olur eziyet mi olur. mantıklı düşünelim..Bende kundak yapicam artık. Başka çözüm yok galiba buna. Diş huzursuzluğu demekki böyle de uyku eğitimine başlanmaz ki
öyleymiş.günlük süt alacaksın keçi sütünde var mı bilmiyorum. ya da sokak sütçsüKızlar acil yardım!!! Migrostan keci sütü aldım.markası baltalı.küçük bir kaseye yoğurt mayaladım ama tutmadı.tutturan var mı? Nasil yapiyosunuz.bi arkadaşım pastorize sütten yogurt tutmaz diyor.deneyen var mı.boşuna mı aldım.
Kizlar acil!!!
Bizim gazimiz cokartti ilaclar cozum olmuyo. Hani bi tarif wardi esra erol mu ne paylasmis. Kimyon tarifi o nasil oluyo tarif werirmisiniz?? Bi fincan yapiliyodu galiba ama o fincandan kac kasik werilecek bebege. Kendimde iciyorum ama denicem cocugum aci cekiyo gozumun onunde
Ben de burda okudum demir ilacinin fazlasi zehirlenme yapabilir dediler vermiyorum cuma gununden beri.. Haftaya carsamba kontrolumuz var konusucam doktoruyla bakalim..
Bide ben para verip aldim devlet veriyo yazmis biri
Hennaaaa ben niye para veriyomustumCanım sağlık ocağı bedava veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?