2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende de bi ara aynisi olmustu. Rezene demle onu icerken bebe biskuvisi ye. Bak gor aninda artacak. Resmen kombo :) bana guven.. Bi de emzirmeden once ve sonra buyuk birer barsak su ic mutlaka. İnsallah hic kesilme falan olmadan bebeklerimizin ihtiyaci oldugu zamana kadar emzirebiliriz canim..

Ben de oyleyim.. Bilincli ama benkmki. Yani tamam daliyorum bazen istemdisi oluyo ama bazen de kimseye cevap veresim gelmiyo. Hele ki cok bilmislere.. Hatta hic kimseyle muhattap olmiyim ben bi tek bebegimle ilgileneyim istiyorum..

aynen canım, önceden len demeden leblebiyi anlardım artık algı problemim var uykusuzluktan bencede

Canim oncelikle sakin olmaya calis en onemlisi bu ictigin su miktarini arttir malt icecegi var buyuk marketlerde onu dene alkolsuz merak etme yogurda dereotu kat ye sute az bal ve tarcin kat ic birde kefir ic mayasini bulabilirsen sen mayala daha dogal dinlen uykusuzsan uykunu almanin yolunu bul ve sunu unutma bazi annelerin sutu az oluyo yada olmuyo bu senin kabahatin degil ve bebegine mama verip saglikli olan bir suru bebek var bunu sakin unutma lutfen allah yardimcin olsun canim

oluyor cnm. bi ay arayla doğum yapan ark ım var onda da oluyor. başta fenaydı

Sagol canim tesekkur ederim beni hep drlar mahvetti aman sirtustu yatirin ani ölüm riskinden koruyun bilnem ne. Biri de diuo k8 ilk uc ay cocugu asla sirtustu yatirmayi e hangisi yapiacak şimdi. Biri diyo rotavirusu asisi yaptirmak cok gereksiz hic gerek yok bebege gereksiz kimyasal verilmesin kimi diyor ki mutlaka yaptir cok onemli.

Oglumu alip magaarada yasayacagim o olacak kacir8cam bu sehir hayatindan :)))

Canm ben naptim biliyor musun. Esimin başi ağrıyordu bi agri kesici getir dedi. Aldim agti kesiciyi suyu da aldim hi guzel yutmusum suyuda ictim esimjn yanina elim bos geldim. Şok oldum varya eli bos gelincr farkina vardim ictigimin. Allahtan farkli tarz sute gecen bi ilac yutmadim. Kafayi yemeye az kalmis onu farkettim okadar dalginim

Demekki normal.Bu dalgınlık geçecek inşallah kızlar. Uykusuzken çok sinirli oluyorum ben yaa.zaten önceden de sevmezdim uykusuzluğu
Ben yeni dogum yaptigimda boyleydim
Dalgindim ve hafizam cok zayifladi ki aslinda cok keskin hafizam var
Cok kan kaybettim ben dogumda o yuzden
Kan,vitamin yapan ne varsa yedikten sonra kendime geldim
Sen de boyle yap canim
Ve vitamin takviyesi de alsan guzel olur
Ben vitamin alicam hep unutuyorum

Ay bende bende. Cümle kuramıyorum bazen. Yalnız değilmişiz neyse

Bizim kız dönmeye çalışıyor haha kafayı kaldırıyor kolundan destek alıyor ama kalkamiyor sonra sirt ustu devriliyor
Oyy yerim yarencigi..
Dönüyor mu artık var mi gelişme :)??
Benimki 23 gün önce o gun gunum vardı ondan biliyorum hem uzun uzun konuşmayı hemde dönmeyi öğrendi.. o gündür bu gündür dönüyor konuşuyor.. gülücükler kahkahalar kikirdamalar..
Çok tatli oldular be canim..büyüdükçe her gün geliştiğini gördükçe mutlu oluyorum :)

Kizlar sizin bebişlerin gündüz uykulari nasil benimki uyumuyor toplasan iki saat anca sabah 8 de kalkio akşam 9 da yatiyo
MaasAllah benimki çok düzenli her gün aynı saatlerde 1 er saat , saat 11, 2, 5 bazen aksam üstü gece uykusu öncesi yarım saat şekerleme yapıp en geç dokuz buçukta gece uykusuna yatıyor..

Her kafadan ayrı ses çıkar bilmemmi.çocuğunu en iyi tanıyan sensin.nasıl rahat ediyorsa öyle yatır.kontrol altında olduktan sonra hiçbişey olmaz korkma.rota aşısına gelince bu tamamen isteğe bağlı.ben yaptırdım.herhangi bir yan etkisi olmadı.içinden nasıl geçiyorsa öyle yap bence.kimseye fikrini sorma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…