2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yanina uznym bnle oynuyo arada kucgma alioym sklnca snra tekrar uznyz emzrym uyuyacgni anlynca emzk verym kynuma aliym pispisla uyuyo bgnlrdee ama gce sık kalkio hlaa bu zmna kdr ne zmn 3 saat uyuyck

Ben yeni bir yöntem geliştirdim memedeyken sallayarak uyutuyorum kucağımda

Benim oglum da bu gun oyle yapti
Babasiyla biraktim kuafore gittim
Geldigimde iyiydi sakindi kucagima alip emzirmek isterken emmedi ciglik atip durdu kustu bana galiba anlamadim sonra duzeldi cok sukur emdi de uyudu
Sese alistir ne demek ya bebegi diskoya mi goturelim?

Canim icme kola falan gazli seyler
Ben de o kadar ozledim ki kola icmeyi ki cok sukur gaz sorunumuz yok ama direkt ogluma gaz yapacagini biliyorum
Gecenlerde lahana corbasi yaptim cok severim yemez oalydim o gun gazdan bi hal oldu cocuk
Gazli bebek anneleri yediklerimize de dikkat etmemiz lazim

Insallah canim cok sag ol cevabin icin:)

Ay o sese alıştırma lafi da beni benden aliyor. Daan diye kapı çarpıyor, memlekette kalabalik oluyoruz coluk cocuk... uyaninca cocuk, sese alistir bunu diyolar. Kapi carpsa sen uyanmaz misin, çocuk nasil uyanmasin.

bnm ki gazlı bebekti baştan beri düzenli ilaç kullandım. günde 4 defa 6 saatte bir. şimdi sbh akşam 2 kere kullanıyorum.
geçtiğimiz haftalarda birine alışacaksa son haftalarıydı. bundan sonrakileri benimsemesi daha zor. o hafta annemi çağırmıştım hatta teyzesi yurtdışından gelmişti. faydası da oldu. dün annem geldi bi muhabbetleri var link atmıştım.

fazla verdiğinde kusar cnm zatrn anlatsın. aldığı kdr verirsin. malum bebek acıktıkça vereceksin. genelde kg başına 150 ml.

Cnm aguline gaz şurubu denesenize bize iyi geldi. Zinco yaramadı bize

Ay o sese alıştırma lafi da beni benden aliyor. Daan diye kapı çarpıyor, memlekette kalabalik oluyoruz coluk cocuk... uyaninca cocuk, sese alistir bunu diyolar. Kapi carpsa sen uyanmaz misin, çocuk nasil uyanmasin.
aynen canım sanki biz büyükler seste uyuyabiliyoruz da. Gene bazen iyi uyuyorlar o seslerde maşallah. Yok ışıkta uyut dyorlar.Yav biz ışıkta uymuyorsak onlar nasıl uyusun. İnsan yavrusu yanı bunlar

Ben yeni bir yöntem geliştirdim memedeyken sallayarak uyutuyorum kucağımda

Bunu deniyim yarin bende hic bir yol yontem sekil ise yaramiyor delirdim bugun calpol verdim artik sizdi kaldi. Bi yerimi agriyor anlamiyorumki gaz sancisi var zaten ona verdigi tepki degil bu direniyor uyumamak icin muthis bir caba harciyor..

Benim ki 2.5 ay curcunanin icinde buyudu uyudu. Anneannemin yaninda koyde kaldim gideni geleni eksik olmadi. Herkes evine gidince sinek ucsa uyaniyor yapacak bisey yok olmayinca olmuyor yani...

Basim catliyor calpol verdim sizdi bari bende uyuyayim aslinda hazir o uyurken kendime vakit ayirip keyif yapmak vardi ama kolum kalkmiyor.

Basim catliyor calpol verdim sizdi bari bende uyuyayim aslinda hazir o uyurken kendime vakit ayirip keyif yapmak vardi ama kolum kalkmiyor.

yazık kız bayıltma bebişi. oynatıp yorulunca da sızıyorlar. bnm ki yüz üstü sevmiyor ya. koyuyorum çırpınıyo. ağladığında alıyorum emip yatıyor.
ark ın dediği gb ayakta pışpışlarken meme tutuyor.
bi kaç gündür bnn ki de yay gb gerinip ağlıyor o şekil emiyor. sakinleşince oturuyorum.
sanırım herşeyi gözlemlemekten uyuyamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…