- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.721
Canim gündüz uykulari gaz sorunu bitince başladı.. ama gece uykularini doğduğundan beri aynı saatlerde yatirdigim için alışkanlık yaptığıni düşünüyorum.. daha küçükken Zülal aksam üstü uyudugunda onu uyandirirdim.. altını acardim mesela. Sonra az uyanık kalıyordu aynı saatlerde yatiriyordum.. hala aynı hamd olsun.Aynen. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Maşallah nasıl alistirdin öyle. Bir taktiği var mı bizde yapalım. Saatler düzenli olunca sen de rahat iş yaparsın çok iyi
Hahaha benimki de geriye donemiyor zaten daha :)) çok komikler yaaa... Karin üstü dusup kaliyorlar resmen :))Hahahyerim Zülal hanımı :) evet artık donebiliyor Yaren Hanım dönüyor sonra kalıyor öyle ıh ıh diyo geriye dönemeyince
bağrınıyor oturt diye ağlayınca tutuyorum biraz oturur pozisyonda ama korkuyorum da bir şey olacak diyeKızlar bebeği oturmaya başlayan var mı?
benimki de dönmüyor. dönme öncesi girişimleri nasıl. misal bnm ki yüzüstü hiç durmuyorYa kizlar masallah bebislerinize benim tavsanda gayretli ama daha donemiyo 93gunluguz bakalin ne zaman donecek
Gayretliyse döner yakında.. bir anda döndü benim kız.. tam altını alacakken.. cekyat üstünden düşecekti nerdeyse.. :) aman dikkat :)Ya kizlar masallah bebislerinize benim tavsanda gayretli ama daha donemiyo 93gunluguz bakalin ne zaman donecek
Dönme önce girişimleri bacaklarini havaya kaldirmya başladı.. kendine doğru çekip..öylece duruyordu.. sonra birden döndü..benimki de dönmüyor. dönme öncesi girişimleri nasıl. misal bnm ki yüzüstü hiç durmuyor
Büyüme atagi olabilir tatlim..daha küçükler..Kızlar yaa düzen oturdu derken gene bozuldu. 2 gundur gece emdikten sonra gaz çıkarırken aglayarak uyanıyor. Hiç böyle yapmazdı gazını çıkarır yatardık.ne oluyor anlamıyorum.uyusun diye mecbur sallıyorum gene
Benimki kendini sürekli oturma pozisyonuna ayarliyordu 2 aylik olduğundan beri.. 3. Ayına girdi gireli oturtuyorum.. çünkü kendisi istiyor.. ve dimdik oturuyor. Bebekler yapamadıklarini istemezler, korkma bence , okuduğum kadarıyla oturmak istediğin bebeği oturtmalisin, elbette destekle henüz. Bu gelişmesine yardım etmektir.bağrınıyor oturt diye ağlayınca tutuyorum biraz oturur pozisyonda ama korkuyorum da bir şey olacak diye
Ne guzel aferim fistiga aman allah korumus kuzumuGayretliyse döner yakında.. bir anda döndü benim kız.. tam altını alacakken.. cekyat üstünden düşecekti nerdeyse.. :) aman dikkat :)
Benimki yuzustu durmayi pek sevmiyo teyzesi kafayida kaldiramiyobenimki de dönmüyor. dönme öncesi girişimleri nasıl. misal bnm ki yüzüstü hiç durmuyor
Sagol cnm cvp icin.aslında hep iyi yorumlar okudum hakkinda ama bnm bebegim kucakta disa donuk durmayi seviyo obur turlu sıkılıyor. O yuzden tereddutteym.Ben kullaniyorum. Çok ama çok memnunum.. bebeğim hep içinde uyuyor. Agirlik yapmıyor ,kizim 7 kiloyu geçmesine rağmen hemde hissetmiyorum ağırlık. Bugun ilk defa otobüse bindik onunla.. bakındı bakındı uyudu. Tavsiye ederim :)
o zmn bn de oturtayım. destekle nasıl pozisyon ayarladığının resmini atar mısın? yandan önden. belini yanlış ayarlamayayım.Benimki kendini sürekli oturma pozisyonuna ayarliyordu 2 aylik olduğundan beri.. 3. Ayına girdi gireli oturtuyorum.. çünkü kendisi istiyor.. ve dimdik oturuyor. Bebekler yapamadıklarini istemezler, korkma bence , okuduğum kadarıyla oturmak istediğin bebeği oturtmalisin, elbette destekle henüz. Bu gelişmesine yardım etmektir.
Kiiiiz cok degil mi bi cay bardagi? Ben uc dort kasik veriyorum, mayis mayis oluyoKizlar ne zamandir rezene cayi iciremiyordum bebegime hemen cikatiyor diliyle ittirip. Biraz yutsa midesi bulaniyor oguruyordu. Bikac kere sekerle verdim sevdi bi kac kasik icti. Bugun pekmez kattim azicik cildirdi resmen bi cay bardagini keyifle icti.
Cnm rezene bikac kasiktan fayda vermez artikkkk buyuduler:) bende versem bi cay bardagi veririm ictigi vakitt. Tatlandiriyorum azcik bendee. Yoksa icmezKiiiiz cok degil mi bi cay bardagi? Ben uc dort kasik veriyorum, mayis mayis oluyoO tabi ki senin bilicegin sey..
SirriEyvan
pofuduk18
Kizlar benim oglum da donmedi henuz... Poposunu attiriveriyo saga sola ozellikle de altini acinca, ayaklarini da kaldiriyo yukari ama donme islemi henuz tamamlanmadi. Yan donuyo hafif poposunu atiyo yani ama tam tur donemiyo. Yuzustu duruyo ben her un alistirma yaptirmaya basladim elinden destekleyip donduruyorum seviyo oyle hallac pamugu gibi oynaynca :)
Yani bilemedim ki yaa benimki de pofuduk'un kizindan bi gun kucuk. Neden donmuyo ki
Yada rezeneyi cok demli yapiyorsundur etki ediyordurrr azcik versende:)Kiiiiz cok degil mi bi cay bardagi? Ben uc dort kasik veriyorum, mayis mayis oluyoO tabi ki senin bilicegin sey..
SirriEyvan
pofuduk18
Kizlar benim oglum da donmedi henuz... Poposunu attiriveriyo saga sola ozellikle de altini acinca, ayaklarini da kaldiriyo yukari ama donme islemi henuz tamamlanmadi. Yan donuyo hafif poposunu atiyo yani ama tam tur donemiyo. Yuzustu duruyo ben her un alistirma yaptirmaya basladim elinden destekleyip donduruyorum seviyo oyle hallac pamugu gibi oynaynca :)
Yani bilemedim ki yaa benimki de pofuduk'un kizindan bi gun kucuk. Neden donmuyo ki
Kiiiiz cok degil mi bi cay bardagi? Ben uc dort kasik veriyorum, mayis mayis oluyoO tabi ki senin bilicegin sey..
SirriEyvan
pofuduk18
Cnm rezene bikac kasiktan fayda vermez artikkkk buyuduler:) bende versem bi cay bardagi veririm ictigi vakitt. Tatlandiriyorum azcik bendee. Yoksa icmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?