• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlaar bi kac gundur giremiyorum merak ediyodum sizi. Okudum simdi hepsini. @bebikkk canim Allah sifa wersin dualarimiz seninle.
Anne Mery Anne Mery canim yedigine uykuna dikkat et bolbol rezene ve yesil salata oneririm. Hic olmazsa gnc nin hapi war ondan kullan bi arkadasin sutu kesilmisti onunla geldi ve artti.
Benimde cumartesinden beri misafirim wardi dun gittiler. Eşimin yegenleri gelmisti Osmaniyeden. Bebegimi gorduler:KK46:
Tabi benim kaplan alisik degil kalabaliga veya ewde birilerinin olmasina. Hep agladi ve gazi cok cok artti. Bu gece sabaha karsi esim yanimdan alip besigine koyup salona goturmus ilgilenmis masaj falan yapmis ilac vermis. Beni uyandirdiginda saat 9 mus hala diyorumki 5 dk daha uyuyim:mad:ben hala bebegim yanimda zannediyorum sonra sasirdim tabi olanlari duyunca S skelebeks walla dedigin gibi tam bi ilacmis deliksiz uyumak . Gaz kabusumuz oldu yarin yine doktora gidicez bunun icin yine bsy olmaz derse artik tutmasin kimse beni:KK34: ceken kucucuk yawrum inliyo resmen ya icim parcalaniyo:KK42:
Cnm ya gecmis olsun bizimde cok fazla. Dun hic durmadi mecbur fitil koydum bi tane. Kakasini yapip rahatladi. Fitil koymaktan cekinme yazik bebislere

Canim ben cok cektigim icin biliyorum. O gogusune sicak havlu koy yani sicak suyla yika hawluyu veya ütüle dikkat et yanmasin tenin. Oyle yukardan asagiya doru sag ucunuda hafif elinle sagarsin. Ben 2 hafta oyle yaptim cok az sut cikiyo bide zor. Ben oturup sabahtan aksama kadar oyle sut sagiyodum milim milim. Sabir cek canim. Ama vazgecme dooktor banada pompa kullanma elinle boyle sag demisyi. Benim ucum kopmustu iki gogusumun. Cok gecmis olsun.

Anladim cnm çok acıyor göğsüme dokunamiyorum bile nasıl sagacam bilmem antibiyotik de vermiş miydi sana

Ise nzaman başlayacak sn cnm. Uzanarak emzirmeyi dene. Yerinden kipirdamayinca uyanmiyorlar
raporum bu salı bitiyo ama 1 ay daha alıcam canım. Sonra başlıcam.. Yatarak emzirmeyi pek istemiyorum , çünkü bi arkadaşımınki ona alışmış gittiği her yerde bebek yatarak emmek istiyo, o da çok zor oluyo anne için :/

Biz bgn aşımızı olduk, şimdilik iyi, huysuz ama ateşi yok. Kan ilacını verdi ama tereddütlerim var hala :/ kilosu boyu çok iyi maşallah paşamın, bıngıldağı da iyi dedi. Başka bişey söylemiyorlar zaten sağlık ocağında

raporum bu salı bitiyo ama 1 ay daha alıcam canım. Sonra başlıcam.. Yatarak emzirmeyi pek istemiyorum , çünkü bi arkadaşımınki ona alışmış gittiği her yerde bebek yatarak emmek istiyo, o da çok zor oluyo anne için :/
Bebeği dik tutarak emzirin diyorlar

Bende öyle bi hata yaptım 1 fincan bile değildi içtiğim ama şişen akan göğsümden eser kalmamıştı baya ugrastim sabah akşam gece rezene içtim incir havuç haşlayıp suyunu içtim sarı üzüm yedim özellikle aksamlari yedim ve o hafta hergun sebze yemegi yaptim yedim 1 haftada açıldı eskisi gibi oldu hatta daha fazla oldu ama bende kana kana emen bir bebek yok malasef boşuna 5 kilo da almış oldum ama olsun tecrübe etmiş oldum ...düzelir yani üzülme stres yapma canım. .
Kendime hakim olamıyorum stres konusunda, çok sinirliyim kendime Nasıl araştırmadan içtim adaçayını diye. Düzelsin inşallah ya

Bende öyle bi hata yaptım 1 fincan bile değildi içtiğim ama şişen akan göğsümden eser kalmamıştı baya ugrastim sabah akşam gece rezene içtim incir havuç haşlayıp suyunu içtim sarı üzüm yedim özellikle aksamlari yedim ve o hafta hergun sebze yemegi yaptim yedim 1 haftada açıldı eskisi gibi oldu hatta daha fazla oldu ama bende kana kana emen bir bebek yok malasef boşuna 5 kilo da almış oldum ama olsun tecrübe etmiş oldum ...düzelir yani üzülme stres yapma canım. .
Canim havuç tarifini verir misin ne kadar su kaç havuç kaç dakika tutucas

Doktordan geldik kızlar bebeğim 4 aylık 7730 kilo 65 cm olmuşuz doktor anne sütünden başka hiçbirşey verme dedi ek gıda 6. Ayda başlanacak oturmak istiyor dedim 5. Ay dolsun öyle dedi birde kan değerini ölçüp öyle kan ilacı verelim dedi ölçüldü 12-15 referans aralığı bizimm 11 çıktı kullanmanda fayda olur dedi kan ilacı kullanan arkadaşlar neye göre kullanıyorsunuz sağlık ocağından alacam aşı ya gittiğim gün

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 96
Doktordan geldik kızlar bebeğim 4 aylık 7730 kilo 65 cm olmuşuz doktor anne sütünden başka hiçbirşey verme dedi ek gıda 6. Ayda başlanacak oturmak istiyor dedim 5. Ay dolsun öyle dedi birde kan değerini ölçüp öyle kan ilacı verelim dedi ölçüldü 12-15 referans aralığı bizimm 11 çıktı kullanmanda fayda olur dedi kan ilacı kullanan arkadaşlar neye göre kullanıyorsunuz sağlık ocağından alacam aşı ya gittiğim gün
Masallah bebegine Allah bagislasin

Canim havuç tarifini verir misin ne kadar su kaç havuç kaç dakika tutucas
Canim ben 1litre su kullandım 8 10 incir ikiye boldum orta boy iki havuç ince doğradım bazen kuru üzüm de koydum ve 10 dk.kadar kaynadi sabah erkenden yaptım ve geceye kadar yudum yudum içtim bir bardağı birden bitirerek değil yani aynı zamanda rezene de içtim 1 haftada çok fark etti 3 saatte bir şişiyor du göğsüm ve akmaya başlıyordu

Maşallah bebise. Cnm sağlık ocağı veriyor kan ilacı bana hemşire günde 4 damla dedi öyle veriyorum

Maşallah Canım, bende bgn sağlık Ocağı'na gittim, 4 aylık olduk. doktor kontrolümüz 21 gün sonra, rota aşısı olacağımız gün. Bize ölçüm felan yapmadan direk kan ilacını verdiler, ben doktora gideceğimiz güne kadar kullanmıcam, bir de ona sorcam.. Bir de biz oğlumu oturtuyoruz, hazır bence. Yastıkta yatarken felan kafasını kaldırıyo, oturmayı çok seviyo. Zaten oturtmayınca kollarım kopuyo yorgunluktan. Acaba doktora sormadan oturtarak hata mı ediyorum :(

Ben 20 kilo aldım ve normal dogum yaptım 14 kilo gitti ama hala göbeğim inmedi kalacak diye korkuyorum süt olsun diye yedikçe yiyorum puff :KK43:
Basta bi onbes gitti on kaldi sutum azalinca yedim bende sen 6 kilo bisey degil verirsin hele bi hareketlensin

Arkadaslar sag göğsüm koltuk altından itibaren ağrıyor o kadar ki dokunamiyorum bile koltuk altıma göğsüme, doktora gittim mastıt olmuş göğüs ucunda yara var dedi sag göğsünu 5 gün hiç sağmayacaksin dedi aranızda yaşayan var mı korkuyorum 5 gün sağmazsam göğsüm çok dolu olup şişecek öyle de ağrıyacak sütüm kesilecek 4 buçuk aydır sağarak veriyorum sütümü artırmak için çok uğraştım :KK43:(

Aynisi oldu cnm atesim cikti sitma tuttu. Sicak suyun altinda (beni cok usume tuttugu icin cok sicakti su) elinle bastirarak dipten uca dogru msj yap bir gunde duzelmiyor malesef

Kendime hakim olamıyorum stres konusunda, çok sinirliyim kendime Nasıl araştırmadan içtim adaçayını diye. Düzelsin inşallah ya

Cnm en hizli yontem tatli yemektir meyvelerin kompostosunu mu yaparsin bal kaymak mi yersin tahin pekmez mi yersin sutlu tatli mi yersin sana kalmis .. Sonra zamanla diger kurleri yapar cogaltirsin

Maşallah Canım, bende bgn sağlık Ocağı'na gittim, 4 aylık olduk. doktor kontrolümüz 21 gün sonra, rota aşısı olacağımız gün. Bize ölçüm felan yapmadan direk kan ilacını verdiler, ben doktora gideceğimiz güne kadar kullanmıcam, bir de ona sorcam.. Bir de biz oğlumu oturtuyoruz, hazır bence. Yastıkta yatarken felan kafasını kaldırıyo, oturmayı çok seviyo. Zaten oturtmayınca kollarım kopuyo yorgunluktan. Acaba doktora sormadan oturtarak hata mı ediyorum :KK43:
Size de maşallah Canım...biz rota aşı yaptırmadık isteyerek..bende arada çok kısa oturtuyorum ama bugün doktorumuz erken dedi beş kemikleri ve pöçükleri çok yumuşak olduğu için sorun olabilirmiş

Anladim cnm çok acıyor göğsüme dokunamiyorum bile nasıl sagacam bilmem antibiyotik de vermiş miydi sana
Canim vermemisti ama nabzimin 110-120 attigini bilirim. Antibiyotik birazda tadini degistiriyo sutun. Ben 20 lik disim sistginde kullanmistm midesi bulanmisti.

Back