2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimki de huzursuz akşamlari sabah emmek istemiyo ağlio kedi gibi sesler çikariyo

Arkadaşlar bebeklere öyle şeyler vermek normalmi sizce? Yapmayın bence uzman lar anne sütün den başka bisey onermiyorlar su bile
Cnm bebegi kolik olmayan anlayamaz bunu .. O yuzden bizim yasadiklarimizi yasamayana ne anlatsam bos uzman olsalar bile bos ...

Ya ben siz yapin diye yazmiyorumki kolik annelere buldugum cozumleri anlatiyorum... Ben istemez miyim saglikli bebem olsaydida sadece anne sutu alsaydi. Olmuyor iste .. Kitaba gore cocuk yetistirilmiyor..

destek minderi sipariş ettim gelsin deneyeceğim inş.

bizim bayağıdır var ama daha diş miş göremedim :) diş kaşıyıcıyı da tutamıyor şöyle bir şey sipariş geçtim

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-26-18-02-54.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 52
Kizlaar merhaba nasilsiniizz. Iyi bayramlarr. Biz 1 haftadir catalcadayiz annemin yaninda. Babam kalp krizi gecirdi apartopar gittik. Cok zor gunlerdi cok sukur suan iyi hersey yolunda. Bayramida yanlarinda gecirdik akika kurbanimizida kestik. Sizleride nerak ettim ama pek telefonu elime almadim. Sizlerde ne wr ne yok bebekleriniz nasill umarim hersey yolundadir :)

Anneler 2 gündür müthiş bir baş dönmem vardı sarhoş gibiydim hele yere eğilip kalktigimda tekrar yere düşüyorum o derece yani hiç geçmedi 1 dk bile durmadı korktum eşimin ısrarı na rağmen Dr gitmedim hemen ilk gün demir kalsiyum ve d vitamini almaya başladım ve şuan baş dönmem yok denecek kadar azaldı sanırım vitaminsiz kalmışım bunu vitaminlerinize dikkat edin diye yazdım kızlar kesinlikle ihmal etmeyin ben ara ara kullanıyordum artik ihmal etmem...

Güzel anneler Merhaba herkesin bayramı mübarek olsun. Birkaç gündür yazamadım baya hastaydim usutmusum yatak dosek yattım. Bugün biraz biraz iyiyim. Bi arkadas vardı soğan suyunu sormuştu geçmişten bakamadım umarım yazımı görür ablam oğluna kullanmış ancak nasıl hazırladığını hatırlamıyor hatta zeytinyağı yerine soğan suyunu popistende peceteyle sürmüş acayip gaz çıkartıyor dedi. Benim bebek neler yapıyor bu ara anlatayım. Ellerini daha iyi kullanıyor iki elini birleştirip ovusturuyör sırt üstü yatarken ellerini uzun uzun inceliyor. Istedigi eşyaları tutuyor sertce çekiyor saçlarımi yolmasindan hiç bahsetmiyim☺ Sürekli bir oturma isteği var oturuyor ancak ben oturtmuyorum çünkü annem omurgası batar dedi. Sakıncalı dedi bende pek oturtmuyorum. Ama kucağımda dahi mekik çeker gibi kalkıp oturur pozisyona geliyor. Bu arada acayip dillendik bide sesli gülüyor kahkaha atıyor kikirdiyor. Özellikle sabahları pek keyifli. Uyku düzenimız iyi şükür en gec 21den sonra gece uykusuna dalıyor. Gece uykusuna genelde kendi dalıyor sabah yediye kadar. Elbette gece aciktikca besleniyor 3 kez kalkiyoruz. Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum.

İyi bayramlar canım Allah şifa versin geçmiş olsun bende annemi kalpten kaybettim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah birdaha yaşatmasin babacina uzun ömürler versin İNŞALLAH. ...

Geçmiş olsun canım. Kurbaninizi da Allah kabul etsin.

Az mı yediriyosun anlamadımda orayı çok mu?benim kızda hep değil ama arada yeşil yapıyo umarım büyüyolardır başka bişey olmasında

Çok geçmiş olsun canım, kaplan beyi görünce ileşmiştir dedesi :) Allah bidaha yaşatmasın tatlım

bizim bayağıdır var ama daha diş miş göremedim :) diş kaşıyıcıyı da tutamıyor şöyle bir şey sipariş geçtim
Teşekkür ederim canım bende bi bakayım uyutmaya çalışıyorum hala uyumadı tüm gün toplasan 1 saat ya uyudu ya uyumadı

Canim cok gecmis olsun simdi iyi olmasina sevindim allah bir daha yasatmasin kyrbaninizida allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…