2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bende basliyorum 2hafta sonra otistik ogrencilerin oldugu sinifi vermisler bana 4tane otistik yanimada hamile bir sinif ogretmeni gorevlendirmisler mudur bey pazartesi gel sinif icin kura cekelim tekrar dedi zaten uykusuzluk yorgunluk had safhada en azindan hafif duzey zohin engelli sinifi olsaydi otistik sinifi ekstra eberji istiyo

Canim bende parca parca 4haftalik aliyorum heyet isi zor cunku

Canim bende parca parca 4haftalik aliyorum heyet isi zor cunku

Sen ozaman seminer döneminde aldin diğer iki haftayı öyle mi? Ben allahtan ozaman mudur beye söyledim idari izin verdi.Ben parça parça 10 10 şeklinde almaya da raziydim ama her hekim vermiyo işte napalim baslicam artık bi ay sonra olsada ayni sadece belki biraz moda giderdim şimdi dediğin gibi uykusuzluk yorgunluk 40 kişilik sinfta pert olcam biliyom.özel eğitimi bilmez miyim 2,5 yıl çalıştım es durumu atamam olmadığı için alan değiştirmiştik Zorla tabi ilk sene hafif orta karışıktı ama diğer sene ağır di öğrencilerim ve o zamanda kaybettigim melek kızına hamileydim çok Zor oluyo otistiklerle çalışmak sinirlenmemek için masaya kaç kere vurmuştum elimi Allah sabır versin hepimize inş.

Amin canim cok sagol basin sagolsun icim ciz etti allah kizinin omrunu bu yavruna versin insallah bende alan degistirenlerdenim burda sinif acigi olmadigi icin kursu tamamlayip ozel egitime gectim ben seminer donemi iki hafta aldim simdi iki hafta daha alip basliycam annem gelecek memleketten cok sukur arada bunalirsam parca rapor gene alirim diyorum ama annem gelemeseydi napip edip heyet ayarliycaktim allah hepimizin yardimcisi olsun inssllah

Amin canım amin inş.Keşke benimde annem gelebilse ama babanneme bakiyo maalesef belki kışın yarıyıla yakın 2-3 hafta gelir çocuğu hergun o soğukta cikartmiyim diye ailemden uzakta olmak zor vesselam.Bende o kursu tamamladım ama devam etmek istemedim direk Alanıma geri geçtim bi sınıfta iki öğretmen olmak hiç bana gore değil yoksa öğrenci sayıları az beklenti sınıf öğrtmeninden beklenene gore daha az ama sırf o iki kişi çalışmak beni çok yıprattı.tabiki çok zor ozel çocuklarla uğraşmak ama ikisinide yapan biri olarak 40 tane Afacanla kosturmak daha yorucu cidden eğer bi gün gecersen daha iyi kiyaslayabilirsin.şahsen bn ozel eğitim deyken en zoru ben yapıyorum havasındadır taaki sınıfa geri geçene kadar:) bende sene içinde belki bunalirim çocuk bu hasta olur bisey olur diye normal rapor haklarımu kullanmiyim dedim hayırlısı artık.bu arada şimdiden herkese hayırlı bayramlar Rabbim kurban bayramında akıtilan kanlar hurmetine ülkemize ferah huzur esenlik versin inş su kötü günler silinip gitsin amin amin amin....

Son düzenleme:
Kızlar yaa düzen oturdu derken gene bozuldu. 2 gundur gece emdikten sonra gaz çıkarırken aglayarak uyanıyor. Hiç böyle yapmazdı gazını çıkarır yatardık.ne oluyor anlamıyorum.uyusun diye mecbur sallıyorum gene

benim ne annem var ne kayınvalidem.. Bakıcı ayarlıcaz mecburen

bi günleri bi günlerini tutmuyo ki bizde annemlere geldik Bayram için, sallamadan uyumadı, yana yakıla komşulardan sallanan beşik aradık bulduk

Ya kizlar masallah bebislerinize benim tavsanda gayretli ama daha donemiyo 93gunluguz bakalin ne zaman donecek

Ya kizlar masallah bebislerinize benim tavsanda gayretli ama daha donemiyo 93gunluguz bakalin ne zaman donecek
Canim bizimki 106 günlük. 2-3 gun bile farkediyor gelismelerinde.

Bizimki de şimdi baby tv izliyor, kalktık ezandan önce. Dönüyor bana bakıyor bende ona bakıp öpücük atmadan geri dönmüyor hehe çok Şirin şu an :))

Bu konuda cok haklisin canimda benimki mecburiyet burda 500norm fazlasi sinifci vardi o yuzden gectim ben 12.yilda ozel egitime gectim sinif ogretmenligi icimde hep kalacak sanada ailenle nice guzel bayramlara bebisi opuyoruz kizimla teyzesi

Erken mi bilmiyorum kuzum , her çocuk farklı gelişir derler..
111 günlük kizim benimde.. kac haftadır seçmeye başladı tam emin değilim canim..

Kızlar merhaba.bnm bebegimde 3 ayini doldurdu cok sukur.kanguru almak istiyorum internetten momfortbaby diye bi kangru buldum ergonomikmis.kullanan var mi bu urunu.
Ben kullaniyorum. Çok ama çok memnunum.. bebeğim hep içinde uyuyor. Agirlik yapmıyor ,kizim 7 kiloyu geçmesine rağmen hemde hissetmiyorum ağırlık. Bugun ilk defa otobüse bindik onunla.. bakındı bakındı uyudu. Tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…