• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben hayatta kesmem herhalde birazcik suse duskunumde bandajlari 20 ye yakin bende o sekil kapatiyorum ne yapim zaten sacimiz yok kisida berelerle atlatiriz yaza kadarda gelir insallah
Baya seyrekti saçları tarlalarda az ortası çok uzun biçimsiz bir hal almıştı duzgun çıksın diye kestik .daha gur çıkıyorlar simdi:KK49:

Benim oglum da bu gun oyle yapti
Babasiyla biraktim kuafore gittim
Geldigimde iyiydi sakindi kucagima alip emzirmek isterken emmedi ciglik atip durdu kustu bana galiba anlamadim sonra duzeldi cok sukur emdi de uyudu
Sese alistir ne demek ya bebegi diskoya mi goturelim?:KK70:
Allah iyiligini versin:)))))

images (10).webp

Kanguru alacakların bilgisine

S skelebeks caniim tarif icin cok sagol. Sanirim bmcogu seyi senden ogrendim:KK68::KK68:
ne demek canım, karşılıklı ;) ben görmeden çok sevdim ya seni, ist da olsam kesin görüşmek isterdim :)

Canim icme kola falan gazli seyler
Ben de o kadar ozledim ki kola icmeyi ki cok sukur gaz sorunumuz yok ama direkt ogluma gaz yapacagini biliyorum
Gecenlerde lahana corbasi yaptim cok severim yemez oalydim o gun gazdan bi hal oldu cocuk
Gazli bebek anneleri yediklerimize de dikkat etmemiz lazim :KK43:
azcık düzeldi ya bende ondan cesaret aldım güya :( aklım başıma geldi onu öyle görünce çok üzüldüm

Cnm bak zincoyu dene. Alkol fln hikaye. Zarari olsa doktor vermez . 8damlaya kadar cikabilirsin. Normali 3 kere 4er damladir. Yetmezse 6 damla oda yetmese 8 damla bnmki dun cok agladi 8 damla verdim cok iyi geldi uyurken bile gazini cikariyordu.
O da bir sürü yağ içeriyor dokundu çocuğa biogaia ya devam

Yaa bunu duydugum iyi oldu.ben de bu hafta hep süt ictim sabah kahvaltisinda.oğlum 3-4 gundur yeşil yapiyo ve az yapiyo.bundan olabilir demek.ben de icmiyeyim bi kac gun sütü bakalim.

ne demek canım, karşılıklı :KK66: ben görmeden çok sevdim ya seni, ist da olsam kesin görüşmek isterdim :)

azcık düzeldi ya bende ondan cesaret aldım güya :KK43: aklım başıma geldi onu öyle görünce çok üzüldüm
Walla bende cok sewdim seni. Hatirlarsan 2-3 kere falan sordum nerde oldugunu :)Burda olsaydin benden kurtulamazdin:KK68:

Selam kızlar sizleri hep takip ediyorum ama yazamiyorum.size birşey danışmak istiyorum.kızım 4aylik anne sütü alıyor hep bugün gogsumu sagdim ne kadar süt cikiyo diye.onu da aventin biberonuna koyup boşa gitmesin diye bebeğine vermek istedim.biberonu reddediyo diliyle emmedi. Çok uğraştım.ama gogsumu verince emdi güzelce.yarın bir gün biberonla su vermeye başlayacağı nasıl çalışacak bu biberona kafam karıştı iyice

Kızlar siz tetanoz olmaya devam ediyomusunuz? Ben dün 3. Yü oldum kolum kalkmıyo, 4. Yü 1 sene sonra olacakmışım Allah'tan..
Bende 3. Dozu oldum canım geçen ay.
Ama nasıl bir ağrı o yaa kolum koptu uyuştu iyice
Selam kızlar sizleri hep takip ediyorum ama yazamiyorum.size birşey danışmak istiyorum.kızım 4aylik anne sütü alıyor hep bugün gogsumu sagdim ne kadar süt cikiyo diye.onu da aventin biberonuna koyup boşa gitmesin diye bebeğine vermek istedim.biberonu reddediyo diliyle emmedi. Çok uğraştım.ama gogsumu verince emdi güzelce.yarın bir gün biberonla su vermeye başlayacağı nasıl çalışacak bu biberona kafam karıştı iyice
canım bnm kizimda biberonela alışamadı hala. Surekli denemek gerekiyor. Bir iki kereyle olaca is degil bu.benim kizim emzige bile alismadi biberonu geç. Artık biberon kabul etmezlerse kaşıkla vericez mecbur.

Kizlar bebegimde hapsiriyo dikkat ettim ama basaramadim galiba onu korumayi. Ne yapsam bilen war mi ne iyi gelir :KK43:
Bende girip olmustum ilgilendigimiz icin ne yapaakta bebeklerimizede bulasiyor atesi falan cikmadi bende antibiyotik falan kullanmak istemedim sicak tuttum cok sukur kendiliginden atlatti

Ama benim kiz huy degistirdi 9 30 diyince yatan kiz bu saat oldu simdi yatagina koydum istahsiz zorlayincada cok fazla kusuyor ne yapsam kii:KK61:

benimkide aynı durumda maalesef :( ve ben 1 ay sonra çalışmaya başlıcam

Kizlar bebegimde hapsiriyo dikkat ettim ama basaramadim galiba onu korumayi. Ne yapsam bilen war mi ne iyi gelir :KK43:
ıhlamur ver canım, benimkine iyi geldi. Şükür doktora gitmeden atlattık

Back