- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.601
Off çok fena ya bende düğüne denk gelmesin diye doktora gittim hapa başladım benimde öncesinde olmuştu hatta düğünde son günü falandı sankiAhahaben dugun gunu adet oldum iyimi
Daha 3 gun vardi ama oldum
Sen dusun bizi 5 gun anca dayana bildik
bende sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum spiral taktırmak için
canım doktorum 3 aydan sonra sab simplexi kullanma artık dedi, bio gaia prebiyotik olduğu için onu 6 aya kadar kullanabilirsin dedi
. kızlar sprial taknmak için adetli olmaya gerek yok hamile olmasığınızı ispatlamanız yeterli. Yani eşle 7 gün ilişkiye girmeden gitmek gerekiyo aile planlama bürosuna. Kan testi bcgh testi yapıyolar ve hemen takıyolar sonuçlar uygunsa.adetliyken gitmenin anlamı yok yani hamile olmadığınızdan emin olmak için öyle soyluyo olabilirler ama sonuçta üstüne görme diye de bişey var en sağlamı kan testi. Ben öyle yaptırdım 45 gunluklen falan. Gayette rahatım tavsiye ederimcanım spiral adetliyken mi takılıyor yoksa ilk adet bitince mi doktorum bana o konuda pek bişey demedi de bende düşünmemiştim spirali ama belki taktırabilirim
yakın arkadaşımın spiral kaymıştı hamile kalmadı ama çok kanaması olmustu hatta kan değerleri de çok düşmüştü kız yanımda bayılacaktı az daha ondan korkuyorum birazda ya
Evet canım bazılarına yaramıyor bende 10 gün adet görüyorum 1 yıl sonrasında kan deherlerim çok düşüyor halsiz kalıyorum ben 1 yıl sonra cikarttirip 2 3 ay hap kullanıyorum sonra yine taktiriyorum benim için işkence yani ama herkeze böyle olumuyormuş birde hormonlu spiral var ama sağlık ocağı Dr bana önerme di oda kesiyomus kanamayıcanım spiral adetliyken mi takılıyor yoksa ilk adet bitince mi doktorum bana o konuda pek bişey demedi de bende düşünmemiştim spirali ama belki taktırabilirim
yakın arkadaşımın spiral kaymıştı hamile kalmadı ama çok kanaması olmustu hatta kan değerleri de çok düşmüştü kız yanımda bayılacaktı az daha ondan korkuyorum birazda ya
Aynen ben de, biz kadinlarin da cilesi bitmiyo ki canimOff çok fena ya bende düğüne denk gelmesin diye doktora gittim hapa başladım benimde öncesinde olmuştu hatta düğünde son günü falandı sankivalla o yüzden hiç hoşlanmıyoruum adet olmaktan
Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum canım endişe etme.seni fazla emiyorsa fazlalığı çıkartıyodur.fışkırır derecede olmadıkça problem olmaz.farklılık görürsen doktora götür tabiki.biz 3.5 aylık olduk kusmalarımız hala bitmedi:)lutfen acil yardim bebegim 1.5 aylik dun geceden beri su gibi kusuyo ishal deyil ateside yok nrolabilir fiskirir gibi deyil agzina birikiyor oyle kusuyo sanki
Birde üşütmüş olabilir miğdesini sıcak su torbasıda deneye bilirsin canmlutfen acil yardim bebegim 1.5 aylik dun geceden beri su gibi kusuyo ishal deyil ateside yok nrolabilir fiskirir gibi deyil agzina birikiyor oyle kusuyo sanki
Canim aciyor mu spiral taktirirken?adetliyken gidilmesinin sebebi rahmin aşaGida olmasi ve kolay takilabilmesi. kızlar sprial taknmak için adetli olmaya gerek yok hamile olmasığınızı ispatlamanız yeterli. Yani eşle 7 gün ilişkiye girmeden gitmek gerekiyo aile planlama bürosuna. Kan testi bcgh testi yapıyolar ve hemen takıyolar sonuçlar uygunsa.adetliyken gitmenin anlamı yok yani hamile olmadığınızdan emin olmak için öyle soyluyo olabilirler ama sonuçta üstüne görme diye de bişey var en sağlamı kan testi. Ben öyle yaptırdım 45 gunluklen falan. Gayette rahatım tavsiye ederim
Bizim kiz dedesine yapti onu, hem de ne ağlama ama ya etini koparmislar gibiKızlar kızım birkaç gündür farkediyorum yabancı biri yani sürekli görmediği biri yüzüne bakıp konuştuğunda başlıyor ağlamaya:)hemde ne ağlama.sanırım yabancılıyor artık başkalarını.sizdede böyle olan varmı yoksa benim kızmı cazgır:)
Ben 3 aydır kaş aldırmaya gidemedim bileBebegiyle firsat bulup kuaföre sac boyatabilen babayigit varmii. :) birinden cesaret almak istiyorum daaaaa. Roflemi yapmak icin .:) ama kizim cok cilgin yaa(
değişik mantık :)Ay ne guldumm:)))) cnm sen mamadan uzak oldugumdan bilmezsin ölçüler 30 60 90 diye gider. Nedendir bilmem ama o mantikla hareket ettim ben:)))
112 yi arayıp dr la görüşmek isterseniz dr la konuşabilirsiniz. bebek konu olunca net yerine her konuda dr a götürmek lazımlutfen acil yardim bebegim 1.5 aylik dun geceden beri su gibi kusuyo ishal deyil ateside yok nrolabilir fiskirir gibi deyil agzina birikiyor oyle kusuyo sanki
Bence midesini usutmustur doktora götürmekte fayda var.lutfen acil yardim bebegim 1.5 aylik dun geceden beri su gibi kusuyo ishal deyil ateside yok nrolabilir fiskirir gibi deyil agzina birikiyor oyle kusuyo sanki
bizimde yabancı biri olduğu zaman bakıp bakıp suratını dönüveriyorKızlar kızım birkaç gündür farkediyorum yabancı biri yani sürekli görmediği biri yüzüne bakıp konuştuğunda başlıyor ağlamaya:)hemde ne ağlama.sanırım yabancılıyor artık başkalarını.sizdede böyle olan varmı yoksa benim kızmı cazgır:)
Of ya kadin olmak ne zormus gercekten hepsi ayri dert valla hap kullansan süte geçer zaten ara vermek lazim spiral ya kayar yada kanama yapar iğneyi zaten doktorum hiç onermedi pufffEvet canım bazılarına yaramıyor bende 10 gün adet görüyorum 1 yıl sonrasında kan deherlerim çok düşüyor halsiz kalıyorum ben 1 yıl sonra cikarttirip 2 3 ay hap kullanıyorum sonra yine taktiriyorum benim için işkence yani ama herkeze böyle olumuyormuş birde hormonlu spiral var ama sağlık ocağı Dr bana önerme di oda kesiyomus kanamayı
Süte geçmeyen hap çıkmış kızlar. Tanıdık bi doktordan bilgi aldım. Crazetta ismi. Doktorunuza bi danışın gene hap kullanmak isterseniz.Of ya kadin olmak ne zormus gercekten hepsi ayri dert valla hap kullansan süte geçer zaten ara vermek lazim spiral ya kayar yada kanama yapar iğneyi zaten doktorum hiç onermedi pufff
Aa bak bu ilişki olayını hiç duymadım ben canim ya o zaman adet dönemini beklemeye gerek yokmuş ama ışte benim doktor da hepsini anlattı en son esin korunsun dedi. kızlar sprial taknmak için adetli olmaya gerek yok hamile olmasığınızı ispatlamanız yeterli. Yani eşle 7 gün ilişkiye girmeden gitmek gerekiyo aile planlama bürosuna. Kan testi bcgh testi yapıyolar ve hemen takıyolar sonuçlar uygunsa.adetliyken gitmenin anlamı yok yani hamile olmadığınızdan emin olmak için öyle soyluyo olabilirler ama sonuçta üstüne görme diye de bişey var en sağlamı kan testi. Ben öyle yaptırdım 45 gunluklen falan. Gayette rahatım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?