2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Süte geçmeyen hap çıkmış kızlar. Tanıdık bi doktordan bilgi aldım. Crazetta ismi. Doktorunuza bi danışın gene hap kullanmak isterseniz.
Ben hamileligimdem once 1 yil hap kullanmistim memnundum aslinda bi sikayetim olmadi tek sıkıntı unutmak ama zaten tiroid hastasıyım her gün hap içiyorum yıllardır ben bunu bu arastirayim tatlım sagol

Kizlar sekam bayagidir yazamadim
nasilsiniz nasil gidiyor

Spiral konusunda ben bekliyorum hala 2.adeti goruyorum su an. Hala agrili hala ikinci gun yatak dosek yatma fasli. Dogumdan sonra miigren de gecebilir demislerdi o da gecmedi isin garip yani dogum yapmisim gibi de gelmiyor :)

Yalnız size danismakistedigim bir sey var bebegimin basinin sol tarafi siskin, yamukluk var hafif. Doktor muhim bir sey degil gecer dedi ama kafama cok takılıyor. Sizde yakinlarinizda boyle bir sey var mi duydunuz gordunuz mu kalici mi gecici mi

Qyni benim kizz. Zilli az once bi agliyo ciglik cogliga emmiyo napcagmi sasrdim. Babasi bi aldi. Gülmeye basladi....

Canım daha öncede yazmıştım benim kızın burnu ayağı ve suratı hep aynı pozisyonda yatmaktan sola doğru göçükdü.hele burnu sola yapışıktı resmen.ilk gördüm çok korktum.doktor belki düzelir falan diyede konuşunca iyice panik olmuştum.ama şükürki düzeldi.şimdi hiçbişey yok.seninkide düzelir merak etme.kafa yapıları daha yavaş oturduğu için biraz daha zaman alabilir.büyüdükçe hiçbişey kalmaz

Ben 3 aydır kaş aldırmaya gidemedim bile benim kuafor çarşıda, aslinda yakinlarda var baska kuaforler ama cesaret edemiyorum. Yarin arkadasim gelecek belkim bi cesaret giderim onunla :)
Bakimsizlik beni kendime cok kotu hissettiriyor. Oyle paspal görüyorum ki kendimi. Offf offff kizimmmm. Sabah degil makyaj sac yapmak pijamalarimi zor cikariyorummmmm!!!!! Çılgın bir kizim var çünkü

Merhaba cici anneler bana yardımcı oluN lütfen çok ihtiyacım var. Oğlum ayda 600 gr alıyor Zayıf gidiyor ben zayıflığına (çevredekilerin Saçma sapan konuşmasına rağmen) takılmıyorum ama Oğlum gün içinde çok huzursuz ne yaparsam yapayım hep ağlıyor bu Yüzden Artık aç OLDUĞUNU düşünmeye bAşladık bu durumda olan var mı? Açlığından Mı aĞLıyOrdur sizce de? Bir de hangi mamayı ÖnerirsinZ? Gölden goat diye bir marka var anne sütüne en yakınmış keçi Sütünden üretiliyormuş Bilgisİ olan var mı? Nasıl?

Qyni benim kizz. Zilli az once bi agliyo ciglik cogliga emmiyo napcagmi sasrdim. Babasi bi aldi. Gülmeye basladi....
Çılgın kızlar yaa.

canim doktor ne diyorpeki kilosu için ona göre hareket et bence etrafın dediğine bakma. Belki gazdanda husursuz olabilir

Ya kizlar bu odaya suyu nasil koyuyoruz sicak mi olmali normal bi kase su mu koyuyoruz? hani havayi nemlendirme icin. Bizim evin havasi cok kuru benim bile bogazim kurudu minnacik cocuuum nasil rahataiz oluyodur kimbilir. Bilen varmı

Canim aciyor mu spiral taktirirken?adetliyken gidilmesinin sebebi rahmin aşaGida olmasi ve kolay takilabilmesi
Çok acımadı benim ki. Yani sadece 5 10 saniye suren bi acıydı ama aşırı değil yine de. Rahim ne kadar aşağıda olur bilmiyorum bana öyle bişeyl demediler, benimle sıra bekleyenlerinde çoğu adetli değildi.
. ayy yeniden hamile kalmak mııı ? Allah isteyenlere versin şimdilik öyle bi isteğim yok yeni doğum yapmış kimsenin de yoktur diye düşünüyorum:) evet kesinlikle korunmak gerek. Ben hap kullandım 2 sene. Şimdi spirale güvendim ama umarım bişey olmaz. Kayarsa zaten ilişkide eş hissediyomuş veya bi ip varmış o ele geliyomuş. Benim eşin korunmak istemiyo, sevmiyomuş :))

canım adetliyken dedi doktorum 3. Veya 4. Gün gel dedi

adetliyken daha az sancı yaparmış takılırken

Bebegiyle firsat bulup kuaföre sac boyatabilen babayigit varmii. :) birinden cesaret almak istiyorum daaaaa. Roflemi yapmak icin .:) ama kizim cok cilgin yaa(
o babayiğit benim :) kestirdim boyattım, zaten kuafördeki kızlar seve seve bitiremedi, büyük bi salon, müşterinin yoğun olmadığı gün ve saati seçtim.. Saçımda boya beklerken emZirdim şükür keyifle atlattık :)

benimki de hiç sevmiyo canım yaa :) peki sen spiralin ipini hissediyomusun eline geliyomu?

Cnm benimki oyle. Babasini gorunce bi gulucukleer kucagina alip oynaasiyolar ardindan bnm oglus uyumaya basliyo benim adamda demez mi hic sesi yok bebegimizin. Gece uyumazsa getir yanima diyo ben gunduz uyumadigini ve kucaktan inmedigini anlatamiyorum anlatabilen war mi
Canim şislik yatma pozisyonuylami alakali acaba?

lutfen acil yardim bebegim 1.5 aylik dun geceden beri su gibi kusuyo ishal deyil ateside yok nrolabilir fiskirir gibi deyil agzina birikiyor oyle kusuyo sanki
Canım reflü olabilir.internetten reflü yastığı alabilrsin ben kullanıyorum memnunum.doktorlar gelişimini etkilemediği sürece tedavi önermiyorlar reflü için cnm.tabi reflü ise bebeğin...fışkırır gibi kusmadığı aürece panik olma bence geçmiş olsun...

Haha aynen yanlız bizimki dedesini çok yapıyor.adam üzülüyor sevmicek beni diye.birde genelde esmerlere yapıyor :))

Cnm bnce ac yavrucak. Sma benim bildigim en iyisiymis

Hey maşallah yaa. Tam karar vermistim annem vazgexirdi yine. Cok korkuyorum bi aglama krizi tutsa kimseler durdurumaz kizimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…