- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.781
Benimde belim felaket agriyo napicagimi sasirdim doktora mi gitsem napsamAnneler 2 gündür müthiş bir baş dönmem vardı sarhoş gibiydim hele yere eğilip kalktigimda tekrar yere düşüyorum o derece yani hiç geçmedi 1 dk bile durmadı korktum eşimin ısrarı na rağmen Dr gitmedim hemen ilk gün demir kalsiyum ve d vitamini almaya başladım ve şuan baş dönmem yok denecek kadar azaldı sanırım vitaminsiz kalmışım bunu vitaminlerinize dikkat edin diye yazdım kızlar kesinlikle ihmal etmeyin ben ara ara kullanıyordum artik ihmal etmem...
Amin canim benim. Annecigine Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Benim babamda bypass oldu 4 yil once sonrasinda damar tikanikligi oldu ritmi bozuluyo hemen. Insallah iyi olur tum hastalara Rabb im sifa wersinİyi bayramlar canım Allah şifa versin geçmiş olsun bende annemi kalpten kaybettim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah birdaha yaşatmasin babacina uzun ömürler versin İNŞALLAH. ...
Tesekkur ederim canim benim.Geçmiş olsun canım. Kurbaninizi da Allah kabul etsin.
Amin canim benim insallah. Ewet mutlu oldu walla gorunce :)Çok geçmiş olsun canım, kaplan beyi görünce ileşmiştir dedesi :) Allah bidaha yaşatmasın tatlım
Amin canim cok tesekkCanim cok gecmis olsun simdi iyi olmasina sevindim allah bir daha yasatmasin kyrbaninizida allah kabul etsin
Canim hangi sehir/semtteysen yaz yakin arkadaslar warsa gorusursunuzKızlar keşke sosyal hayatta da görüşebilşek benim burda hiç arkadaşım yok. Hem bebeklerimizde Akran ne güzel olurdu.
Kizin kaç aylik benimki üç diş için erken dimiTeşekkür ederim canım bende bi bakayım uyutmaya çalışıyorum hala uyumadı tüm gün toplasan 1 saat ya uyudu ya uyumadı
Canim kaç saatte bir kalkiyo merak ettim maşallah bebişine :)Güzel anneler Merhaba herkesin bayramı mübarek olsun. Birkaç gündür yazamadım baya hastaydim usutmusum yatak dosek yattım. Bugün biraz biraz iyiyim. Bi arkadas vardı soğan suyunu sormuştu geçmişten bakamadım umarım yazımı görür ablam oğluna kullanmış ancak nasıl hazırladığını hatırlamıyor hatta zeytinyağı yerine soğan suyunu popistende peceteyle sürmüş acayip gaz çıkartıyor dedi. Benim bebek neler yapıyor bu ara anlatayım. Ellerini daha iyi kullanıyor iki elini birleştirip ovusturuyör sırt üstü yatarken ellerini uzun uzun inceliyor. Istedigi eşyaları tutuyor sertce çekiyor saçlarımi yolmasindan hiç bahsetmiyim☺ Sürekli bir oturma isteği var oturuyor ancak ben oturtmuyorum çünkü annem omurgası batar dedi. Sakıncalı dedi bende pek oturtmuyorum. Ama kucağımda dahi mekik çeker gibi kalkıp oturur pozisyona geliyor. Bu arada acayip dillendik bide sesli gülüyor kahkaha atıyor kikirdiyor. Özellikle sabahları pek keyifli. Uyku düzenimız iyi şükür en gec 21den sonra gece uykusuna dalıyor. Gece uykusuna genelde kendi dalıyor sabah yediye kadar. Elbette gece aciktikca besleniyor 3 kez kalkiyoruz. Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum.
Su vermemelisin karni onunla doyuyormuş süt içmiyormuş benim doktor da verme dediUzman derken cnm doktorum kendisi rezeneyi önerdi. Hatta bi su bardağı kadar su da verebilirsin dedi.
Geçmiş olsun canimKizlaar merhaba nasilsiniizz. Iyi bayramlarr. Biz 1 haftadir catalcadayiz annemin yaninda. Babam kalp krizi gecirdi apartopar gittik. Cok zor gunlerdi cok sukur suan iyi hersey yolunda. Bayramida yanlarinda gecirdik akika kurbanimizida kestik. Sizleride nerak ettim ama pek telefonu elime almadim. Sizlerde ne wr ne yok bebekleriniz nasill umarim hersey yolundadir :)
06.06 doğumlu kızım belkide değil diş bilmiyorum ki hiç böyle yapmazdı emziğiyle resmen savaşmaya başladı ısırmaya çalışıyor 1 hafta sonra kontrolümüz var bakalım dr nediycek niyeymiş bu huzursuzlukKizin kaç aylik benimki üç diş için erken dimi
06.06 doğumlu kızım belkide değil diş bilmiyorum ki hiç böyle yapmazdı emziğiyle resmen savaşmaya başladı ısırmaya çalışıyor 1 hafta sonra kontrolümüz var bakalım dr nediycek niyeymiş bu huzursuzlukKizin kaç aylik benimki üç diş için erken dimi
Bizimki sırt üstü yatarken sağa donup kafayı kaldırıp kolunun üstünden destek almaya çalışıyordu canım iki gün falan uğraştı öyle sonra döndü :) seninki de döner yakında. Yüzüstü yatsaydı iyiydi aslında ama sevmiyormuş küçük bey :)benimki de dönmüyor. dönme öncesi girişimleri nasıl. misal bnm ki yüzüstü hiç durmuyor
Döner canım benim her çocuk bir değil ki :) bizimki de öyle yapıyordu dönmeden önce ki hala yapıyor yakındır dönmesi :) yere yatırıyordum ben hep son zamanlar sırt üstü şekilde sağa sola istediği gibi dönüyordu. Sonra yüzüstü de dönmeye başladı. :)Kiiiiz cok degil mi bi cay bardagi? Ben uc dort kasik veriyorum, mayis mayis oluyoO tabi ki senin bilicegin sey..
SirriEyvan
pofuduk18
Kizlar benim oglum da donmedi henuz... Poposunu attiriveriyo saga sola ozellikle de altini acinca, ayaklarini da kaldiriyo yukari ama donme islemi henuz tamamlanmadi. Yan donuyo hafif poposunu atiyo yani ama tam tur donemiyo. Yuzustu duruyo ben her un alistirma yaptirmaya basladim elinden destekleyip donduruyorum seviyo oyle hallac pamugu gibi oynaynca :)
Yani bilemedim ki yaa benimki de pofuduk'un kizindan bi gun kucuk. Neden donmuyo ki
Istanbul silivrideyim ben canım.Amin canim cok tesekk
Canim hangi sehir/semtteysen yaz yakin arkadaslar warsa gorusursunuz
Teşekkür ederim canım 3 saatte bir kalkıyor bazen bu süre uzuyor 4 veya 3.5 gibi ama yüzde seksen 3 state bir kalkıyor. ☺ mesela saat 1de kalktı ama tam bi uyanma olmuyor bilirsin. Ben zaten tam uyanmadan kalıyorum. Besliyor altını değiştiriyor gazını çıkartıyor yatiriyorum. Ama her seferinde altını değiştiriyorum yoksa benimki uyumaz doğduğunda beri huylu illa bez değişecek sevmiyor çocuk. Saat 21de uyumuş oluyor saat 22de acikiyor sonrada 01. 04. 07 bu saatlardede besleniyor temizlik ve gaz çıkarma. Bu saatler yarim saat oynuyor en fazla.Canim kaç saatte bir kalkiyo merak ettim maşallah bebişine :)
Valla benm bebegimde kolik.geçici bu günler sayılı bi daha da donusu yok diye dusunuyorum...o yüzden ufacık bir ihmalkarlik bile önemli bir soruna yol açabilir bence.yanlış anlama beni sen daha iyi bilirsin tabi bebeğin için en iyisini istersin.napalim bizim bebeklerimizin şansı boyleymis.gecicek ama bisekilde...Cnm bebegi kolik olmayan anlayamaz bunu .. O yuzden bizim yasadiklarimizi yasamayana ne anlatsam bos uzman olsalar bile bos ...
Valla benim doktorm keskinlikle vermeyin dedi.vardır sizinkilerinde bi bildikleri ozaman :)Uzman derken cnm doktorum kendisi rezeneyi önerdi. Hatta bi su bardağı kadar su da verebilirsin dedi.
mantıklı valla bn de karıştırıyorum. ztn hafıza bir gidik bu ara :) bu arada kimler ekli kimler eksik onu da bilmiyorumYani biyografi kismina demek istedim. Ben yazdim kelebekcik34 olarak
Bende uzun suredir var agri gibi ama daha cok batma seklinde. Yagmurlu havada daha cok sizliyor. Soguk etkiliyor herhalde bende gitmedim dr.aSevgili anneler benimde bu aralar karın bölgemde ağrı var. Göbek deliğinin hizasında başlayıp sezeryen dikislerime kadar olan bölge hissiyatsiz hafif bastirincada ağrıyor ben mesela normal pantolon giyemiyorum açık diye korkuyorum hamile pantolonu giyiyorum hala. Bir tek ben mi böyleyim dikiş bölgemde hep bi ağırlık ve hafif bi ağrı var. Malum bebek hep kucakta e agirlastilarda taşımakta ağrı yapabilir belki. Sizlerin nasıl. Ben bu yüzden spor bile yapamıyorum yapınca ağrılar başlıyor.
Valla benm bebegimde kolik.geçici bu günler sayılı bi daha da donusu yok diye dusunuyorum...o yüzden ufacık bir ihmalkarlik bile önemli bir soruna yol açabilir bence.yanlış anlama beni sen daha iyi bilirsin tabi bebeğin için en iyisini istersin.napalim bizim bebeklerimizin şansı boyleymis.gecicek ama bisekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?