- Konu Sahibi SirriEyvan
- #55.621
Yok canım 4. Ay AşısıCnm ne aşısı rotavirus mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım 4. Ay AşısıCnm ne aşısı rotavirus mu
O yapmaz o zaman. Bizde rotavirus yaptı da ondan sordumYok canım 4. Ay Aşısı
65 cm boyu cnmboyu önemli. bir de sade anne sütüyse zararı olacağını sanmıyorum.
bnm karnımdayken kg luydu şeker soruyordu dr paso bana. hep şekerimi kontrol ediyordum.
Beninkide yastiksiz yatiyo simdiye kadar yastik kullanmadim sanki boynu agriyacakmis gibi geliyorKızlar bebişlerinizi yastikta mi yatırıyorsunuz direk yatakta mı. Ben sırt ustu yatiramiyorum ya gazdan hep uyanıyor. Yüzüstü daha rahat yatıyor o yüzden yastık kullanamıyorum
Aynen cnm sanki 2 büklüm gibi oluyorBeninkide yastiksiz yatiyo simdiye kadar yastik kullanmadim sanki boynu agriyacakmis gibi geliyor
Canim biz kan damlası kullanmıyoruz sadece D3 kullanıyoruz. Doktorunuz mi onerdi. Bizde kullanmalımiyiz ki acaba. Merak ettim.Slm kizlar biz gecikmeli de olsa 4. Ay kontrolumuze gittik dün.29 mayis doğumlu oğlum.dr un soylediklerini sizinle paylasayim.kilosu 8.140 cikti dr biraz fazla ama anne sütü aliyo sadece sorun olnaz dedişaşirdim doğrusu kendi drmuz hep cok iyi kilosu derdi.o izinliydi baskasina gittik.neyse.boyu 67 cm.cok soru sordum aklima gelenleri yazayim.uzayan bi konak problemimiz vardi.zeytinyaginin icinde bi tane aspirini erit sür bir saat beklet dedi.kan damlasini hep geri kusuyodu portakal suyuna karistirver dedi ama ben anne sutunden baska bisey vermedim hic onu araştirip oyle uygulamayi düşünyorum.uykuya dalmadan kafayi sağa sola ceviriyodu sürekli ona normal her bebek yapar dedi
cok kusuyodu idrar tahlili yapalim enfeksiyon varsa ondandir dedi ama cok şükür temiz cikti.cok besleniyodur dedi.oglumda grip vardi.cok hafif bi grip ilac vermek istemiyorum bol bol emzir dedi.aklima gelenler bunlar.haa burun tikanikliği icin fizyosol verdi.zaten tonimer aspiratör vardi.ama oğlum onu kullaninca kiyameti kopariyor
![]()
Oglumda ne zaman kullandim hic hatirlamiyor zamani gelince anlariz herhaldeAynen cnm sanki 2 büklüm gibi oluyor
Ne zaman yastıkla yatacaklar acabaa
Profilindeki oglun degilmi kilolu gozukmuyor
foto atamıyom yksa gstreırdm oglumu tombık falan degıl nasıl 8kılo bılmem![]()
Canim su versen olmaz mı.Anneler yardım kızım sabahtan beri su gibi ishal aşıdan geldimizden beri böyle ebeyi aradım asiyla ilgili olamaz dedi niye böyle olduki 6 7 kez oldu emiyor aynı dk alttan çıkıyor....![]()
![]()
![]()
Ewet 3aylik profildeki.6.600gram ordaProfilindeki oglun degilmi kilolu gozukmuyor
Masallah cok tatli Allah bagislasin sadece anne sutumu aliyorEwet 3aylik profildeki.6.600gram orda
Çok sık vermiyorum verirsemde günde sadece bir kez canım.Dün babamı hastaneye yatırdık dua edin nolur bize kızımın dedesi iyleşsinGunde kac kere veriyosun cnm peki. Gunduz uyku yapiyor mu
Ewet ama bu aralr annm ymk sulrndanda verio tadini alsn dieMasallah cok tatli Allah bagislasin sadece anne sutumu aliyor
Benimkinin gece uyurken yastikta degil. Bi ku dagi katlayip basinin altina koyuyorum. Gunduz uyurken incecik bi yastik yapmisti annem. O basinin altindaKızlar bebişlerinizi yastikta mi yatırıyorsunuz direk yatakta mı. Ben sırt ustu yatiramiyorum ya gazdan hep uyanıyor. Yüzüstü daha rahat yatıyor o yüzden yastık kullanamıyorum
Sin inşallah onemli biseyi yoktur?Çok sık vermiyorum verirsemde günde sadece bir kez canım.Dün babamı hastaneye yatırdık dua edin nolur bize kızımın dedesi iyleşsin![]()
Evet dr 2.ayinda kan tahlili yapmisti.kani düşük cikti.4.ayinda başlayalim demisti.başladik ama kusuyo.yine de belki fayda ediyodur diye veriyorum ben.Canim biz kan damlası kullanmıyoruz sadece D3 kullanıyoruz. Doktorunuz mi onerdi. Bizde kullanmalımiyiz ki acaba. Merak ettim.
Beyin damarlarinda tikaniklik var Allahim sifa versin insallahCanim gecmis olsun allah sifa ver
Sin inşallah onemli biseyi yoktur?