- Konu Sahibi SirriEyvan
- #56.221
1,5 saatti r uyanığız
derdi ne bilmiyorum, huysuz. Burnu tıkalı gibi, temizledim bişi yok, ama rahat nefes alamıyo. Nezle mi ettim acaba bebemi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım SoyucakCanim havucun kabuGunu soyuyor muyum?
aynen öyle 2 parmağıyla.Disleri kasiniyordur bebeklerin belki kizlar benim bi yakinimin kizi oyle emermis hatta iki parmağıyla
sümük alamasakta tıkanıyor bnm ki de burun suyunu döküyorum rahatlıyor. bir de petekten boğazı kuruyor sanırım. ara ara uyanıp bi fırt süt çekiyor. haklı da bnde kalkıp kalkıp su içiyorum. petek üstüne su koyduk ama gene de kurutuyor demek..1,5 saatti r uyanığızderdi ne bilmiyorum, huysuz. Burnu tıkalı gibi, temizledim bişi yok, ama rahat nefes alamıyo. Nezle mi ettim acaba bebemi
![]()
bizim daha kaloriferler yanmadı, mecburen ara ara UFO yakıyorum odada, heralde o da kurutuyo ortamısümük alamasakta tıkanıyor bnm ki de burun suyunu döküyorum rahatlıyor. bir de petekten boğazı kuruyor sanırım. ara ara uyanıp bi fırt süt çekiyor. haklı da bnde kalkıp kalkıp su içiyorum. petek üstüne su koyduk ama gene de kurutuyor demek..
Bebegin kac kiloki canim benimki basiyo hatta iki elini tutuyorum adim atiyobende azaltayım ozaman canım, saol
Bide bizimki hiç ayağına basmıyor sadece kızınca felan basıyor hasbam :) kilolu olduğu için galiba. Ama annemler sen bunu alıştırmamışsın diyorlar. Seninki basıyomu?
çok geçmiş olsun canım ya, neden oluyomuş ki bu?
İştahsızlık dişle alakalı olabilir. Bilmiyorum bebeğiniz diş dönemin girdi mi. Senin minik tam uyku eğitimi almış gibi :) bence çok güzel bir düzeni var. MaşallahKızlar bebekleri nizde iştahsızlık varmı? Benim kızda yine başladı.birde sütünü sağarak verenler 3 saatte kaç cc yiyor?gece veriyor musunuz? Bizimki en son 11 gibi yiyor 5 e kadar uyuyor.3 gibi vermelimiyimki?
Arkadaslar sag göğsüm koltuk altından itibaren ağrıyor o kadar ki dokunamiyorum bile koltuk altıma göğsüme, doktora gittim mastıt olmuş göğüs ucunda yara var dedi sag göğsünu 5 gün hiç sağmayacaksin dedi aranızda yaşayan var mı korkuyorum 5 gün sağmazsam göğsüm çok dolu olup şişecek öyle de ağrıyacak sütüm kesilecek 4 buçuk aydır sağarak veriyorum sütümü artırmak için çok uğraştım(
Saçlara bak maşallah çok tatlı maşallah canım.allah bağışlasın.[/QU
Teşekkür ederiz Canım amin hepimizin
Ben bastırıyorum Can'ım koltuk altından destek veriyorum gayet iyi o konu dabende azaltayım ozaman canım, saol
Bide bizimki hiç ayağına basmıyor sadece kızınca felan basıyor hasbam :) kilolu olduğu için galiba. Ama annemler sen bunu alıştırmamışsın diyorlar. Seninki basıyomu?
geçmiş olsun size de CanımKizlar sizin gibi benim bebis de üşüttü galiba. Pazartesi doktora gitmisti cigrlerde bisey yok ama grip gibi dedi. Demir ilacina baslama suan grip hali gecsin cuma gunu kontrol edeyim dedi. Ama soguk alginligi baslangici gibi duruyor dedi. Yari yine bakacak. Bu arada gunde 3 kere calpol ver dedi birer cay kasigi. Bu grip hali bebekleri cok huzursuz eder uyumaz dedi ilac biraz terletr dedi. Bikac gundur veriyorum. Ama hapsiriklar ve tikaniklik artti. Yatin goturcem.
Off kizlar soğuklar tam gelmeden bebisleri hasta ettik iyimi.
9300 olmuş canım.. Maşallah senln fıstığaBebegin kac kiloki canim benimki basiyo hatta iki elini tutuyorum adim atiyo
benim dombili tembel çıktı, teyzesine çekmiş heralde 14 aylıkken yürümüş :)Ben bastırıyorum Can'ım koltuk altından destek veriyorum gayet iyi o konu da
Masallah yaa ben toplu bebeklere bayiliyorum sakincasi yoksa senin icin resmini paylassana benim kizda cok zayif degil ama biraz daha tombis olsa diyorum bazen ama saglikli olsunlarda bizimkinin burun akintisi vardi sonra oksurmeye basladi bugun goturdum hastahaneye uc tane surup verdi bogazi dolmus dedigeçmiş olsun size de Canımben doktora da götürmedim, bol bol emzircem bakalım, biraz da ıhlamur veriyorum. İlaçsız. Atlatıruz inş
9300 olmuş canım.. Maşallah senln fıstığa
benim dombili tembel çıktı, teyzesine çekmiş heralde 14 aylıkken yürümüş :)
Ihlamur kansizlik yapiyormuşgeçmiş olsun size de Canımben doktora da götürmedim, bol bol emzircem bakalım, biraz da ıhlamur veriyorum. İlaçsız. Atlatıruz inş
9300 olmuş canım.. Maşallah senln fıstığa
benim dombili tembel çıktı, teyzesine çekmiş heralde 14 aylıkken yürümüş :)
bnm ki memede öyle yapıyor. neden yapıyor bilmiyorum
bende azaltayım ozaman canım, saol