• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
10 yillik evliyim 9 yasinda bir oglum var buda ikincisi sezeryan la dogdu oglumda sezeryandi 5 kiloydu diye normal olamadi merak ettiniz soru varsa sorabilirsiniz

20151004_110531.jpg
20151004_110531.jpg
foto atamıyom yksa gstreırdm oglumu tombık falan degıl nasıl 8kılo bılmem

Slm kizlar biz gecikmeli de olsa 4. Ay kontrolumuze gittik dün.29 mayis doğumlu oğlum.dr un soylediklerini sizinle paylasayim.kilosu 8.140 cikti dr biraz fazla ama anne sütü aliyo sadece sorun olnaz dedi :110: şaşirdim doğrusu kendi drmuz hep cok iyi kilosu derdi.o izinliydi baskasina gittik.neyse.boyu 67 cm.cok soru sordum aklima gelenleri yazayim.uzayan bi konak problemimiz vardi.zeytinyaginin icinde bi tane aspirini erit sür bir saat beklet dedi.kan damlasini hep geri kusuyodu portakal suyuna karistirver dedi ama ben anne sutunden baska bisey vermedim hic onu araştirip oyle uygulamayi düşünyorum.uykuya dalmadan kafayi sağa sola ceviriyodu sürekli ona normal her bebek yapar dedi :oops: cok kusuyodu idrar tahlili yapalim enfeksiyon varsa ondandir dedi ama cok şükür temiz cikti.cok besleniyodur dedi.oglumda grip vardi.cok hafif bi grip ilac vermek istemiyorum bol bol emzir dedi.aklima gelenler bunlar.haa burun tikanikliği icin fizyosol verdi.zaten tonimer aspiratör vardi.ama oğlum onu kullaninca kiyameti kopariyor :mad:
Canim biz kan damlası kullanmıyoruz sadece D3 kullanıyoruz. Doktorunuz mi onerdi. Bizde kullanmalımiyiz ki acaba. Merak ettim.

Kızlar bebişlerinizi yastikta mi yatırıyorsunuz direk yatakta mı. Ben sırt ustu yatiramiyorum ya gazdan hep uyanıyor. Yüzüstü daha rahat yatıyor o yüzden yastık kullanamıyorum
Benimkinin gece uyurken yastikta degil. Bi ku dagi katlayip basinin altina koyuyorum. Gunduz uyurken incecik bi yastik yapmisti annem. O basinin altinda

Back