• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar biz her gün bir hikaye okuyoruz oğlumla. Maşallah çok seviyo, kitabı tutmaya çalışıyo resimlerini inceliyor :) şuan pek anlamasa da hikayeler çok hoş, temizlik, arkadaşlık, aile olmanın önemi vs her hikayede bir mesaj var. Tavsiye ederim :)

Screenshot_2015-09-27-22-18-55.webp

Insallah sade sever yer bakalim bugun deneyecegim
yer canım inşallah..
çünkü onların henüz oluşmuş bi damak zevkleri yok.
daha şimdiden şekere tatlıya alıştırmayalım çocukları..

Kızlar biz her gün bir hikaye okuyoruz oğlumla. Maşallah çok seviyo, kitabı tutmaya çalışıyo resimlerini inceliyor :) şuan pek anlamasa da hikayeler çok hoş, temizlik, arkadaşlık, aile olmanın önemi vs her hikayede bir mesaj var. Tavsiye ederim :)

benim ki okutmuyor. bari gazete alıp okuyayım diyorum. kağıt görsün çocuk hrm mıncırır yırtarsa da problem olmaz.
benimki de okutmuyo. eliyle yetişebiliyosa eliyle , olmadı ayağıyla engelliyo. o uyanıkken başka şeyle ilgilenmenin mimkinaaatı yok yani:KK54:

yer canım inşallah..
çünkü onların henüz oluşmuş bi damak zevkleri yok.
daha şimdiden şekere tatlıya alıştırmayalım çocukları..
Haklisin sut dondurucuya atmam
aay ay maşallah subhanallah onun tokasını sevsinler :KK36:
Tskler rabbim evlatlarimizi koruzun ilk kez resim yukledim olup olmadigindan teredutte kaldim olmus demek

e büyüyo artık beyfendiler keyiflerine düşkün olcaklar galiba .
bizimki de iki üç gündür bi huy yaptı. gece 3-4 te emmek için uyandığında emdikten sonra uyumuyo a-a-a-a diyo sesini dinliyo gülüyo gene a-a-a-a diyo gülüyo. şeker küpüm ya uykusu dağılmasın diye geceleri çok ağlamadığı müddetçe konuşmuyorum çok oyalamıyorum emzirip uyutuyorum normalde ama dayanamıyorum o öyle yapınca mıncırıyorum hemen orasını burasını :KK53::KK53::KK53:
Evet canim cok tatli oluyorlar ben dayanamiyorum opuyorum valal ama yavas:KK53:
En cok ta babasi dayanamiyor esim sabah 7de ise gidyor aksam 9da geliyor oglum 8de uyumus oluyor oglunu hic goremiyor uzuluyorum :KK43:
Cok ozluyor
Babasi gorebilsin diye oglumu bi kez uyutmadim oyaladim o gece burnumdan getirdi hic uyumadi duzeni bozuldu
Simdi sabahlari gorebilsin diye esim kasten gurultu yapyor ki uyansin sevsin de gitsin ben de bilmemezlikten geliyorum:KK48:

Evet canim cok tatli oluyorlar ben dayanamiyorum opuyorum valal ama yavas:KK53:
En cok ta babasi dayanamiyor esim sabah 7de ise gidyor aksam 9da geliyor oglum 8de uyumus oluyor oglunu hic goremiyor uzuluyorum :KK43:
Cok ozluyor
Babasi gorebilsin diye oglumu bi kez uyutmadim oyaladim o gece burnumdan getirdi hic uyumadi duzeni bozuldu
Simdi sabahlari gorebilsin diye esim kasten gurultu yapyor ki uyansin sevsin de gitsin ben de bilmemezlikten geliyorum:KK48:
ah yazık yaaa..
bizimki de akşam çok göremediyse gece 10 buçuk gibi falan kendisi yatmadan önce uyandırıyım mıı diyo bana tamam hadi hem emer de diyorum kıyamıyorum yazık yaa onbeş yirmi dk koklaşıyolar alıp emziriyorum uyuyo allahtan..

ah yazık yaaa..
bizimki de akşam çok göremediyse gece 10 buçuk gibi falan kendisi yatmadan önce uyandırıyım mıı diyo bana tamam hadi hem emer de diyorum kıyamıyorum yazık yaa onbeş yirmi dk koklaşıyolar alıp emziriyorum uyuyo allahtan..
Benim oglum 7de emip uyuyor bi de 12de emmek icin uyaniyor ama senin oglun uyuyorsa ben de izin veririm bir az babasi oynar sonra uyuturum bi sekilde napiyim:KK51:

Benim oglum 7de emip uyuyor bi de 12de emmek icin uyaniyor ama senin oglun uyuyorsa ben de izin veririm bir az babasi oynar sonra uyuturum bi sekilde napiyim:KK51:
Benimde oyleydi uykusu cok duzenliydi ama 4 aydan sonra ne olduysa bozuldu gece kalkmayan azram simdi kac kez kalkiyor buyume atagimi acaba bizmde babamiz sabah 8 aksam 21 00 geliyor birlikte cok vakit geciremiyorlar

gece korkmuyorum ben çok çünkü bi sıkıntısı yoksa çok uyanık kalmıyo bizimki canım.
yazık bu babalara kuzum yaa üzülüyorum ben vakit geçirememeleri açısından

Nazperver babaniz nasil simdi sizede cok gecmis olsun suan babamin konusmasi yavas onun disinda fiziksel olarak gorunen biseyi yok ama cok halsiz kalkamiyor yuruyemiyor mr cekildi erken farkedip gelmissiniz bu iyi dedi dr bakalim hayirlisi hakkimizda insallah

Benimde oyleydi uykusu cok duzenliydi ama 4 aydan sonra ne olduysa bozuldu gece kalkmayan azram simdi kac kez kalkiyor buyume atagimi acaba bizmde babamiz sabah 8 aksam 21 00 geliyor birlikte cok vakit geciremiyorlar
Canim oluyor bize de oyle arada kac kez aglayarak kalkiyor banyo yaptirip yatirdigimda hic oyle yapmiyor

Nazperver babaniz nasil simdi sizede cok gecmis olsun suan babamin konusmasi yavas onun disinda fiziksel olarak gorunen biseyi yok ama cok halsiz kalkamiyor yuruyemiyor mr cekildi erken farkedip gelmissiniz bu iyi dedi dr bakalim hayirlisi hakkimizda insallah
sol kol tamamen felç, sol bacak zor kullanıyor. bizim on sene olmuştur. fizik tedavi hareket çok önemli. felç gelirse komple soğuk suya sokmak lazım bn ufaktım gücün yetmedi. dr a sorun ilk müdahale fln. olduktan sonra düzelmesi çok zor

Back