2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim kizim çok insan seçiyor.. :)
Sevmedim bu durumu ama ne yapayim.. ince ve yüksek ses duyarsa da korkup agliyor :) biraz nazlıyiz galiba :)

mrb haziran anneleri
bugun sağ gögsümde yumru şeklinde şişlik oldu ağrı da var
sürekli emziriyorum ağrı da var emzirirken masaj yapıyorum
ne yapmam gerek başka..sıcak su mu soğuk su mu kullanmam gerek ?
böyle bişey yaşayan var mı?

hem suprayn hemde demir hapi kullanıyorum arada gene oyleyim. Yemek konusunda biraz zayifim çocuktan vakit bulamayınca yemek istemiyorum bazen.

Sevmedim bu durumu ama ne yapayim.. ince ve yüksek ses duyarsa da korkup agliyor :) biraz nazlıyiz galiba :)

Canım bizde bayram için adana ya ailemizin yanına geldik 3 aylık olduk gördüğü herkeze çığlık cigliga agladi susturamadim çok kotuydu bugün biraz alıştı gülüyor nasıl.biliyorlar anneyi babayı rabbim sen ayirma yavrularimizi sonra düşündüm acaba uçak mi rahatsizmis.Etti kulaklarını çünkü havaalanında Kayınvalidem aldı.kucagimdan çocuk.böyle oldu sinir oldum ya....kızlar herkesin bayramını kutluyorum yarın vaktim olmaya bilir bebislermizleutlu bir.bayram dileğiyle

Geçmiş olsun canım benimde olmuştu sıcak su torbasiyla dolaştım 1 gün boyunca emzzirdim ve Sağdım sürekli şiş olan yere özellikle bastım elimi canım çok yandı tabi ama ertesi gün rahatlamistim sıcak duş aldım 1 2 kez de ..şişlik oluyo yine ama çocuk emerken şişkin yere basınca geçiyor ...

Al bendende o kadar ise basliycam ogrencilerimle napicam bakalim

Bende rapor işini halledemedim mecbur pazartesi başlıyorum okula :///öğrencilerimi 23 nisanda bırakmıştım en son ve 1. Sınıflardi ozamana kadar okuma yazmaya geçirmek için aşırı didindim herseyi bitirip gecici bakacak ogretmene oyle biraktim hamileliğim çok zor geçmişti oyuzden son iki ay yerime başka öğretmen baktı bomba gibi 2. Sınıf olarak geliyorlar suan en son bıraktığında sinifimda 39 tatli canavar vardı inş atrmaz eksilir çalışmaya hic hazır değilim napcam bilmiyorum buraya iki satır yazarken bile cümle kuramiyom bazen

Canim dr a sormadan arttirmasaydin keske bi zarari olmaz insallah
Bi iki sefer fazla verdim rahatladi tekrar eski doza indirdim.

Ya benimki hic adam secmiyo herkese guluyo. Beni bile tanimiyo daha bu durum daha kotu erken mi acaba daha tam 88 gunlik

Cnm E Es_lem_ce in dedigi gibi acisada masaj yap sicak suyla dus al . ben aglaya aglaya masaj yaptim surekli o gohsumden emzirdim digerini sagdim. Iki gunde dagildi. Dagitamassan ates yapar.

Niye alamadin rapor .. Bende alamicam diye korkuyorum yaa hic hazir degilim calismaya ve diyarbakira gitmeyi su donemde hic istemiyorum(

Kızlar merhaba.bnm bebegimde 3 ayini doldurdu cok sukur.kanguru almak istiyorum internetten momfortbaby diye bi kangru buldum ergonomikmis.kullanan var mi bu urunu.

bende Bayram sonrası annemlerin yanında memleketten alıcam inş bi aksilik çıkmazsa.. Bebeğine kim bakıcak?

Kızlar merhaba.bnm bebegimde 3 ayini doldurdu cok sukur.kanguru almak istiyorum internetten momfortbaby diye bi kangru buldum ergonomikmis.kullanan var mi bu urunu.
ben aldım canım, dışarda şimdilik bebek arabası kullanıyoruz, ama evde kullandım ve beğendim.. Hava çok sıcak olduğu için bebem pişer diye çok kullanmamıştım artık daha çok kullanırız

Ay bende bende. Cümle kuramıyorum bazen. Yalnız değilmişiz neyse

Aynen. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

MaasAllah benimki çok düzenli her gün aynı saatlerde 1 er saat , saat 11, 2, 5 bazen aksam üstü gece uykusu öncesi yarım saat şekerleme yapıp en geç dokuz buçukta gece uykusuna yatıyor..

Maşallah nasıl alistirdin öyle. Bir taktiği var mı bizde yapalım. Saatler düzenli olunca sen de rahat iş yaparsın çok iyi

Hahah yerim Zülal hanımı :) evet artık donebiliyor Yaren Hanım dönüyor sonra kalıyor öyle ıh ıh diyo geriye dönemeyince

Niye alamadin rapor .. Bende alamicam diye korkuyorum yaa hic hazir degilim calismaya ve diyarbakira gitmeyi su donemde hic istemiyorum(
Araya baya torpilli bi tanıdık soktuk ama maalesef 3-4 tane hastaneden olumsuz cevap aldım ki başta tamam demişlerdi son anda geçen hafta goruşmeye gittim arefe günü baslatayim diye iyiki erken gitmisim maalesef cevabını aldım sağlık bakanlığı çok sıkı teftis yapiyomus bi ay önce olsaydı hiç hayır demezdik dediler hatta gelen 20. Öğretmensiniz komsuma bile veremedim yazamam cevabını aldım ben Istanbldayim belkide o yüzden alamadım mesela kutahyaliyim orda bi çok hastane veriyo ama ailem ilçede oturuyo ben yokken kim gidip alçak dert anlatcak kaldı yanı demekki almamam gerekiyomus/çok üzüldüm ağladım hatta ama napim mecbur kayınvalidem var o bakicak inş onunda bel fıtığı var ama cok genc 45 yasinda falan şimdiden çaktırmadan alttan alta laf sokuyo diyoki guya bebege, surekli böyle ağlarsan oğlum ben bi hafta dayanamam nasıl gezdircem seni ben kucakta akıllı ol atarim bakmam falan diyo korkumda bu oğlum kolik çünkü surekli kucakta geziyo sallayarak hamakta uyuyo nasıl yapcam bilmiyorum bide hergun oglanai hazırlanan gotur ordan okula çok Zoe olcak gerçekten keşke bi aylık heyet raporu alabilseydim

Benim ailemden kimse yok burda maalesef kayınvalidem bakicak tabiki bi bakiciya birskmicam sukrediyorum ama gorus ve yapı olarak tamamen zıt iki karakteriz şimdiye kadar hiç olumsuz bisey yaşamadık ama bebek yüzünden gerilmek tatsız bisey yaşamak istemiyorum şimdiye kadar tatilde memlekette annemlerde kaldım uç dort hafta oldu geleli inş kolay atlatirz bu dönemi Çocuğumun benden uzaklaşmasından soğumasından istediğim gibi yetistirememekten koekuyorum çalışan anne olmak çok zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…