2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
oy maş. bizde bugün aşıya gittik 700 gr almış 3 cm uzamış. 7500 kg 68 cm. kafası 41 cm. bıngıldağı kapanıyor dedi kafa çapı takibi yapacağız.

Benimki de kusuyor doktor önemli değil dedi sallamadan uyutanlar nasil başariyor valla merak ediyorum kendi kendine uyumuyor ki...
başta alıştırmayınca uyuyor canım. gazı varken komple bedeni sallıyorum. gazı varken ayakta gezdirerekte unutuyorum. fakat gazı varken sallanmasına karşı değilim anca rahatlıyorlar.

bence dr unu dinle. keşke aşılarla aynı gün yaptırsaydın.

yazık ya ağlatılmaz o kdr. fıtığı patlar. bnce pedogoga fln danışmak lazım. sabır lazım

yazık ya ağlatılmaz o kdr. fıtığı patlar. bnce pedogoga fln danışmak lazım. sabır lazım
Canim yengemde pedogog. Oda benzeri seyleri soylemeye basladi. Ama kendini cok sılarsa hemen al kucagina diyo. Ablamla gecen konustuk toplam 13 tane ayri doktora goturmusler el kadar cmbebege yapilmadik tahliller kalmadi cok sukur bsyi yok ama agliyo hep en son acibademdeki profa goturmusler oda bunlari soylemis

Buyuk konusmiyim de bende aglatamam gozunden yas gelse benim gozlerim doluyo hemen. Bana kucaga alistrma diyolardi ama ben he tamam diyip gecistiriyodum. Ewladimiz ya alcaz tabi kucagimiza sagligimiz yerinde olsun yeterki.

Kızlar bebeğimin pipisinin ucu darmış ve sünnet olması gerekiyormuş. Bu ayın 20 sinde 4. ayı dolcak. Doğudayız ve hastaneler 6. aydan önce yapmıyoruz diyorlar ne yapacağım bilmiyorum
Doguda nerdesin diyarbakir cocuk hastanesi yapiyor

oy maş. bizde bugün aşıya gittik 700 gr almış 3 cm uzamış. 7500 kg 68 cm. kafası 41 cm. bıngıldağı kapanıyor dedi kafa çapı takibi yapacağız.
Masallah cnm bebegin e. Ya bu kontrolleri aile hekiminiz mi yapıyor. Bizimki nden hic bakmiyo hemsire asi yapip yolluyor

Cnm ya allah yardimcsi olsun ablanin cok zor.... cocuun derdi varki agliyor annesinin kokusunu destegini kucagini istiyor. Onu odaya terketmek hemde 40dk.( yazik. Soylemsi kolay evet ama bncede yapmasın

Bi de anason falan sakinlestirmiyor mu
Canim ablam hemsire. Inanki denemdigi hicbsy kalmadi. Bitkiler, masajlar, gaz ilaclari, 4 tane ayri besigi war cocugun mamaroo da aldilar bana misin demedi. Illa ayak ,kucak, meme. Artik memem kopcak diyo mama wermeye calisti biraz onuda almiyo. Sutude kalmiyo gogusunde hep agzinda cunku

Kuzenimin ogluda oyleydi ne nerde ne kucakta nede sallayarak duruyordu hep agliyordu 8 aydan sonra duzeldi simdide cok uslu Allah yardimcisi olsun cok zor

Buyuk konusmiyim de bende aglatamam gozunden yas gelse benim gozlerim doluyo hemen. Bana kucaga alistrma diyolardi ama ben he tamam diyip gecistiriyodum. Ewladimiz ya alcaz tabi kucagimiza sagligimiz yerinde olsun yeterki.

canım kolikse o gaz sancısı daha çok acı veriyormuş. ben bir kere gaz sancısı çektim ölüyorum sandım. artık sakin olacak sabredecek. kolik anneler var forumda. ne kadar sabır, sakinlik ilgi varsa o kdr azalıyormuş ağlama dönemleri.acısı var ve elinden birşey gelmiyor. onu bi başına odaya tıkmak yanlış anlama ama canilik geliyor. sokakta kedi yavrusu miyavlasa duymazdan gelemiyorum. gerekirse yesin yemeğini içsin vitaminini sbhlara kdr kucağında pışpışlasın. insanın o gerginlik yorgunlukta psikolojisi bozuluyor ama kafa düzelince insan pişman olur.

Masallah cnm bebegin e. Ya bu kontrolleri aile hekiminiz mi yapıyor. Bizimki nden hic bakmiyo hemsire asi yapip yolluyor
hemşire kontrol ediyor canım. bir de d ve demir ilaçlarını aksatma çok önemli dedi. kan ilacını kg ya göre verdi damlasını. bütün kan ilaçlarının tadı aynıdır dedi. kusmaması için 5 damlayı birden verme gün içinde birer damla damlat dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…