2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
biberon değil bardakla verirsin. delikli başlığı olan bardaklar var. hem daha iyi

Kizlar bebegimde hapsiriyo dikkat ettim ama basaramadim galiba onu korumayi. Ne yapsam bilen war mi ne iyi gelir
bnm ki hep hapşırıyor dr normal dedi. son zaman burnu tıkanıyor özellikle gece. tuzlu su yapmıştım lu fizyolojik damla. şırıngayla az az sıkıyorum. bnle beraber nrzle olduğunda aynı şekilde 2 günde atlattık çok şükür. çok tıkanırsa ketılın kapağı aç su kaynat.

Benden ona bulasti korkusu war dedigini yapim cnm bugun cok sagol

Kizlar bebegim aabaha kadar yarim saatte bir kalkti bacaklarini karnina ceke ceke. Karninda bitmek bilmeye gurultular . Karnina masaj yapiyrm saat yonune dogru oda kesmez oldu. Artik hafifce sikiyorum elimle hafiften mincirir gbi oyle duruyo yarim saat snra bi daha basliyo. Bu nasil bsydir yawrum bnm ya icim gidiyo

Ya bizimde ayni sekilde gazimiz cok artti bu günlerde. Normalde deliksiz uyuyan kizim zirt pirt uyandi aglayarak. Karni gümbür gümbür dedigin gibi. Allahim biteydi bu gazz derdi of.

Kizlar bizdede uyku yok gece saat basi kalkiyo onceden emzirir yatirrdimuyurdu. Simdi sallaya sallaya anca iki saat uyuyo ayaklari pat patbesoge vuruyo gazmi dersin yinemi basladi bu gaz

Doktorun ne dedi gurultuya benimki iyi işte sindirimi çalişio dedi bana da gece uykusu haram oldu

bnm tarihim geçti bebek için kontrole gittiğimde olmayı unuttum bugün bi uğrayıp sorayım bari
benimde geçmişti nerdeyse 2 ay hemde

Ah bu doktorrr!! Sordum ihlamur werme dedi e nasil atlatacak onu werme bunu werme
canım bi arkadaşın doktoru da erkek bebeklere verilmez demiş, dün aradım sordum öyle saçma şey olur mu, verebilirsin tabikide dedi :) bizimki mümkün olduğunca ilaç vermemek için uğraşıyo

ya acaba sen onu kolluyosun ama kendine mi dikkat etmiyosun?? Havalar soğudu, sıkı giyin , özellikleayaklarını sıcak tut.. Asitli içeceklerden, yiyeceklerden uzak dur. Yataktan kalktığın kıyafetlerle dolanma, hemen bi Yelek giy.. Tabi bunları ben yapamıyorum, büyüklerden tavsiyeler :))

Ya bizimde ayni sekilde gazimiz cok artti bu günlerde. Normalde deliksiz uyuyan kizim zirt pirt uyandi aglayarak. Karni gümbür gümbür dedigin gibi. Allahim biteydi bu gazz derdi of.
Walla ilk 3 ay bu kadar cekmemisti yawrucagzim ilaclar kar etmez oldu

Kizlar bizdede uyku yok gece saat basi kalkiyo onceden emzirir yatirrdimuyurdu. Simdi sallaya sallaya anca iki saat uyuyo ayaklari pat patbesoge vuruyo gazmi dersin yinemi basladi bu gaz
Basladi canim gazlar hemde daha siddetli

Hic sorma, bizimkide ilac werdirmiyo bi metsil bi nurse harwey s. Onlarda artik etkili degil gibime geliyo, icim aciyo ya
Canim walla bebegim uyudugunda ses etmiyim diye oturdugum yerde terim soguyo. Parmak ucumda wc ye gidiyorum. Durumlar wahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…