2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimde belim felaket agriyo napicagimi sasirdim doktora mi gitsem napsam
İyi bayramlar canım Allah şifa versin geçmiş olsun bende annemi kalpten kaybettim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah birdaha yaşatmasin babacina uzun ömürler versin İNŞALLAH. ...
Amin canim benim. Annecigine Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Benim babamda bypass oldu 4 yil once sonrasinda damar tikanikligi oldu ritmi bozuluyo hemen. Insallah iyi olur tum hastalara Rabb im sifa wersin
Geçmiş olsun canım. Kurbaninizi da Allah kabul etsin.
Tesekkur ederim canim benim.
Çok geçmiş olsun canım, kaplan beyi görünce ileşmiştir dedesi :) Allah bidaha yaşatmasın tatlım
Amin canim benim insallah. Ewet mutlu oldu walla gorunce :)

Canim cok gecmis olsun simdi iyi olmasina sevindim allah bir daha yasatmasin kyrbaninizida allah kabul etsin
Amin canim cok tesekk
Kızlar keşke sosyal hayatta da görüşebilşek benim burda hiç arkadaşım yok. Hem bebeklerimizde Akran ne güzel olurdu.
Canim hangi sehir/semtteysen yaz yakin arkadaslar warsa gorusursunuz

Kizlaar instagramda arkadas olduk baya bi kisiyle ama kim oldugumuzu anlamak icin aciklama kismina burdaki isimlerimizi mi yazsak ne dersiniz?? Bu kimdi acaba diye aklim karisiyo eminim sizinde oyledir

Canim kaç saatte bir kalkiyo merak ettim maşallah bebişine :)

Geçmiş olsun canim

Kizin kaç aylik benimki üç diş için erken dimi
06.06 doğumlu kızım belkide değil diş bilmiyorum ki hiç böyle yapmazdı emziğiyle resmen savaşmaya başladı ısırmaya çalışıyor 1 hafta sonra kontrolümüz var bakalım dr nediycek niyeymiş bu huzursuzluk

Kizin kaç aylik benimki üç diş için erken dimi
06.06 doğumlu kızım belkide değil diş bilmiyorum ki hiç böyle yapmazdı emziğiyle resmen savaşmaya başladı ısırmaya çalışıyor 1 hafta sonra kontrolümüz var bakalım dr nediycek niyeymiş bu huzursuzluk

benimki de dönmüyor. dönme öncesi girişimleri nasıl. misal bnm ki yüzüstü hiç durmuyor
Bizimki sırt üstü yatarken sağa donup kafayı kaldırıp kolunun üstünden destek almaya çalışıyordu canım iki gün falan uğraştı öyle sonra döndü :) seninki de döner yakında. Yüzüstü yatsaydı iyiydi aslında ama sevmiyormuş küçük bey :)

Döner canım benim her çocuk bir değil ki :) bizimki de öyle yapıyordu dönmeden önce ki hala yapıyor yakındır dönmesi :) yere yatırıyordum ben hep son zamanlar sırt üstü şekilde sağa sola istediği gibi dönüyordu. Sonra yüzüstü de dönmeye başladı. :)

Canim kaç saatte bir kalkiyo merak ettim maşallah bebişine :)
Teşekkür ederim canım 3 saatte bir kalkıyor bazen bu süre uzuyor 4 veya 3.5 gibi ama yüzde seksen 3 state bir kalkıyor. ☺ mesela saat 1de kalktı ama tam bi uyanma olmuyor bilirsin. Ben zaten tam uyanmadan kalıyorum. Besliyor altını değiştiriyor gazını çıkartıyor yatiriyorum. Ama her seferinde altını değiştiriyorum yoksa benimki uyumaz doğduğunda beri huylu illa bez değişecek sevmiyor çocuk. Saat 21de uyumuş oluyor saat 22de acikiyor sonrada 01. 04. 07 bu saatlardede besleniyor temizlik ve gaz çıkarma. Bu saatler yarim saat oynuyor en fazla.

Sevgili anneler benimde bu aralar karın bölgemde ağrı var. Göbek deliğinin hizasında başlayıp sezeryen dikislerime kadar olan bölge hissiyatsiz hafif bastirincada ağrıyor ben mesela normal pantolon giyemiyorum açık diye korkuyorum hamile pantolonu giyiyorum hala. Bir tek ben mi böyleyim dikiş bölgemde hep bi ağırlık ve hafif bi ağrı var. Malum bebek hep kucakta e agirlastilarda taşımakta ağrı yapabilir belki. Sizlerin nasıl. Ben bu yüzden spor bile yapamıyorum yapınca ağrılar başlıyor.

Cnm bebegi kolik olmayan anlayamaz bunu .. O yuzden bizim yasadiklarimizi yasamayana ne anlatsam bos uzman olsalar bile bos ...
Valla benm bebegimde kolik.geçici bu günler sayılı bi daha da donusu yok diye dusunuyorum...o yüzden ufacık bir ihmalkarlik bile önemli bir soruna yol açabilir bence.yanlış anlama beni sen daha iyi bilirsin tabi bebeğin için en iyisini istersin.napalim bizim bebeklerimizin şansı boyleymis.gecicek ama bisekilde...

Bende uzun suredir var agri gibi ama daha cok batma seklinde. Yagmurlu havada daha cok sizliyor. Soguk etkiliyor herhalde bende gitmedim dr.a

Cnm kolikse bilirsin o zaman normal bi aglama huysuzlanma mizirdanma degil yasadigimiz cok cani yaniyor.Rezeneyi ve kimyonu dr.um dedi zaten icmiyor dedim sekerli ver dedi bi kac kere sekerli verdim icti ama seker saglikli degil diye evde yaptimiz pekmezden damlattim daha dogal katkisiz severek icti ... Surekli vermiyorum zaten artik ilac kullanmiyorum aglama ataklari baslayinca cay veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…