- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.721
oy maş. bizde bugün aşıya gittik 700 gr almış 3 cm uzamış. 7500 kg 68 cm. kafası 41 cm. bıngıldağı kapanıyor dedi kafa çapı takibi yapacağız.Yok henüz değil.aslında başlıyayım diyordum doymuyor gibi geliyordu kızışım ama bugün kontrolümüz vardı maşallah 1 kilo almış yine kuzum 4 cm de uzamış gerek yok gelişimi gayet iyi ek besine 1 ay daha bekleyelim dedi doktorumuz.ama tecrübem var tabi 8 yaşında oğlum var.bebekken oğlumun yoğurdunu hep ben yapardım.ufak kavanozlara yapıyordum 2 3 seferlik bitince tekrar taze yapıyodum.en sağlıklısı ev yapımı yoğurt zaten bebişlere:))
başta alıştırmayınca uyuyor canım. gazı varken komple bedeni sallıyorum. gazı varken ayakta gezdirerekte unutuyorum. fakat gazı varken sallanmasına karşı değilim anca rahatlıyorlar.Benimki de kusuyor doktor önemli değil dedi sallamadan uyutanlar nasil başariyor valla merak ediyorum kendi kendine uyumuyor ki...
bence dr unu dinle. keşke aşılarla aynı gün yaptırsaydın.Kizlarr size sorum olacak. Biz rotarix asisini 2 gun once olduk yani ayin 12 sinde. Bu ayin 20 sinde 4. Ay asimiz olmasi gerekiyo normal sartlarda. Ancak doktorumuz rota asini oldugu icin oldugu gunun ustune 3 hafta saymaniz gerekiyo yani 4. Ay asini kasimin 2 sinde yaptrmamiz gerekiyomus.. dunde aile hekiminden hemsire aradi Kaplan i sordu 20 sinde bekliyoruz aşiya dedi. Bende durumu anlattim. Bsy olmaz bu ayki cansiz asilar biz yapalim dedi. Ama özel doktoruda 3 hafta beklememiz gerekiyo dedi aklimi karistirdilar. Ben yine doktoru bi aricam da sizce nasil olmali???
yazık ya ağlatılmaz o kdr. fıtığı patlar. bnce pedogoga fln danışmak lazım. sabır lazımCanim ablamin bu konuyla ilgili doktorunun dediklerini aktarim (ablamin bebegi kolik, her dakika agliyo inanin bana onu goren 5 cocuklular bile haline sukrediyo cocuk surekli aglar halde sallayinca bi nebze sonra yne basiyo cigligi) doktor; öpup yatagina koy, kapisini cek sen baska odaya git tw yi falan ac. 4 dk arayla bak kapidan. Agliyosa elleme sık disini. 40 dk dolana kadar boyle yap. Hala agliyosa al kucagina aradan 1 saat gecsin tekrar aynisini yap tekrar tekrar. Ama soylemesi kolay cocuk catlar dedim ablama aglatma okadar diye oda cesaret edip baslamamis zaten ama bugun yarin baslicam daha halim kalmadi diyo.
Canim yengemde pedogog. Oda benzeri seyleri soylemeye basladi. Ama kendini cok sılarsa hemen al kucagina diyo. Ablamla gecen konustuk toplam 13 tane ayri doktora goturmusler el kadar cmbebege yapilmadik tahliller kalmadi cok sukur bsyi yok ama agliyo hepyazık ya ağlatılmaz o kdr. fıtığı patlar. bnce pedogoga fln danışmak lazım. sabır lazım
Buyuk konusmiyim de bende aglatamam gozunden yas gelse benim gozlerim doluyo hemen. Bana kucaga alistrma diyolardi ama ben he tamam diyip gecistiriyodum. Ewladimiz ya alcaz tabi kucagimiza sagligimiz yerinde olsun yeterki.yazık ya ağlatılmaz o kdr. fıtığı patlar. bnce pedogoga fln danışmak lazım. sabır lazım
Doguda nerdesin diyarbakir cocuk hastanesi yapiyorKızlar bebeğimin pipisinin ucu darmış ve sünnet olması gerekiyormuş. Bu ayın 20 sinde 4. ayı dolcak. Doğudayız ve hastaneler 6. aydan önce yapmıyoruz diyorlar ne yapacağım bilmiyorum
Masallah cnm bebegin e. Ya bu kontrolleri aile hekiminiz mi yapıyor. Bizimki nden hic bakmiyo hemsire asi yapip yolluyoroy maş. bizde bugün aşıya gittik 700 gr almış 3 cm uzamış. 7500 kg 68 cm. kafası 41 cm. bıngıldağı kapanıyor dedi kafa çapı takibi yapacağız.
Cnm ya allah yardimcsi olsun ablanin cok zor.... cocuun derdi varki agliyor annesinin kokusunu destegini kucagini istiyor. Onu odaya terketmek hemde 40dk.Canim yengemde pedogog. Oda benzeri seyleri soylemeye basladi. Ama kendini cok sılarsa hemen al kucagina diyo. Ablamla gecen konustuk toplam 13 tane ayri doktora goturmusler el kadar cmbebege yapilmadik tahliller kalmadi cok sukur bsyi yok ama agliyo hepen son acibademdeki profa goturmusler oda bunlari soylemis
Zaten bi kiloya bakiyor:)))Kilosuna da mi bakmiyo canim?
Bi de anason falan sakinlestirmiyor muBuyuk konusmiyim de bende aglatamam gozunden yas gelse benim gozlerim doluyo hemen. Bana kucaga alistrma diyolardi ama ben he tamam diyip gecistiriyodum. Ewladimiz ya alcaz tabi kucagimiza sagligimiz yerinde olsun yeterki.
Yapmiyosa sen sor canim bingildagini, bas cevresinide sor.Zaten
Zaten bi kiloya bakiyor:)))
Canim ablam hemsire. Inanki denemdigi hicbsy kalmadi. Bitkiler, masajlar, gaz ilaclari, 4 tane ayri besigi war cocugun mamaroo da aldilar bana misin demedi. Illa ayak ,kucak, meme. Artik memem kopcak diyo mama wermeye calisti biraz onuda almiyo. Sutude kalmiyo gogusunde hep agzinda cunkuBi de anason falan sakinlestirmiyor mu
Canim cok zor. Babam simdi iyi yuruyo kendi isini goruyo elhamdulilah. Ama ozamandan meger kalbe giden damar da tikaliymis bypass oldu . Ustune tekrar kalp krizi gecirdi gecenlerde. Demem o ki herseyini sorup sorusturun. Bide kendini cok hirpalama sana muhtac bi bebegin war. Babam kriz gecirdiginde esime soylemisler o bana bunlari soyleye soyleye biraz duruldum. Bebegini getir hemen gozunun onune sende azda olsa acini hafifletiyo inanki.[/QUOT
Sizede çok geçmiş olsun neler atlatmış babanız Allah herkese güç kuvvet sağlık sıhhat vesin inşallah yarın taburcu edicekmiş dr ama 10 gün sonra anjio olman lazım demiş bakalım bizde araştırıcaz elimizden ne geliyosa yapıcaz çok teşekkür ederim size ben kızım için iyi olmalıyım babamda benim ve kardeşlerim için inşallah
Vardır tabii canım üzme kendini. Sen neden 3.ayda yaptırmamıştın ki?Ya simdi diyorum bende keske 3. Ayda yaptrsaydim hic sorun olmazdidemekki wardr bundada bi hayir
Bende bunu okurken hep merak ediyorum aylik cocuk doktorunami goturuyorsunuz yoksa saglik ocagindaki kontrollerden bahsediyorsunuzMasallah cnm bebegin e. Ya bu kontrolleri aile hekiminiz mi yapıyor. Bizimki nden hic bakmiyo hemsire asi yapip yolluyor
Kuzenimin ogluda oyleydi ne nerde ne kucakta nede sallayarak duruyordu hep agliyordu 8 aydan sonra duzeldi simdide cok uslu Allah yardimcisi olsun cok zorCanim yengemde pedogog. Oda benzeri seyleri soylemeye basladi. Ama kendini cok sılarsa hemen al kucagina diyo. Ablamla gecen konustuk toplam 13 tane ayri doktora goturmusler el kadar cmbebege yapilmadik tahliller kalmadi cok sukur bsyi yok ama agliyo hepen son acibademdeki profa goturmusler oda bunlari soylemis
Canim yengemde pedogog. Oda benzeri seyleri soylemeye basladi. Ama kendini cok sılarsa hemen al kucagina diyo. Ablamla gecen konustuk toplam 13 tane ayri doktora goturmusler el kadar cmbebege yapilmadik tahliller kalmadi cok sukur bsyi yok ama agliyo hepen son acibademdeki profa goturmusler oda bunlari soylemis
Buyuk konusmiyim de bende aglatamam gozunden yas gelse benim gozlerim doluyo hemen. Bana kucaga alistrma diyolardi ama ben he tamam diyip gecistiriyodum. Ewladimiz ya alcaz tabi kucagimiza sagligimiz yerinde olsun yeterki.
hemşire kontrol ediyor canım. bir de d ve demir ilaçlarını aksatma çok önemli dedi. kan ilacını kg ya göre verdi damlasını. bütün kan ilaçlarının tadı aynıdır dedi. kusmaması için 5 damlayı birden verme gün içinde birer damla damlat dedi.Masallah cnm bebegin e. Ya bu kontrolleri aile hekiminiz mi yapıyor. Bizimki nden hic bakmiyo hemsire asi yapip yolluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?