Araya baya torpilli bi tanıdık soktuk ama maalesef 3-4 tane hastaneden olumsuz cevap aldım ki başta tamam demişlerdi son anda geçen hafta goruşmeye gittim arefe günü baslatayim diye iyiki erken gitmisim maalesef cevabını aldım sağlık bakanlığı çok sıkı teftis yapiyomus bi ay önce olsaydı hiç hayır demezdik dediler hatta gelen 20. Öğretmensiniz komsuma bile veremedim yazamam cevabını aldım ben Istanbldayim belkide o yüzden alamadım mesela kutahyaliyim orda bi çok hastane veriyo ama ailem ilçede oturuyo ben yokken kim gidip alçak dert anlatcak kaldı yanı demekki almamam gerekiyomus

/çok üzüldüm ağladım hatta ama napim mecbur kayınvalidem var o bakicak inş onunda bel fıtığı var ama cok genc 45 yasinda falan şimdiden çaktırmadan alttan alta laf sokuyo diyoki guya bebege, surekli böyle ağlarsan oğlum ben bi hafta dayanamam nasıl gezdircem seni ben kucakta akıllı ol atarim bakmam falan diyo korkumda bu oğlum kolik çünkü surekli kucakta geziyo sallayarak hamakta uyuyo nasıl yapcam bilmiyorum bide hergun oglanai hazırlanan gotur ordan okula çok Zoe olcak gerçekten keşke bi aylık heyet raporu alabilseydim