- Konu Sahibi SirriEyvan
- #55.741
ve sonunda adet oldum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim catalcadaydm. Apartopar gttik oraya. Yaptrmakta istemiyodum acikcasi onceden . Sonra yaptiralim dedigimde gunu gecmisti ama daha warmis gunumuz meger.oylelikle aksadiVardır tabii canım üzme kendini. Sen neden 3.ayda yaptırmamıştın ki?
Ben 15 gune 1 hem saglik ocagi hem kendi doktoruna goturuyorum bi mani olmadigi takdirdeBende bunu okurken hep merak ediyorum aylik cocuk doktorunami goturuyorsunuz yoksa saglik ocagindaki kontrollerden bahsediyorsunuz
Ewet sallamakta sakinlestiriyomus yada arabayla gezindirmek. Herseyi deniyolar. Ablam yasayan ölu gbi. Doktora yalvarmis artik ben ne yapim diye. Bakicida aldilar sigara icmiyorum demis, iciyo cikmis. Caresizlercanım kolikse o gaz sancısı daha çok acı veriyormuş. ben bir kere gaz sancısı çektim ölüyorum sandım. artık sakin olacak sabredecek. kolik anneler var forumda. ne kadar sabır, sakinlik ilgi varsa o kdr azalıyormuş ağlama dönemleri.acısı var ve elinden birşey gelmiyor. onu bi başına odaya tıkmak yanlış anlama ama canilik geliyor. sokakta kedi yavrusu miyavlasa duymazdan gelemiyorum. gerekirse yesin yemeğini içsin vitaminini sbhlara kdr kucağında pışpışlasın. insanın o gerginlik yorgunlukta psikolojisi bozuluyor ama kafa düzelince insan pişman olur.
hemşire kontrol ediyor canım. bir de d ve demir ilaçlarını aksatma çok önemli dedi. kan ilacını kg ya göre verdi damlasını. bütün kan ilaçlarının tadı aynıdır dedi. kusmaması için 5 damlayı birden verme gün içinde birer damla damlat dedi.
Hadi gozun aydin canimve sonunda adet oldum![]()
Cok zor. Ablaminda kolikti. Iste sabir istiyor bi sure snra bitiyor. Tabi sonuc ablamin belinde fitik oluştuCanim ablam hemsire. Inanki denemdigi hicbsy kalmadi. Bitkiler, masajlar, gaz ilaclari, 4 tane ayri besigi war cocugun mamaroo da aldilar bana misin demedi. Illa ayak ,kucak, meme. Artik memem kopcak diyo mama wermeye calisti biraz onuda almiyo. Sutude kalmiyo gogusunde hep agzinda cunku
Benim doktor rota aşısının 2.dozunu bu ay yapmadı.5.ayda yapıcaz dedi.bende kendi kendime neden bu ay yapmadıki diyordum.demekki bu yüzdenmiş.5.ayda başka aşı yok ozaman.ondan 5.ay yapıcak rota aşısını.Kizlarr size sorum olacak. Biz rotarix asisini 2 gun once olduk yani ayin 12 sinde. Bu ayin 20 sinde 4. Ay asimiz olmasi gerekiyo normal sartlarda. Ancak doktorumuz rota asini oldugu icin oldugu gunun ustune 3 hafta saymaniz gerekiyo yani 4. Ay asini kasimin 2 sinde yaptrmamiz gerekiyomus.. dunde aile hekiminden hemsire aradi Kaplan i sordu 20 sinde bekliyoruz aşiya dedi. Bende durumu anlattim. Bsy olmaz bu ayki cansiz asilar biz yapalim dedi. Ama özel doktoruda 3 hafta beklememiz gerekiyo dedi aklimi karistirdilar. Ben yine doktoru bi aricam da sizce nasil olmali???
Ya bizimkiler ne ilgisiz. Ilac da yollamamislar dedi bize. Ne ilac ne ilgi. Demir ilacina baslamaliyim ama ne alcam kac damla vercem bilmiyorum. D vitamini de bitti bitecekcanım kolikse o gaz sancısı daha çok acı veriyormuş. ben bir kere gaz sancısı çektim ölüyorum sandım. artık sakin olacak sabredecek. kolik anneler var forumda. ne kadar sabır, sakinlik ilgi varsa o kdr azalıyormuş ağlama dönemleri.acısı var ve elinden birşey gelmiyor. onu bi başına odaya tıkmak yanlış anlama ama canilik geliyor. sokakta kedi yavrusu miyavlasa duymazdan gelemiyorum. gerekirse yesin yemeğini içsin vitaminini sbhlara kdr kucağında pışpışlasın. insanın o gerginlik yorgunlukta psikolojisi bozuluyor ama kafa düzelince insan pişman olur.
hemşire kontrol ediyor canım. bir de d ve demir ilaçlarını aksatma çok önemli dedi. kan ilacını kg ya göre verdi damlasını. bütün kan ilaçlarının tadı aynıdır dedi. kusmaması için 5 damlayı birden verme gün içinde birer damla damlat dedi.
Yok canım sağlık ocağına sadece aşı için gidiyoruz biz.doğduğunda hastanede bakan doktoruyla devam ediyorum ben.kontroller orda yaptırıyorum.ama bizim sağlık ocağında da bakıyolar çünkü aşıya bile götürdüğümde bakıyorlar kilosuna boyuna tekrar.Masallah cnm bebegin e. Ya bu kontrolleri aile hekiminiz mi yapıyor. Bizimki nden hic bakmiyo hemsire asi yapip yolluyor
Darisi basimaa :)ve sonunda adet oldum![]()
Darısı banada inşallhDarisi basimaa :)
doğduğundan beri her ay dra götürüyorum.mümkün olduğunca ayni druna götürmek istiyorum.ama dr özel olduğu halde 5. Ayda herhangi bi sorun olmazsa getirme 6. Ayda göreyim dedi.ama sağlik ocaği evime cok yakin 15 günde bir de oraya gidiyoruz oğlumla.biraz pimpirikliyim galiba.tutamiyorum kendimiBende bunu okurken hep merak ediyorum aylik cocuk doktorunami goturuyorsunuz yoksa saglik ocagindaki kontrollerden bahsediyorsunuz
Evlatlarimiz cok degerli bende hamileyken cok pimpirikliydim oyleki artik ayni doktora gitmeye utaniyordum ve iki uc ayri doktora gidiyordum cogu zamanda burda yazilanlari okuyup rahatliyordum normal demekki diyordum kizimi sadece saglik ocagina goturuyorum kilo boy bas cevresi olcup gonderiyorlar belirli bir doktorumuz yok yanidoğduğundan beri her ay dra götürüyorum.mümkün olduğunca ayni druna götürmek istiyorum.ama dr özel olduğu halde 5. Ayda herhangi bi sorun olmazsa getirme 6. Ayda göreyim dedi.ama sağlik ocaği evime cok yakin 15 günde bir de oraya gidiyoruz oğlumla.biraz pimpirikliyim galiba.tutamiyorum kendimihatta arkadaşlarim görmemişin cocuğu olmuş diyorlar bana.ben oğlumu dünyaya getirmek icin 8 yil düşündüm
yoğun bi çalişma tempom vardi.gecen sene karar verdim ve artik bi oğlum var cok şükür yaş 32 artik bi daha da cesaret edemen.yani ondan pimpirikliyim biraz
![]()
Masallah cok tatli canim benim anneannesine nasilda guluyor bizmki suratli ya guldugu anlari zor yakaliyoruzhttps://instagram.com/p/80gC6GkXkj/
anene görünce tripler
bu arada demir hapı bundan. 7500 kg 5 damla dediEki Görüntüle 1657516
sanırım 2. ay aşıları kdr sıkıntı yaratmayacak. kerem oynadı da uyududa ama mızmız. durup durup trip atıyor. bu geceyi atlatırız inş. sıkıntısız.Aşıdan dolayi cok huzursuzdu bnm oglum ates yapmadi henuz ama cok agladi igne yerleri aciyodu heralde uykuya bile dalamadi yarim fitil verdim anca oyle rahatladi cok sukur biraz uyudu simdi uyandi iyi cok cok cok sukur. Bi kere de guldu. Tamamdir bana![]()
Onlarin bi gulucugu bizim icin dunyalara bedel Bizimde asimiz haftaya pazartesi verem asi yeri yara oldumu bebislerinizin bizim hic bi belirti yokAşıdan dolayi cok huzursuzdu bnm oglum ates yapmadi henuz ama cok agladi igne yerleri aciyodu heralde uykuya bile dalamadi yarim fitil verdim anca oyle rahatladi cok sukur biraz uyudu simdi uyandi iyi cok cok cok sukur. Bi kere de guldu. Tamamdir bana![]()
Rota aşisinin üç doz olanini yaptiriyiruz biz 3 5 7.ayBenim doktor rota aşısının 2.dozunu bu ay yapmadı.5.ayda yapıcaz dedi.bende kendi kendime neden bu ay yapmadıki diyordum.demekki bu yüzdenmiş.5.ayda başka aşı yok ozaman.ondan 5.ay yapıcak rota aşısını.
Benim kizimin sivrisinek isiriği gibj oldu zaten yara gibi olmasi gerek tuttuğunu gòsteriyormuşOnlarin bi gulucugu bizim icin dunyalara bedel Bizimde asimiz haftaya pazartesi verem asi yeri yara oldumu bebislerinizin bizim hic bi belirti yok