2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu?
doğumdan sonra feci şekilde dökülmeye başladı..
umarım geçici bir dönemdir..yoksa kel kalacam :)
Ben, ustelik sacim uzun ev komple sac ya
Her gun supuruyorum ,yumak yumak sac
Gordugum tum annelerde dogum sonrasi oluyor normal diye karsilaniyormus,hamilelikte ne guzel olmustu gur,uzun
Insallah bi an evvel durur yaa onden sacim azaldi

Bence de oturtulmamali daha onlarin kemik yapisi ne ki yazik yapmayin yahu

bağrınıyor oturt diye ağlayınca tutuyorum biraz oturur pozisyonda ama korkuyorum da bir şey olacak diye
başını kaldırıyor çığlık atıyor, destek olup kaldırınca susup gülüyor :)) ama dediğin gibi bende tırsıyorum iyesi felan bayarsa die

Dönme önce girişimleri bacaklarini havaya kaldirmya başladı.. kendine doğru çekip..öylece duruyordu.. sonra birden döndü..
dediklerinin hepsini yapıyo, desene bizimkide yakın. Yalnız bırakmayım bari kanepede

canım tatlıya alışırsa ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşarsın

Yada rezeneyi cok demli yapiyorsundur etki ediyordurrr azcik versende:)
Kendi icecegim kivamda yapiyorum bebege de sulandirip veriyorum valla gayet de ise yariyo . rezene tek olsa ise yaramaz da ben anasonla karistirttim ikisini bir demliyorum ben bile mayisiyorum dusun
Severek icince verdim bende. D.bakirda 7 gunluk bebeklere 80 100 ml iciriyorlar rezene anasonu. Cok sasirmistim. Rahat Uyusun gaz cikarsin diyeymis. Ama ben o zamanlar kolik olmasina ragmen o kadar vermeye kiyamiyordum acikcasi..
Su aralar ihtiyac duymuyoruz da rezene anason kolik bebeklerde gaza birebir valla tarafimdan denendi onaylandi.
kızlar sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu?
doğumdan sonra feci şekilde dökülmeye başladı..
umarım geçici bir dönemdir..yoksa kel kalacam :)
Benim de basladi deli gibi dokuluyo. Bu donemsel. Emziriyoruz ya ondan vucutta vitamin demir ne varsa bebislere geciyo bize bisey kalmiyo

Bence de oturtulmamali daha onlarin kemik yapisi ne ki yazik yapmayin yahu
Siz yanlis anladınız sanırım..tek başlarına oturtmuyor kimse ?! Ayrıca her anne evladı için en iyisini bilir. Araştırmadan cahilce hiç bir iş yapmaz. Canidir çünkü.. kucagimda önden ve arkadan destekle oturmasının ne sakıncası var ? Biraz çocuk gelişimi yazısı okunduğunda bunun kaslari için faydalı olduğunu goreceksinizdir zaten..

nazperver tatlim ben arkasına yastık koyuyorum ama tam oturur pozisyon değil o kendini kaldırıp oturma pozisyonuna getirmeye çalıştığı için önüne de yastık koyuyorum. Yanlış bisey yapacağıni sanmam..

Aman bırakma kuzum.. ben dönmez daha diye düşünürken bir anda dönmüştu.. Rabbime sukur başındaydim.

Benimde felaket saçim dökülüyor kızlar kel kalcaz yaa bu nedir.

Kızım yastiktan kafasını kaldırmaya başladı. Uyanır uyanmaz kafa kaldırıyor hemen alem yaa birde hiç yatmak istemiyor. Hep dik duracak değişik şekilde seslerde çıkarmaya başladı

Sevgili anneler bayraminiz mübarek olsun Allah kurbanlarinizi kabul etsin İnşallah. .ben dik olmicak şekilde oturuyorum çünki istiyor biyerde okumuştum Dr diyor ki : bir bebek dünyaya gelirken ki beline omurgası na yüklenen darbe yanında ,oturduğunda omurgasina aldığı darbe hicbiseydir bebekler sandiginizdan daha gucludurler özet olarak böyle demiş. ..ama tabi büyükler hep oturtma ayağa bastırma diyorlar bence orta yolu bulmak lazım ...benim bebek 1 hafta önce bizim yatakta yatarken dönmüş bağırıyor bi gittim kolu altında kalmış kaplumbağa misali çok güldüm ama bidaha yeltenmedi korktu sanırım zaten yüz üstü hiç sevmiyor birde bezi degistiriken ayaklarinin ustune basip poposunu aşa yukarı attiriyor istemezmis ahahah çok komikler ya hemde çok tatlılar MAŞALLAH bebişlerimize ..kötü günler yavaş yavaş bitti sanirim ..

Canim ben 2 yıldır BİOXIN kullanıyorum şuanda da çok fazla dökülmuyor ki ben kel kalma derecesindeydim on taraflarım açılmıştı ince ince saçlar çıktı oralardan dene istersen..

Tabiki her anne evladi için en iyisini bilir ben sana yap veya yapma demem Cocuk senin çocuGun ben bu konudaki yorumumu yaptim destekle oturuyorsa tabiki sakincasi yok

Kaç aylik canim seninki benimki daha kaldiramiyor üç ay 29 unda dolacak

Kucakta ben otururken oda yari oturur pozisyonda duruyor bebeisim. Tam degil tabiki. Oyle biraksam etrafi izlemek hosuna gidiyor diye. Aglayinca susuyorr. Sac dokulmesi bndede cok yaaa ( okudumda emzirirken vitamin almak sartmiss. Ben bizim ebeye sorup decavite devam edeyim bari. Demir hapinada basladim.

Bu arada 9gun sonra asimiz var. 4aylik. Yine karmaaa ve ben onceki karmada yasadiklarimi yasamaktan cokkkk korkuyorum........ simdiden basladim korkmaya. Cunku bebegim 3 gun emmedi ve hep uyumustu. Agir gelmişti

Kaç aylik canim seninki benimki daha kaldiramiyor üç ay 29 unda dolacak
canım ayın 2 sinde 4 ay olacak.

Bu arada 9gun sonra asimiz var. 4aylik. Yine karmaaa ve ben onceki karmada yasadiklarimi yasamaktan cokkkk korkuyorum........ simdiden basladim korkmaya. Cunku bebegim 3 gun emmedi ve hep uyumustu. Agir gelmişti
bende vitamin kullanıyorum ama ise yaramadı. Demekki doğum hormonları yerine geliyor ondan.

Korkma yaşamaz sin inşallah iyi dile iyi olsun.

Pekmez seker gibi degil rezenenin aciligini aliyo sadece

Arkadaşlar bebeklere öyle şeyler vermek normalmi sizce? Yapmayın bence uzman lar anne sütün den başka bisey onermiyorlar su bile

İyi bayramlar kızlar biz 2 gündür çok huzursuz emziğin ve biberonun başını ısırmaya çalışıyo,salya akıtıyo,alt dudağını ağzının içine alıyo,mamasını bitirmiyo daha az yiyiyo,gün boyu hiç uyumadı,hafif bi şişlik var ama anlayamadım diş mi çıkarıyor acaba?bebeği diş çıkarmaya başlayan varmı?

Canım benimkide aynen öyle.sanırım büyüme atağı dedikleri şey.birde buara günde 1-2bezinde yeşil kaka oluyor.bende or yediriyorum sütünü kafasını çeviriyor ısırıyor,ağzını kitliyor almıyor emziği.umarım geçici bir durumdur çünkü yaklaşık 1 aydır öyle benim kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…