- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #54.761
Bence de pekmez falan verilmemeliArkadaşlar bebeklere öyle şeyler vermek normalmi sizce? Yapmayın bence uzman lar anne sütün den başka bisey onermiyorlar su bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de pekmez falan verilmemeliArkadaşlar bebeklere öyle şeyler vermek normalmi sizce? Yapmayın bence uzman lar anne sütün den başka bisey onermiyorlar su bile
Benimki de huzursuz akşamlari sabah emmek istemiyo ağlio kedi gibi sesler çikariyoİyi bayramlar kızlar biz 2 gündür çok huzursuz emziğin ve biberonun başını ısırmaya çalışıyo,salya akıtıyo,alt dudağını ağzının içine alıyo,mamasını bitirmiyo daha az yiyiyo,gün boyu hiç uyumadı,hafif bi şişlik var ama anlayamadım diş mi çıkarıyor acaba?bebeği diş çıkarmaya başlayan varmı?
Cnm bebegi kolik olmayan anlayamaz bunu .. O yuzden bizim yasadiklarimizi yasamayana ne anlatsam bos uzman olsalar bile bos ...Arkadaşlar bebeklere öyle şeyler vermek normalmi sizce? Yapmayın bence uzman lar anne sütün den başka bisey onermiyorlar su bile
destek minderi sipariş ettim gelsin deneyeceğim inş.Siz yanlis anladınız sanırım..tek başlarına oturtmuyor kimse ?! Ayrıca her anne evladı için en iyisini bilir. Araştırmadan cahilce hiç bir iş yapmaz. Canidir çünkü.. kucagimda önden ve arkadan destekle oturmasının ne sakıncası var ? Biraz çocuk gelişimi yazısı okunduğunda bunun kaslari için faydalı olduğunu goreceksinizdir zaten..
nazperver tatlim ben arkasına yastık koyuyorum ama tam oturur pozisyon değil o kendini kaldırıp oturma pozisyonuna getirmeye çalıştığı için önüne de yastık koyuyorum. Yanlış bisey yapacağıni sanmam..
bizim bayağıdır var ama daha diş miş göremedim :) diş kaşıyıcıyı da tutamıyor şöyle bir şey sipariş geçtimİyi bayramlar kızlar biz 2 gündür çok huzursuz emziğin ve biberonun başını ısırmaya çalışıyo,salya akıtıyo,alt dudağını ağzının içine alıyo,mamasını bitirmiyo daha az yiyiyo,gün boyu hiç uyumadı,hafif bi şişlik var ama anlayamadım diş mi çıkarıyor acaba?bebeği diş çıkarmaya başlayan varmı?
İyi bayramlar canım Allah şifa versin geçmiş olsun bende annemi kalpten kaybettim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah birdaha yaşatmasin babacina uzun ömürler versin İNŞALLAH. ...Kizlaar merhaba nasilsiniizz. Iyi bayramlarr. Biz 1 haftadir catalcadayiz annemin yaninda. Babam kalp krizi gecirdi apartopar gittik. Cok zor gunlerdi cok sukur suan iyi hersey yolunda. Bayramida yanlarinda gecirdik akika kurbanimizida kestik. Sizleride nerak ettim ama pek telefonu elime almadim. Sizlerde ne wr ne yok bebekleriniz nasill umarim hersey yolundadir :)
Geçmiş olsun canım. Kurbaninizi da Allah kabul etsin.Kizlaar merhaba nasilsiniizz. Iyi bayramlarr. Biz 1 haftadir catalcadayiz annemin yaninda. Babam kalp krizi gecirdi apartopar gittik. Cok zor gunlerdi cok sukur suan iyi hersey yolunda. Bayramida yanlarinda gecirdik akika kurbanimizida kestik. Sizleride nerak ettim ama pek telefonu elime almadim. Sizlerde ne wr ne yok bebekleriniz nasill umarim hersey yolundadir :)
Az mı yediriyosun anlamadımda orayı çok mu?benim kızda hep değil ama arada yeşil yapıyo umarım büyüyolardır başka bişey olmasındaCanım benimkide aynen öyle.sanırım büyüme atağı dedikleri şey.birde buara günde 1-2bezinde yeşil kaka oluyor.bende or yediriyorum sütünü kafasını çeviriyor ısırıyor,ağzını kitliyor almıyor emziği.umarım geçici bir durumdur çünkü yaklaşık 1 aydır öyle benim kız.
Çok geçmiş olsun canım, kaplan beyi görünce ileşmiştir dedesi :) Allah bidaha yaşatmasın tatlımKizlaar merhaba nasilsiniizz. Iyi bayramlarr. Biz 1 haftadir catalcadayiz annemin yaninda. Babam kalp krizi gecirdi apartopar gittik. Cok zor gunlerdi cok sukur suan iyi hersey yolunda. Bayramida yanlarinda gecirdik akika kurbanimizida kestik. Sizleride nerak ettim ama pek telefonu elime almadim. Sizlerde ne wr ne yok bebekleriniz nasill umarim hersey yolundadir :)
O sesler benim kızımdada var hep mızmızlanıyoBenimki de huzursuz akşamlari sabah emmek istemiyo ağlio kedi gibi sesler çikariyo
Teşekkür ederim canım bende bi bakayım uyutmaya çalışıyorum hala uyumadı tüm gün toplasan 1 saat ya uyudu ya uyumadıbizim bayağıdır var ama daha diş miş göremedim :) diş kaşıyıcıyı da tutamıyor şöyle bir şey sipariş geçtim
Canim cok gecmis olsun simdi iyi olmasina sevindim allah bir daha yasatmasin kyrbaninizida allah kabul etsinKizlaar merhaba nasilsiniizz. Iyi bayramlarr. Biz 1 haftadir catalcadayiz annemin yaninda. Babam kalp krizi gecirdi apartopar gittik. Cok zor gunlerdi cok sukur suan iyi hersey yolunda. Bayramida yanlarinda gecirdik akika kurbanimizida kestik. Sizleride nerak ettim ama pek telefonu elime almadim. Sizlerde ne wr ne yok bebekleriniz nasill umarim hersey yolundadir :)
Uzman derken cnm doktorum kendisi rezeneyi önerdi. Hatta bi su bardağı kadar su da verebilirsin dedi.Arkadaşlar bebeklere öyle şeyler vermek normalmi sizce? Yapmayın bence uzman lar anne sütün den başka bisey onermiyorlar su bile