- 31 Mayıs 2014
- 897
- 654
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.521
Bende seni hayal kırıklığına uğratmak istemem canım ama benim oğlumun tam 9 ay sürmüştü gaz problemi.nezaman yürümeye başladı ozaman bitti tamamen.10 aylıkken yürümüştü.yani ben bildiğim için 6.ayda biter diye bir beklentim yok malesef.hiç belli olmuyor anlıyacağın.Hayal kirikligina ugratmak istemem seni ama malesef bitmedi... duyduguma gore genelde 6 aydan sonra tamamen bitiyormus
40 ı çıkınca rahatlarsın dediler, sonra 3 ay dediler, şimdi 6 ay diyorlar die onu bekliyodum, şimdi sen böyle deyince iyice ümidimi kestim :) Allah bize bağışlasın da söyle böyle geçecek inş bu zor günlerBende seni hayal kırıklığına uğratmak istemem canım ama benim oğlumun tam 9 ay sürmüştü gaz problemi.nezaman yürümeye başladı ozaman bitti tamamen.10 aylıkken yürümüştü.yani ben bildiğim için 6.ayda biter diye bir beklentim yok malesef.hiç belli olmuyor anlıyacağın.
Inan bana gazini gectim artik yeterki kakasini yapsin yapamiyo kuzumHayal kirikligina ugratmak istemem seni ama malesef bitmedi... duyduguma gore genelde 6 aydan sonra tamamen bitiyormus
Canim ben kulak cubugunu zeytinyağına batirip hafifce sokuyodum popisine yapamadigi zaman ise yariyordu.Inan bana gazini gectim artik yeterki kakasini yapsin yapamiyo kuzum
O demlemenle alakalı canım açık bile oluyo benimki hemen süzüp ılık içiriyorum çok bekletmiyorum yani suyun içinde evet çok işe yarıyo gazını çıkarmada uykumuzda normal öyle çok uyumuyo keşke uyusa:)Neeeeeee nasil yaniiii 1yemek kasigi rezene anason kimyonu karistirip 60cc ile demliyormusunnnnyanlismi anladim. Bebege cok agir gelmiyormu. Bugun kizim azcik uudu anasondan ödüm koptu. Ama merak ettim nasil yaptigini ve ise yarayop yaramadigini
Kizlaar cogu kisi yazmiyo ben merak ediyorumarchimama @cimcimesevilay @Nehir Baran nerelerddesiniizz arada ses werin..
Canim cok geçmiş olsun. Bebeğinin tere alerjisi olmasi biraz sıkıntı ama bu tarz durumlar için belki özel kıyafetler olabilir araştırdın mi hiç. Kıyamam ben ona kuzum benim. Çabucak büyüsün de bu durum onu rahatsız etmesin. Tez zamanda geçsin inşaallah.Burdayımm.. Ya yoğunluktan giremedim uzun süredir.. Bir yerlerden başlayıp okuyorum ara ara Umay iyice hareketlenmeye başlayınca ona kanalize oluyorum uyanıkken uyurken de evde yapıcak illaki bir iş oluyor.. Bir de hastalık geçti başımdan tabi.. Anlatayım.. önceki hafta aşırı sırt ağrısı ile doktora gittim ama nasıl bir ağrı 12 saat doğum sancısı çektim bir kere bağırmadım bu ağrı bağırtıyordu.. Neyse.. 3 doktora gittim 2'si kas ağrısı deyip gönderdiler 3. ye gidip artık bu kas ağrısı falan değil diye ağlayınca göğüs röntgeni çektiler ve teşhisi koydular.. Zatürre.. öksürüksüz ateşsiz bir zatürre bu mikrop kapmışım bir yerden ki benim kadar elini yıkayan temizliğe özen gösteren yoktur. 1 haftadır tedavi görüyorum.. serumlar falan.. antibiyotik aldım ama kızımı emzirdim ona geçtiği için büyük bir üzüntüyle.. Allah kimseye göstermesin.. ilk altı gün maske taktım kızımla emzirme dışında bir araya gelmedim falan kötü günlerdi.. Sağlık çok önemli onu anladım.. Önce kendinize iyi bakın ki evlatlarınıza bakabilesiniz.. Ben Umay'a gaz yapmasın diye sütü yoğurdu yeşilliği baklagilleri ve aklıma gelmeyen bin türlü faydalı şeyi yemiyordum.. Multivitamini kesmiştim tekrar başladım.. Emzirme hali giyimime kuşamıma dikkat etmiyordum ince giyiniyordum... Anlatıyorum ki siz de yapmayın.. Bağışıklık sistemimiz zayıflarsa bu virüsler heryerdeler.. Her an bulaşabilir.. Kiloları veririz elbet zayıf düşmemek lazım.. :)
Kızımın sağlık durumu iyi gelişimi de güzel şükürler olsun.. Bir tek atopik bebek olması sıkıntı kendi terine alerjisi var çok giydirmemek lazım ki şu ara asla yapamıyorum :) kulak arkasında egzamaları var kafada konak dilde pamukcuk Allah başka dert vermesin.. Öpüyorum sizi ve güzel bebişlerinizi... :)
Canim açlıktanda uyumayabilir ama sadece uyku değil gün içinde sürekli huysuz olur aç olunca. Birde çok yatiriyorsan sırtı ağrir uyuşur. Gündüz bol bol gezdirmeni tavsiye ederim. Gece sabaha kadar uyması için sırtı dinlenmiş olur. Birde sırtına masaj yap. Ayrıca yan yatirmayida deneyebilirsiniz. Fakat başında durarak ve kısa süre çünkü kolu uyuşur bu seferde. Biz gün içinde beslenmelerden sonra uyuyakalmassa 1 saat kucaktayiz gazimizi çıkarır sırtını ovalarız biraz oyun oynar uyuruz. Uyku suresi gündüz değişken bazen yarım sat bazen 3 saat gündüz pek dengemiz yok ama gece saat 21 dedi mi yatak. Ne erken ne geç onu tutturuyoruz. ☺O zaman açliktan değildir dimi uyumamasi benim kiz da 40 dk uyuyo gündüz
Aa benim hastane. Bulent bey mi mehmet bey mi doktorun. Ben orda dogum yaptim :) ewimde az ilerisinde bak adreste werdim
Bari randewulari ayni gune getirelim ben pazartesi gidicem
Burdayımm.. Ya yoğunluktan giremedim uzun süredir.. Bir yerlerden başlayıp okuyorum ara ara Umay iyice hareketlenmeye başlayınca ona kanalize oluyorum uyanıkken uyurken de evde yapıcak illaki bir iş oluyor.. Bir de hastalık geçti başımdan tabi.. Anlatayım.. önceki hafta aşırı sırt ağrısı ile doktora gittim ama nasıl bir ağrı 12 saat doğum sancısı çektim bir kere bağırmadım bu ağrı bağırtıyordu.. Neyse.. 3 doktora gittim 2'si kas ağrısı deyip gönderdiler 3. ye gidip artık bu kas ağrısı falan değil diye ağlayınca göğüs röntgeni çektiler ve teşhisi koydular.. Zatürre.. öksürüksüz ateşsiz bir zatürre bu mikrop kapmışım bir yerden ki benim kadar elini yıkayan temizliğe özen gösteren yoktur. 1 haftadır tedavi görüyorum.. serumlar falan.. antibiyotik aldım ama kızımı emzirdim ona geçtiği için büyük bir üzüntüyle.. Allah kimseye göstermesin.. ilk altı gün maske taktım kızımla emzirme dışında bir araya gelmedim falan kötü günlerdi.. Sağlık çok önemli onu anladım.. Önce kendinize iyi bakın ki evlatlarınıza bakabilesiniz.. Ben Umay'a gaz yapmasın diye sütü yoğurdu yeşilliği baklagilleri ve aklıma gelmeyen bin türlü faydalı şeyi yemiyordum.. Multivitamini kesmiştim tekrar başladım.. Emzirme hali giyimime kuşamıma dikkat etmiyordum ince giyiniyordum... Anlatıyorum ki siz de yapmayın.. Bağışıklık sistemimiz zayıflarsa bu virüsler heryerdeler.. Her an bulaşabilir.. Kiloları veririz elbet zayıf düşmemek lazım.. :)
Kızımın sağlık durumu iyi gelişimi de güzel şükürler olsun.. Bir tek atopik bebek olması sıkıntı kendi terine alerjisi var çok giydirmemek lazım ki şu ara asla yapamıyorum :) kulak arkasında egzamaları var kafada konak dilde pamukcuk Allah başka dert vermesin.. Öpüyorum sizi ve güzel bebişlerinizi... :)
BKızlar sütüm artsın diye bir iki şey yaptım ve bugün göğüs ağrısından duramıyorum oğlum emsin rahatlatsın diye bakıyorum tam bir süt patlaması oldu kocaman oldular belki işinize yarar neler yaptığımı söyleyeyim kefir aldım ama bir haftada ancak iki bardak içmişimdir hipp in emziren anne çayını aldım ondanda haftada bir iki bardak anca içmişimdir birde lactamil aldım tadı süper salep gibi onu dört akşamdır içiyorum sanki lactamil işe yaradı gibi geldi bana birde geceleri pek su içmezdim birkaç gündür içiyorum bilginize
Ben mayasini buldum kendim mayalandiriyorum kizlarcanım termal bebe atletleri var onlardan denedin mi belki aklına gelmemiştir diye yazayım dedim.
bu arada kefir bağışıklık için birebir arkadaşlar. ben AOÇ nin kefirini içiyordum. marketlerdekiler pek doğal gelmedi bana.
Bende onu yaptim ise yaradi walla. Dikkatli yapinca bsy olmaz.Canim ben kulak cubugunu zeytinyağına batirip hafifce sokuyodum popisine yapamadigi zaman ise yariyordu.
Canim cok gecmis olsun. Umay bebegide op yerime. Merak ettim bende uzun zamandr yazmayinca insan telaslaniyo. Bende bel agrisindan gttimde basima gelmedik kalmadi okumussundurBurdayımm.. Ya yoğunluktan giremedim uzun süredir.. Bir yerlerden başlayıp okuyorum ara ara Umay iyice hareketlenmeye başlayınca ona kanalize oluyorum uyanıkken uyurken de evde yapıcak illaki bir iş oluyor.. Bir de hastalık geçti başımdan tabi.. Anlatayım.. önceki hafta aşırı sırt ağrısı ile doktora gittim ama nasıl bir ağrı 12 saat doğum sancısı çektim bir kere bağırmadım bu ağrı bağırtıyordu.. Neyse.. 3 doktora gittim 2'si kas ağrısı deyip gönderdiler 3. ye gidip artık bu kas ağrısı falan değil diye ağlayınca göğüs röntgeni çektiler ve teşhisi koydular.. Zatürre.. öksürüksüz ateşsiz bir zatürre bu mikrop kapmışım bir yerden ki benim kadar elini yıkayan temizliğe özen gösteren yoktur. 1 haftadır tedavi görüyorum.. serumlar falan.. antibiyotik aldım ama kızımı emzirdim ona geçtiği için büyük bir üzüntüyle.. Allah kimseye göstermesin.. ilk altı gün maske taktım kızımla emzirme dışında bir araya gelmedim falan kötü günlerdi.. Sağlık çok önemli onu anladım.. Önce kendinize iyi bakın ki evlatlarınıza bakabilesiniz.. Ben Umay'a gaz yapmasın diye sütü yoğurdu yeşilliği baklagilleri ve aklıma gelmeyen bin türlü faydalı şeyi yemiyordum.. Multivitamini kesmiştim tekrar başladım.. Emzirme hali giyimime kuşamıma dikkat etmiyordum ince giyiniyordum... Anlatıyorum ki siz de yapmayın.. Bağışıklık sistemimiz zayıflarsa bu virüsler heryerdeler.. Her an bulaşabilir.. Kiloları veririz elbet zayıf düşmemek lazım.. :)
Aa benimde doktorum Gülcin Hanim cok memnunum hala gorusuyoruz :) Mehmet Bey de Gulcin Hanim in esi. Bende Bulent Bey e gidiyorum arada Mehmet Bey ede gidiyoruz ikiside cok iyi doktorlar. Benim dogumum da 20 haziran di. Normal dogum mu sezaryen mi??Aa Ben de orada Doğum Yaptım canım Melek Hanımda. Şimdi de Mehmet Beydeyiz.belki de emzirme Odasında falan karşılaşmışızdır :) genelde orada hep muhabbet ediliyor. Adresi de aldım gelirim artık bak Çat kapı sana
Biz 20 sinde tekrar gidicez gide gele bi hal oldukCaNım oğlum 23 haziran doğumlu o Yüzden gitmemize daha iki hafta var bizim. Ama keşke denk gelSe de görüşsek gerçekten :)
paşalarımız aynı gün doğmuşCaNım oğlum 23 haziran doğumlu o Yüzden gitmemize daha iki hafta var bizim. Ama keşke denk gelSe de görüşsek gerçekten :)
bizde ki bundan canım ama kızımpek kullanmıyor. Bir de bizimki kucuk büyüyünce kullanılacak gibi değil.kızlar merhabalar herkese :) bebeği için salıncak kullanan var mı hoşuma gitti ama kullanışlımı bilemedim
3 saat uyusa daha ne isterim dediklerini yaparimCanim açlıktanda uyumayabilir ama sadece uyku değil gün içinde sürekli huysuz olur aç olunca. Birde çok yatiriyorsan sırtı ağrir uyuşur. Gündüz bol bol gezdirmeni tavsiye ederim. Gece sabaha kadar uyması için sırtı dinlenmiş olur. Birde sırtına masaj yap. Ayrıca yan yatirmayida deneyebilirsiniz. Fakat başında durarak ve kısa süre çünkü kolu uyuşur bu seferde. Biz gün içinde beslenmelerden sonra uyuyakalmassa 1 saat kucaktayiz gazimizi çıkarır sırtını ovalarız biraz oyun oynar uyuruz. Uyku suresi gündüz değişken bazen yarım sat bazen 3 saat gündüz pek dengemiz yok ama gece saat 21 dedi mi yatak. Ne erken ne geç onu tutturuyoruz. ☺
Gülçin hanım çok yoğun olduğu için çalışma saatlerimizi ayarlayamadık eşimle canım o Yüzden melek Hanım'a geçtik ama çok da memnun kaldım o da çok iyi bir doktor. Mehmet beyi de sevdik. Mesafe var biraz ama şimdilik gidiyoruz bakalım. Ayrıca benim açılmam olmamıştı o Yüzden sezeryan oldum canım sen? Bir gün denk de geliriz inşallah :)Bende onu yaptim ise yaradi walla. Dikkatli yapinca bsy olmaz.
Canim cok gecmis olsun. Umay bebegide op yerime. Merak ettim bende uzun zamandr yazmayinca insan telaslaniyo. Bende bel agrisindan gttimde basima gelmedik kalmadi okumussundurRa
Aa benimde doktorum Gülcin Hanim cok memnunum hala gorusuyoruz :) Mehmet Bey de Gulcin Hanim in esi. Bende Bulent Bey e gidiyorum arada Mehmet Bey ede gidiyoruz ikiside cok iyi doktorlar. Benim dogumum da 20 haziran di. Normal dogum mu sezaryen mi??
Biz 20 sinde tekrar gidicez gide gele bi hal olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?