2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bgn dencm bkm saat 9dan snra karanlkta tutup uytmya clscm. Bn ne zmn uyksu glse mzmzlnsa oyle uyutym o yuzden hc saati blli olmuoo
Emin ol saati belli olduğunda sen çok rahat edeceksin, butun ev işlerin yerine oturuyor mesela :) kolay gelsin tatlim..
Sadece gece lambası olan odaya koyuyorum kızımı gece yarım saat filan seviyorum ama yavasca ve az bir ses tonuyla..sonra emzirip uyutuyorum. Yardımcı olur belki diye yazayım dedim:)

bende kendi kendine uyumasina alistircam bu aydan sonra bakalım nasıl olacak. Dediklerini uygulayım yavaş ses tonu sevme ekleyim uyutma yöntemine.

Cnm gunduz uykusu kac dk yada saat.. Yarim saatten fazla uyumuyor gunduz

Ins cnm yha bi tek sbah blli saati 9 ile 10 arasi mtlka uyuyo ama 1 saat bzende 2 saat sryo snrada ogldn snra 2 kez uyku oluyo ikisndn biri sekerlne oluyo 15 yda 20 dk flan toplm 4 saati buluo gnlde bgn 7de uyksu gldi uyutydm krdesm uytmdi bi 5 dk snra klkti ama mzmz oldu 8.30ta iyice gldi uykusu ama dedign gbi krnlikta durdm hp uyudu ck skr sallyrk arada uynio hmn sllym tkrar bklm uyuyo bikc gun dencm ins.erkn uyumya alsrr

Kizlarrr aylar sonra gene ben. Insaallah hepiniz saglucakla almissinizdir kucaginiza evladini zi.
Biz 4 ay 3 gune girdik.
Ben kendkmi bazi noktalarda eksik goruyoeum. Oyucak almadim henuz hisirtili posetleri kilifa koyup ayaginin altina koyyorum sebep sonuc iliskiso kursun diye. Bir tane de cingiragi var. Ne yapmalıyım. Almak icin erken diyorlar oyle mi

Canim bende oyuncak almadım bir tane cingiragi var ama benimki 3 aylık daha. Oyun halısı siparis etmiştim bir türlü gelmedi bende bi taburenin üzerine oklavayı bağladım ucuna renkli sesli cingiraklar astım bebeğimin yattığı yere koydum elleriyle onlara vuruyor tutuyor. Konuşuyor gülüyor çok sevdi. Renkli ve sesli şeyler alabilirsin. Eliyle tam kavrayamadiklarindan her oyuncak olmuyor zaten oyuncaklar asgari 3 aylık veya 6 aylık bebeklerde başlıyor 3 aylık bebek icin pek oyuncak yok dediğim gibi daha çok 6 aylık bebekler için var. En güzeli elde yapmak. Ben elinin kavrayabilecegi yumuşak renkli bez bebek yapmayı düşünüyorum. Hazır bebekler büyük tek eliyle tasiyamiyor. Ama senin poşet fikrinden güzel. Fırın torbaları da güzel ses cikariyor☺

P passam canim hediye paketleriyle yaptim ben. Bazen ellerinin denk geldigi yere de koyyorum.
Bana donence verdi bi akraba ama bizim besige olmadi. Ben de camasir kurutma askisina takiyorum guzel oluyor :) cingirakli corap diyorlar corap icin kucuk zil mi taksak acep

Canm sen 29 mayista dogum yapmistin diye hatırlıyorum yarin 4 ay olmayacakmi ?
Ben de 3 tane cingirak aldim renkli,donencesi var pek sevmiyor benim oglan
Onun yerine amcasi konusan yumsak simsek McQueen almis onu seviyor (oglanlarin araba sevdasi besikten baslar)

Ben de loş işikta uyutuyorum her gün yarim saat öne çek arkadaşin dediği gibi bir haftaya alişir yoksa sen yorulursun biraz da ebeveyn vakti lazim canim

merhaba annişler hepimiz doğum yapmısız ne güzel benim kızımda 3,5 a ylık oldu agu buguları aştık tükürük fışkırtıyoruz bile cok cadı oldu bnmde bi endişem var bnm kız yüzükoyun uyuyo sırtustü yatrdgmda en fazla 2 saat uyuyo özellikle geceleri eger sırtüstü yaıyosa 7 saat uyuyo ama içim raht dgl gce sürekli bkıyorum tıkanır kndını kurtaramz dye szcede sakıncalımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…