2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayyy cok tatli masallah rabim bagislasin senin pasaninda saci var benim kiz kel cok istiyoyorum ondanmi cikmiyo acaba saci
Cok sag ol canim hepizinkini insallah
Yok canim sacli degil benim oglan sarisin bir az ortada saci var gerisi seyrek ve sari
Merak etme cikacak canim burdaki bebekler hep kel 1 yasina az kala sari sari saclar cikiyor, yakinda cikar saclari

Seninki de emerken oluyor mu gece
Ewet canim emerkende oluyo cekiyo kendini emmek istemiyo
Tahlile verdinmi yesil kakayi cnm
Canim benim bebegim hep 5 dk emdigi icin normal dedi doktor her yapista foto cektim bakti hepsine önsutsonsüt dengesizligi hem bu normal telase edilcek bsy yok dedi tahlil yaptiralimm mi diye ben teklif ettti gerek yok dedi bakalim hayirlisi. Bude istahi yok emmesi pek iyi degil insallah duzelir

Yok valla bu saat oldu sabah 6 dan beri kirpmadi gozunu cok huzursuz ama direniyor ciglik atiyor uyumuyor.

Kizlar memesiz uyumaz bu sefer bence iyi yapmiyorsunuz

Uyumasi daha onemli degil mi sence uyusunda nasil uyursa uyusun onun suan uykuya ihtiyaci var

Kızlar siz tetanoz olmaya devam ediyomusunuz? Ben dün 3. Yü oldum kolum kalkmıyo, 4. Yü 1 sene sonra olacakmışım Allah'tan..

Bende 3. Yu oldum gecen ay. 4 gun surdu agri yogun. Sonra hafifledi canim. Gevmis olsun. Bebegi alirken dikkat et cok agriyo

3. Asiyi kacinci ayda oldunuz kizlar. Bebeginiz kac aylikken yani

Benimkinin kakasi da mukuslu gibiydi bi de arada kan oluyordu emzigi çeşme suyuyla yikamayi bıraktım bir de ön süt çoktu 50 cc falan ve tazyikliydi. Biraz elimle sagip fışkıran sütü boşaltiyorum. Tazyikli ise sen de bi denesen. Yani en azından mukus azaldı

bnm tarihim geçti bebek için kontrole gittiğimde olmayı unuttum bugün bi uğrayıp sorayım bari
Cnm banada hbr verirmisin benimkide gecti sanirim

Bana dr. Hafif degil yumusak bir hamuru yogurur gibi bastir ogustur demisti yani ayarini sen anlamissindir biraz bastirmak gerekiyomus

Kızlar bebeğinin iki hafta içinde yakasında 3 kere kan gordum neden oluyordur sizce.kabız falan da değil âma birden zorlayıp çıkardığı icinmi oluyor haftaya Dr kontrolum var sizce daha erken mi gitmeliyim?

Bu arada Saraçoğlu 7 yaşından küçük çocuklar için hiçbir şekilde bitki cayı onermiyorum dedi...ben bitki cayı değil bu güne kadar su bile vermedim ...aramızda verenler var bence iyi düşünülmesi lazım sonuçta onların böbrekleri daha çok küçük ve herşeyi süzecek kadar yoğun calismiyor

Kızlar bebeğinin iki hafta içinde yakasında 3 kere kan gordum neden oluyordur sizce.kabız falan da değil âma birden zorlayıp çıkardığı icinmi oluyor haftaya Dr kontrolum var sizce daha erken mi gitmeliyim?
Ben de gördüm poposuna iyice bak kizariksa krem veriyor eğer başka bir şey olsa artarak devam ederdi inşallah geçer doktora gidersen krem verir de rahatlar bebeğin

Ewet cnm vermessin kimse vermez mecbur kalmadikca kimse cocuguna hunu yapmaz ilacta kullanmaz fitilde kullanmaz neden cocumuzun sagligina kast edelim

[TE="canmkzm, post: 43071306, member: 206567"]Kızlar bebeğinin iki hafta içinde yakasında 3 kere kan gordum neden oluyordur sizce.kabız falan da değil âma birden zorlayıp çıkardığı icinmi oluyor haftaya Dr kontrolum var sizce daha erken mi gitmeliyim?[/QUOTE]
bence ilk fırsatta git.

Merhaba ablanizin bebeği kaç aylık? Benim kızım da böyleydi. Artık emzirmek istemiyordum meme sürekli ağzında sizliyordu yaraydi sürekli. Sütte birikmiyordu haliyle. Bazen bilerek mama veriyordum meme dinlensin acısı geçsin diye. Son bir ayda yavaş yavaş düzeldi kızım. Üç aydan sonra. Gazı azaldı aglamalar azaldı sutum maşallah taşıyor artık. Annem kayinvalidem kollarina yatirirlardi çok faydası oluyor karnini kolunizla falan sarin.Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…