- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.741
Ben, ustelik sacim uzun ev komple sac yakızlar sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu?
doğumdan sonra feci şekilde dökülmeye başladı..
umarım geçici bir dönemdir..yoksa kel kalacam :)
Bence de oturtulmamali daha onlarin kemik yapisi ne ki yazik yapmayin yahuKizlar bizim yaslilar kiz bebekleri erken oturur pozisyonda tutmayin diyolar. Rahimleri kucuk ve zar gibi oldugundan ilerde cocuklari fln zor oluyor diyolarrr. Ki bende buyuklerin laflarina onem veririm varsir bi bildikleri diye. Disa donuk yari oturur pozisyonda tutuyorumda, tam oturtmak için erken diye dusunuyorum kalca uapisi vs.açısından.
başını kaldırıyor çığlık atıyor, destek olup kaldırınca susup gülüyor :)) ama dediğin gibi bende tırsıyorum iyesi felan bayarsa diebağrınıyor oturt diye ağlayınca tutuyorum biraz oturur pozisyonda ama korkuyorum da bir şey olacak diye
dediklerinin hepsini yapıyo, desene bizimkide yakın. Yalnız bırakmayım bari kanepedeDönme önce girişimleri bacaklarini havaya kaldirmya başladı.. kendine doğru çekip..öylece duruyordu.. sonra birden döndü..
Benimki kendini sürekli oturma pozisyonuna ayarliyordu 2 aylik olduğundan beri.. 3. Ayına girdi gireli oturtuyorum.. çünkü kendisi istiyor.. ve dimdik oturuyor. Bebeler yapamadıklarini istemezler, korkma bence , okuduğum kadarıyla oturmak istediğin bebeği oturtmalisin, elbette destekle henüz. Bu gelişmesine yardım etmektir.
canım tatlıya alışırsa ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşarsınKizlar ne zamandir rezene cayi iciremiyordum bebegime hemen cikatiyor diliyle ittirip. Biraz yutsa midesi bulaniyor oguruyordu. Bikac kere sekerle verdim sevdi bi kac kasik icti. Bugun pekmez kattim azicik cildirdi resmen bi cay bardagini keyifle icti.
beeeenkızlar sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu?
Merhaba damarda direnci araştırırken sizin ocak ayındaki yazdıklarınızı okudum direnç bendede var sizin direnç durumunuz nasıl olducanımgecmısolsun nasıl oldu kızın ırı bebek dıye dıkkat etmesı gerektı doktorun
Kendi icecegim kivamda yapiyorum bebege de sulandirip veriyorum valla gayet de ise yariyo . rezene tek olsa ise yaramaz da ben anasonla karistirttim ikisini bir demliyorum ben bile mayisiyorum dusunYada rezeneyi cok demli yapiyorsundur etki ediyordurrr azcik versende:)
Su aralar ihtiyac duymuyoruz da rezene anason kolik bebeklerde gaza birebir valla tarafimdan denendi onaylandi.Severek icince verdim bende. D.bakirda 7 gunluk bebeklere 80 100 ml iciriyorlar rezene anasonu. Cok sasirmistim. Rahat Uyusun gaz cikarsin diyeymis. Ama ben o zamanlar kolik olmasina ragmen o kadar vermeye kiyamiyordum acikcasi..
Benim de basladi deli gibi dokuluyo. Bu donemsel. Emziriyoruz ya ondan vucutta vitamin demir ne varsa bebislere geciyo bize bisey kalmiyokızlar sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu?
Siz yanlis anladınız sanırım..tek başlarına oturtmuyor kimse ?! Ayrıca her anne evladı için en iyisini bilir. Araştırmadan cahilce hiç bir iş yapmaz. Canidir çünkü.. kucagimda önden ve arkadan destekle oturmasının ne sakıncası var ? Biraz çocuk gelişimi yazısı okunduğunda bunun kaslari için faydalı olduğunu goreceksinizdir zaten..Bence de oturtulmamali daha onlarin kemik yapisi ne ki yazik yapmayin yahu
Aman bırakma kuzum.. ben dönmez daha diye düşünürken bir anda dönmüştu.. Rabbime sukur başındaydim.başını kaldırıyor çığlık atıyor, destek olup kaldırınca susup gülüyor :)) ama dediğin gibi bende tırsıyorum iyesi felan bayarsa die
dediklerinin hepsini yapıyo, desene bizimkide yakın. Yalnız bırakmayım bari kanepede
canım tatlıya alışırsa ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşarsın
Canim ben 2 yıldır BİOXIN kullanıyorum şuanda da çok fazla dökülmuyor ki ben kel kalma derecesindeydim on taraflarım açılmıştı ince ince saçlar çıktı oralardan dene istersen..Benimde felaket saçim dökülüyor kızlar kel kalcaz yaa bu nedir.
Kızım yastiktan kafasını kaldırmaya başladı. Uyanır uyanmaz kafa kaldırıyor hemen alem yaa birde hiç yatmak istemiyor. Hep dik duracak değişik şekilde seslerde çıkarmaya başladı
Tabiki her anne evladi için en iyisini bilir ben sana yap veya yapma demem Cocuk senin çocuGun ben bu konudaki yorumumu yaptim destekle oturuyorsa tabiki sakincasi yokSiz yanlis anladınız sanırım..tek başlarına oturtmuyor kimse ?! Ayrıca her anne evladı için en iyisini bilir. Araştırmadan cahilce hiç bir iş yapmaz. Canidir çünkü.. kucagimda önden ve arkadan destekle oturmasının ne sakıncası var ? Biraz çocuk gelişimi yazısı okunduğunda bunun kaslari için faydalı olduğunu goreceksinizdir zaten..
nazperver tatlim ben arkasına yastık koyuyorum ama tam oturur pozisyon değil o kendini kaldırıp oturma pozisyonuna getirmeye çalıştığı için önüne de yastık koyuyorum. Yanlış bisey yapacağıni sanmam..
Kaç aylik canim seninki benimki daha kaldiramiyor üç ay 29 unda dolacakBenimde felaket saçim dökülüyor kızlar kel kalcaz yaa bu nedir.
Kızım yastiktan kafasını kaldırmaya başladı. Uyanır uyanmaz kafa kaldırıyor hemen alem yaa birde hiç yatmak istemiyor. Hep dik duracak değişik şekilde seslerde çıkarmaya başladı
canım ayın 2 sinde 4 ay olacak.Kaç aylik canim seninki benimki daha kaldiramiyor üç ay 29 unda dolacak
Kucakta ben otururken oda yari oturur pozisyonda duruyor bebeisim. Tam degil tabiki. Oyle biraksam etrafi izlemek hosuna gidiyor diye. Aglayinca susuyorr. Sac dokulmesi bndede cok yaaa( okudumda emzirirken vitamin almak sartmiss. Ben bizim ebeye sorup decavite devam edeyim bari. Demir hapinada basladim.
bende vitamin kullanıyorum ama ise yaramadı. Demekki doğum hormonları yerine geliyor ondan.Bu arada 9gun sonra asimiz var. 4aylik. Yine karmaaa ve ben onceki karmada yasadiklarimi yasamaktan cokkkk korkuyorum........ simdiden basladim korkmaya. Cunku bebegim 3 gun emmedi ve hep uyumustu. Agir gelmişti
başını kaldırıyor çığlık atıyor, destek olup kaldırınca susup gülüyor :)) ama dediğin gibi bende tırsıyorum iyesi felan bayarsa die
dediklerinin hepsini yapıyo, desene bizimkide yakın. Yalnız bırakmayım bari kanepede
canım tatlıya alışırsa ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşarsın
Arkadaşlar bebeklere öyle şeyler vermek normalmi sizce? Yapmayın bence uzman lar anne sütün den başka bisey onermiyorlar su bileKizlar ne zamandir rezene cayi iciremiyordum bebegime hemen cikatiyor diliyle ittirip. Biraz yutsa midesi bulaniyor oguruyordu. Bikac kere sekerle verdim sevdi bi kac kasik icti. Bugun pekmez kattim azicik cildirdi resmen bi cay bardagini keyifle icti.
Canım benimkide aynen öyle.sanırım büyüme atağı dedikleri şey.birde buara günde 1-2bezinde yeşil kaka oluyor.bende or yediriyorum sütünü kafasını çeviriyor ısırıyor,ağzını kitliyor almıyor emziği.umarım geçici bir durumdur çünkü yaklaşık 1 aydır öyle benim kız.İyi bayramlar kızlar biz 2 gündür çok huzursuz emziğin ve biberonun başını ısırmaya çalışıyo,salya akıtıyo,alt dudağını ağzının içine alıyo,mamasını bitirmiyo daha az yiyiyo,gün boyu hiç uyumadı,hafif bi şişlik var ama anlayamadım diş mi çıkarıyor acaba?bebeği diş çıkarmaya başlayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?