- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.641
Aynen ben her gun iciyorum bagirsak tembelligi icin sutu de arttiriyor ama %1 alin ki kilo yapmasinKizlar merhabalar umarim hersey yolundadir sizle bir tespitimi paylasayim dedim ben kefir icmeye basladim ve sutum artti baya sutu az olanlar denesin mutlaka
canım hemen meme versen o an, saçın yapılmaya devam ederken olmaz mı? Tabi bununiçin tesettür kısmında bi bayana yaptırman lazım :)Hey maşallah yaa. Tam karar vermistim annem vazgexirdi yine. Cok korkuyorum bi aglama krizi tutsa kimseler durdurumaz kizimi.
bn nezle olduğunda ketılda içme suyu kaynatmıştım. soğuk buhar mak. sıcak buhar kdr etkili değilmişYa kizlar bu odaya suyu nasil koyuyoruz sicak mi olmali normal bi kase su mu koyuyoruz? hani havayi nemlendirme icin. Bizim evin havasi cok kuru benim bile bogazim kurudu minnacik cocuuum nasil rahataiz oluyodur kimbilir. Bilen varmı
Kizlar merhabalar umarim hersey yolundadir sizle bir tespitimi paylasayim dedim ben kefir icmeye basladim ve sutum artti baya sutu az olanlar denesin mutlaka
Cnm zor yaa. Kimyasal kucagimdayken sicrarsa fln korkuyorum. Nyse hele bi ay daha gecsinnnn:)canım hemen meme versen o an, saçın yapılmaya devam ederken olmaz mı? Tabi bununiçin tesettür kısmında bi bayana yaptırman lazım :)
Benimki dogdugu gunden beri mavi koyu mavi. Babamin gozleri ayniBebeginin gözü renkli olan varmi kizlarrr. Bmmkinin acik griden yesil gibi hatta yesil diyebilirim. Sulalede var yesil cok merak ediyorum ya:)) sizinkiler nasil gorrunuyor. Bnm bebisin cok acikkk grimsi yesil
Benim bebegimin de ilk 2 ay masmaviydi.benim gozlerime benzefi diye cok sevinmistim.2 aydan sonra yesile dondu.su an kahveye donuyo sanki.Bebeginin gözü renkli olan varmi kizlarrr. Bmmkinin acik griden yesil gibi hatta yesil diyebilirim. Sulalede var yesil cok merak ediyorum ya:)) sizinkiler nasil gorrunuyor. Bnm bebisin cok acikkk grimsi yesil
Aynen bizimde anneanneye yapıyor çoğunlukla.huy haline getirdi yabancı biri konuşmaya başladımmı hemen başlıyorHaha aynen yanlız bizimki dedesini çok yapıyor.adam üzülüyor sevmicek beni diye.birde genelde esmerlere yapıyor :))
moralini bozma da. stres çok etkiliyor. ben snn gb olunca rezene içiyorum kısa sürede doluyor gögüslerKizlaaaardunden beri cok kotuyum.bebeğim 29 eylulde 4 aylik olcak.mama hic vermedim.hep emzirdim ama dun sabah oğlumu emzirirken cok ağladi sutum yoktu sabahtan oğleye kdr uğrastim azcik emdi agladi her seferinde.artik mama hazirlicam dedim.evolvia yi yedekte bekletiyodum.mamayi hazirladim geldim esim uyutmus.uyandiginda biraz daha emzirdim sakunlesti mamadan kilpayi kurtulduk.ama dunden beri sutum cok az .lactamil iciyorum.incir kompostosu yaptim.yarin da stil tee alcam.cok korkuyorum.bugunde sık sık emzirdim ama durmadan goğus degistirerek emzirdim.tomrisin emzirme kampini uygulanaya calistim bugun.insallah duzelir biran once cok uzgunum.
Canım bol bol su iç, ve sıkıldığın bi husus varsa umursamamaya çalış. Gez toz kafanı dağıtBu arada kilosu simdiye kadar cok iyiydi.suan 7800 boyu 63cm.saglikli bi bebek cok sukur insallah bir gunluk bi sikintidir gecer gider.
Düzelir canım sakin stres yapma.hurmada yemeye çalış sık az emzir.kilosu iyimis maşallah zaten birkaç aya ek gıdaya geçince rahat eder bebişte sende.Kizlaaaardunden beri cok kotuyum.bebeğim 29 eylulde 4 aylik olcak.mama hic vermedim.hep emzirdim ama dun sabah oğlumu emzirirken cok ağladi sutum yoktu sabahtan oğleye kdr uğrastim azcik emdi agladi her seferinde.artik mama hazirlicam dedim.evolvia yi yedekte bekletiyodum.mamayi hazirladim geldim esim uyutmus.uyandiginda biraz daha emzirdim sakunlesti mamadan kilpayi kurtulduk.ama dunden beri sutum cok az .lactamil iciyorum.incir kompostosu yaptim.yarin da stil tee alcam.cok korkuyorum.bugunde sık sık emzirdim ama durmadan goğus degistirerek emzirdim.tomrisin emzirme kampini uygulanaya calistim bugun.insallah duzelir biran once cok uzgunum.
koyu maviden koyu yeşile döndü. Şimdide ela gibi. Babamizin yeşil babannenin yeşil. Amca mavi kuzenler mavi. Benim elaBebeginin gözü renkli olan varmi kizlarrr. Bmmkinin acik griden yesil gibi hatta yesil diyebilirim. Sulalede var yesil cok merak ediyorum ya:)) sizinkiler nasil gorrunuyor. Bnm bebisin cok acikkk grimsi yesil
Bizimkide böyle. Maşallah deyin kızlarBebeginin gözü renkli olan varmi kizlarrr. Bmmkinin acik griden yesil gibi hatta yesil diyebilirim. Sulalede var yesil cok merak ediyorum ya:)) sizinkiler nasil gorrunuyor. Bnm bebisin cok acikkk grimsi yesil
Maşallah paşaya
Gözleri şuan yeşil babamızında yeşil inşallah değişmezMaşallah paşaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?