2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebişlerinizi yastikta mi yatırıyorsunuz direk yatakta mı. Ben sırt ustu yatiramiyorum ya gazdan hep uyanıyor. Yüzüstü daha rahat yatıyor o yüzden yastık kullanamıyorum
Ben besigine reflu yastigi koydum yataktada normal yastigi war. Sirtustu hep yatiyo yuzustu ciglik atiyo

Yiğit analarına sesleniyoruuum :))
Yiğidine külotlu çorap giydiren, doktoruna soran var mııııı?? Acaba yunurtalarına zarar verir mi???
Ben oğluma giydirirdim hep hiçde bişey olmadı.kışın mecbur giydirmek gerekiyo.tayt da giydirebilirsin.ince kumaştan pijama gibi taytlar var..çok sıkı olmamasına dikkat et yeterli bence.

kızlar gebelik testi yaptım yine, negatif. Bir ay oldu gecikeli, doktora gitme imkanım da yok şu ara... Normal mi ki acaba...
Bence normaldir cnm
Çok sık vermiyorum verirsemde günde sadece bir kez canım.Dün babamı hastaneye yatırdık dua edin nolur bize kızımın dedesi iyleşsin
Allahım acil şifalar versin cnm. Çok geçmiş olsun

Evet dr 2.ayinda kan tahlili yapmisti.kani düşük cikti.4.ayinda başlayalim demisti.başladik ama kusuyo.yine de belki fayda ediyodur diye veriyorum ben.
benim kizimda zor içiyor valla. Tadına baktım gerçekten kötü yani. Halbuki kan şurupları tatlı olur bebeklere nie böyle yapmislar

Bebeğimin karin gurultusu devam ediyor özellikle gece emerken rota aşisi mi yapti ki
canım bağırsaklar sindirim yapıyor bence normal gibi geldi aradabizde de oluyor

Ben oğluma giydirirdim hep hiçde bişey olmadı.kışın mecbur giydirmek gerekiyo.tayt da giydirebilirsin.ince kumaştan pijama gibi taytlar var..çok sıkı olmamasına dikkat et yeterli bence.
Şalvar pijamalar var bebekler için onlardan giydirin bence.

Kzlar bnm oglan 8kilo yha nettn bkym cgu ksi obez olur fln yzmis bu aya gre kilo fzlami..ama oyle kilolu drmuyo yha
canım benimki 3. Ayda 8 kiloydu, boğum boğum maşallah ama doktor sadece anne sütü verdiğim için bi sıkıntı olmaz dedi. Zaten diş sancısı ve ilk yürüme dönemlerinde çırparlar kiloyu dedi

canım hem bez hem çıtçıtlı atlet, hem çıtçıtlı badi, hem iç don, hem pantolon. Yakıyom heralde ben yumurtaları :/

Ben bi kere giydirdim cok ağladi cildirdi cikardim sustu.bi daha denemeye cesaretim yok.patikli pijama üstune rşofman giydiriyom. :)
ben de bi deneyeyim bakalım kabullenecek mi

Kızlar bebişlerinizi yastikta mi yatırıyorsunuz direk yatakta mı. Ben sırt ustu yatiramiyorum ya gazdan hep uyanıyor. Yüzüstü daha rahat yatıyor o yüzden yastık kullanamıyorum
çok ince kaz tüyü yastık aldım, 1 haftadır onda yatırıyorum

tmm canım deneyelim bakalım

Bende senin gibi kat kat giydiriyom yaz boyu ciplak gezdi ama simdi elleri ayaklari hep soguk. Hasladik yumurtalari bizde:)

Gunaydin anneler
axycool canim ben dogdugundan beri hep ince bi yastikta yatirdim cunki yatak sert oldugundan sertligi kafasi icin azcik yumsatsin diye, yenidoganlara yastik kullanilmaz diye biliyorum 6ci aya kadar galiba
Benim oglan yastigi olmadan uyumaz illa sol el yastigin altinda yuzune deyecek sekilde durmali

ay maşallah subhanallah paşayaaa..
ben de yastıkta yatırıyorum kendisinin iki küçük yastığı var biri yumuşak biri biraz daha sert, sevmiyo onları haspam illa bizim yastıklarda yatıcakmış onda da bi tek kafasını değil vücuduyla beraber koyuyorum ensesi ve biraz sırtı da yastıkta oluyo. ayakta sallayıp uyutuyorum yastığı çekersem uyanıyo huysuzlanıyo alıştı heralde.

ben ikeadan yastık almıştım ince gündüz uyurken ona koyuyorum.
gce koyniş koyniş yatıyoruz bazen belinden yukarısını yastığa koyuyorum. tabi gece iniyo ordan aşağı.

8 kg sadece anne sütüyse bu boyda sorun olmaz. ark. ımın bebeği aynı boy ve kg. da. ama yemek tattırmayın bence şimdi. iştahını açıyor sanırım. ztn midesi ne kdr siz az tattırmış gb hissedersiniz onla karnı doyar.

Ewet ama bu aralr annm ymk sulrndanda verio tadini alsn die

Beyin damarlarinda tikaniklik var Allahim sifa versin insallah
geçmiş oşsun canım.benim babamı o yüzden frlç vurdu. aniden uyuşma gelirse yapılacakları öğrenin. soğuk suya sokma vs. ilacı fln varsa.

Bende dogumdan beri temizlenmiyorum hep leke degiyor tabi bi dahaki adetime kadar boyle olan varmi sizce doktora gitmelimiyim

Bide bende ek gidaya baslamak zorunda kaldim kizimi hic emziremedim simdiye kadar mamayla geldik emzirenlerin bebekleri cok sansli keci sutu aldim dun onu mayalayip yogurt vermek istiyorum sorum su icine tat versin diye ne katabilirim bide koyden getirttim 5 kg olarak gunluk yollayamazkar ben sut saklama posettine koyup bozluga atsam olurmu sizce gunluk cikarip mayalasam

Cok sagol canım ben yeni dogdunda hic yastik kullanmadim besiginde yatarken yataga gectigimiz de bu yastiga alisti
Senin pasa oyle alismis ben oglumu kendi yanimda yatirayim dedim yatmadi benle sacimi cekti bagirdi çığlık atti oynadi benim uykumu kacirdi kendisi yataga koydugum gibi yastigina sarilip yatti
Yenidogdugunda hep benle yatardi halbuki

e büyüyo artık beyfendiler keyiflerine düşkün olcaklar galiba .
bizimki de iki üç gündür bi huy yaptı. gece 3-4 te emmek için uyandığında emdikten sonra uyumuyo a-a-a-a diyo sesini dinliyo gülüyo gene a-a-a-a diyo gülüyo. şeker küpüm ya uykusu dağılmasın diye geceleri çok ağlamadığı müddetçe konuşmuyorum çok oyalamıyorum emzirip uyutuyorum normalde ama dayanamıyorum o öyle yapınca mıncırıyorum hemen orasını burasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…