- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.901
Ben 10 gundur ne sut peynir yogurt agzima surmuyorum yine kakalar ishal yine yesil. Acaba cikolata mi yapiyo diye dusunuyorum arada sarelle kaciriyorumdaSüt gaz da yapar içmeyin bence
Ben internetten o yuzden siparis wermiyorum ne olur ne olmaz diye. Degisim yapilmiyomuymus canim buyuk bedenini gonderseler??Bide bende kizima tulum giydirmek istiyorum butukbebe den 5 tane siparis ettim hicbiri olamadi elimde patladi 6 9 ayda almistim oysaki
Cok sag ol canim hepizinkini insallahAyyy cok tatli masallah rabim bagislasin senin pasaninda saci var benim kiz kel cok istiyoyorum ondanmi cikmiyo acaba saci
Çikolatayi doktorum yasaklamiştiBen 10 gundur ne sut peynir yogurt agzima surmuyorum yine kakalar ishal yine yesil. Acaba cikolata mi yapiyo diye dusunuyorum arada sarelle kaciriyorumda
Seninki de emerken oluyor mu geceCok normal gazli bebek endiselenme bagirsagi calistigindada gurultu gelirmiste benim tarifim daha cok gaza benziyomus
Tahlile verdinmi yesil kakayi cnmBen 10 gundur ne sut peynir yogurt agzima surmuyorum yine kakalar ishal yine yesil. Acaba cikolata mi yapiyo diye dusunuyorum arada sarelle kaciriyorumda
Ewet canim emerkende oluyo cekiyo kendini emmek istemiyoSeninki de emerken oluyor mu gece
Canim benim bebegim hep 5 dk emdigi icin normal dedi doktor her yapista foto cektim bakti hepsine önsutsonsüt dengesizligi hem bu normal telase edilcek bsy yok dedi tahlil yaptiralimm mi diye ben teklif ettti gerek yok dedi bakalim hayirlisi. Bude istahi yok emmesi pek iyi degil insallah duzelirTahlile verdinmi yesil kakayi cnm
yazık kız bayıltma bebişi. oynatıp yorulunca da sızıyorlar. bnm ki yüz üstü sevmiyor ya. koyuyorum çırpınıyo. ağladığında alıyorum emip yatıyor.
ark ın dediği gb ayakta pışpışlarken meme tutuyor.
bi kaç gündür bnn ki de yay gb gerinip ağlıyor o şekil emiyor. sakinleşince oturuyorum.
sanırım herşeyi gözlemlemekten uyuyamıyorlar.
Kizlar memesiz uyumaz bu sefer bence iyi yapmiyorsunuz
Kızlar siz tetanoz olmaya devam ediyomusunuz? Ben dün 3. Yü oldum kolum kalkmıyo, 4. Yü 1 sene sonra olacakmışım Allah'tan..
Bende 3. Yu oldum gecen ay. 4 gun surdu agri yogun. Sonra hafifledi canim. Gevmis olsun. Bebegi alirken dikkat et cok agriyo
3. Asiyi kacinci ayda oldunuz kizlar. Bebeginiz kac aylikken yaniBende 3. Dozu oldum canım geçen ay.
Ama nasıl bir ağrı o yaa kolum koptu uyuştu iyice
canım bnm kizimda biberonela alışamadı hala. Surekli denemek gerekiyor. Bir iki kereyle olaca is degil bu.benim kizim emzige bile alismadi biberonu geç. Artık biberon kabul etmezlerse kaşıkla vericez mecbur.
Cnm banada hbr verirmisin benimkide gecti sanirimbnm tarihim geçti bebek için kontrole gittiğimde olmayı unuttumbugün bi uğrayıp sorayım bari
Kizlar bebegim aabaha kadar yarim saatte bir kalkti bacaklarini karnina ceke ceke. Karninda bitmek bilmeye gurultular . Karnina masaj yapiyrm saat yonune dogru oda kesmez oldu. Artik hafifce sikiyorum elimle hafiften mincirir gbi oyle duruyo yarim saat snra bi daha basliyo. Bu nasil bsydir yawrum bnm ya icim gidiyo
Ben de gördüm poposuna iyice bak kizariksa krem veriyor eğer başka bir şey olsa artarak devam ederdi inşallah geçer doktora gidersen krem verir de rahatlar bebeğinKızlar bebeğinin iki hafta içinde yakasında 3 kere kan gordum neden oluyordur sizce.kabız falan da değil âma birden zorlayıp çıkardığı icinmi oluyor haftaya Dr kontrolum var sizce daha erken mi gitmeliyim?
Ewet cnm vermessin kimse vermez mecbur kalmadikca kimse cocuguna hunu yapmaz ilacta kullanmaz fitilde kullanmaz neden cocumuzun sagligina kast edelimBu arada Saraçoğlu 7 yaşından küçük çocuklar için hiçbir şekilde bitki cayı onermiyorum dedi...ben bitki cayı değil bu güne kadar su bile vermedim ...aramızda verenler var bence iyi düşünülmesi lazım sonuçta onların böbrekleri daha çok küçük ve herşeyi süzecek kadar yoğun calismiyor
Bebegim 3 aylikken vurdurmus oldum canim3. Asiyi kacinci ayda oldunuz kizlar. Bebeginiz kac aylikken yani
gidemedim bugün de gidince yazarım buradanCnm banada hbr verirmisin benimkide gecti sanirim
Bana dr. Hafif degil yumusak bir hamuru yogurur gibi bastir ogustur demisti yani ayarini sen anlamissindir biraz bastirmak gerekiyomus
Merhaba ablanizin bebeği kaç aylık? Benim kızım da böyleydi. Artık emzirmek istemiyordum meme sürekli ağzında sizliyordu yaraydi sürekli. Sütte birikmiyordu haliyle. Bazen bilerek mama veriyordum meme dinlensin acısı geçsin diye. Son bir ayda yavaş yavaş düzeldi kızım. Üç aydan sonra. Gazı azaldı aglamalar azaldı sutum maşallah taşıyor artık. Annem kayinvalidem kollarina yatirirlardi çok faydası oluyor karnini kolunizla falan sarin.Allah yardımcınız olsunCanim ablam hemsire. Inanki denemdigi hicbsy kalmadi. Bitkiler, masajlar, gaz ilaclari, 4 tane ayri besigi war cocugun mamaroo da aldilar bana misin demedi. Illa ayak ,kucak, meme. Artik memem kopcak diyo mama wermeye calisti biraz onuda almiyo. Sutude kalmiyo gogusunde hep agzinda cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?