myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #54.661
Bende de bi ara aynisi olmustu. Rezene demle onu icerken bebe biskuvisi ye. Bak gor aninda artacak. Resmen kombo :) bana guven.. Bi de emzirmeden once ve sonra buyuk birer barsak su ic mutlaka. İnsallah hic kesilme falan olmadan bebeklerimizin ihtiyaci oldugu zamana kadar emzirebiliriz canim..Kizlaaaardunden beri cok kotuyum.bebeğim 29 eylulde 4 aylik olcak.mama hic vermedim.hep emzirdim ama dun sabah oğlumu emzirirken cok ağladi sutum yoktu
sabahtan oğleye kdr uğrastim azcik emdi agladi her seferinde.artik mama hazirlicam dedim.evolvia yi yedekte bekletiyodum.mamayi hazirladim geldim esim uyutmus.uyandiginda biraz daha emzirdim sakunlesti mamadan kilpayi kurtulduk.ama dunden beri sutum cok az .lactamil iciyorum.incir kompostosu yaptim.yarin da stil tee alcam.cok korkuyorum.bugunde sık sık emzirdim ama durmadan goğus degistirerek emzirdim.tomrisin emzirme kampini uygulanaya calistim bugun.insallah duzelir biran once cok uzgunum.
![]()
Ben de oyleyim.. Bilincli ama benkmki. Yani tamam daliyorum bazen istemdisi oluyo ama bazen de kimseye cevap veresim gelmiyo. Hele ki cok bilmislere.. Hatta hic kimseyle muhattap olmiyim ben bi tek bebegimle ilgileneyim istiyorum..kızlar ya bir ortama falan girdigimde biri bana bisey sorduğunda çok geç algılıyorum. Dikkatim dağınık hep. Kızıma bakmaktan insanlarla konuşamıyorum. Bazen kekeliyorum.Sizde de oluyor mu öyle. Uykusuzluk tan falan mı anlamadım gitti