• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ya benim kızzımın sol gözü sulanıyo surekli çapak yapıyo daoltor damla veriyo kullanıyoruz geçiyo yine tekrarlıyo çok canım sıkılıyo bu duruma. Var mı bizim gibi olan
Bizim kızda yok ama canım kaynamış ılımış suyla temizle sürekli ilaç kullanmaktansa bence.

İğneler tekrar hamile kalmayi zorlaştiriyo diye biliyorum en iyisi spiral ama ondan da korkuyorum aciyor mudur acaba çok:-(
Evet canım 1 yıl kadar hamilelik olmayabiliyormuş iğneyi bıraktıktan sonra. Ama kızla doktora gitmek bile imkansız neredeyse... Sürekli memede şu an bile. Hiç bırakmıyor. Uyursa memede uyuyor, bırakınca uyanıyor delirtecek beni. Başım çatlıyor valla...

Kizlar egitimlere 4. Ayin bitiminde baslanilmasi tavsiye ediliyor. Bende dusunuyodum erteledim .

Fiskirtarak kusmasi hastalik olabilir. Oyle derler yani tecrubem yok ama bi atesine falan bak. Insaallah onemli bisey degildir belki fazla gelmistir

ben de oynatıp yorup uyutma en azından uzun uykularının saatini düzenlemek istiyorum. sanırım tam denemelerimiz anca 4. ayda olur :)

Canim benimkisi gece aciktigi için değil bagimlilik olduğu icin istiyor artik memeyi..çünkü gece ağır uykudan hafife hafiften agira geçerken meme arıyor hemen.. acikmadigini hem emzirdigim saati bildiğim için hemde Memeyi verince acikarak emmeyip emzik niyetine emdiği için anliyorum. Emzigi değil direkt beni istiyordu bende boyleikle emzikle uyumaya alistiriyorum.

Peki sen nasıl uyutuyorsun bebeğini?

Elhamdülillah sallanmaya alışkın olmadığı için emzigi emmeyi sevdiği müddetçe yanlız uyumasi zor olmayacak kızımın. Zaten yatağa yatırıp emzik verince meme için mizirdaniyor ama çok ağlamadi sukur.
Uyku saatlerindenl yatırıyorum ben bu şekilde çünkü her gün aynı saatlerde uyuyup uyanıyor.

Şükür benim bebek sıkıntısız sanırım.
sadece gazı varken sallıyorum onu sallamadan saymıyorum. yani dize koyuyorum yastıkla kafası sağa sola dönmeden komple vucudu sallıyorum.
emzirince bırakmaya başlayınca yanıma koyuyorum. dün park yatağına koydum uyanmıştı gene kendisi daldı. tam bilmiyorum ama oynatıp yorunca git başımdan uyuyacağım der gb ağlamaya başlıyor. dışarı çıktık sbh 3. ay kontrole gelince bayağı bayıldı serin hava iyi geldi. sbh 9 gb dr a çıktık 10:00-13:30 arası uyudu. dedim değişik formül oynadım emdi fln terasa çıkardım turladım saat 14:30 gb yattı saat 15:15 hala yatıyor. akşam da 19:00 da yatmıştı.
sanırım serin hava çok iyi geliyor. sbh akşam bakkal çakkala çıkmak lazım sanırım :D

Selam kizlar. Biz de 3 aylik olduk ayin 10. da. Kontrole gittik saglik ocagina. Bu ay 500 gr almisiz.Onceki aylar 1 kilo civari almisti. Boyumuz da uzamis 60 cm kilomuz 5700.Hersey iyi, bi sorunumuz yok. Bu arada tam okuyamadim ama birisi yazmisti suya seker kattigini, cok sasirdim duyunca. Cunku seker bizim icin bile zararliyken minicik bebise ne zararlar verir. Simdi bisey olmadigina bakmayin, ilk kizimda doktor bana demisti ki tuz ve sekerin zararini buyudugunde gorursunuz. Simdi bisey olmuyo diye vermeyin sakin. O zaman da hic vermemistim zaten. Belki sanane dersiniz ama yine de yazayim dedim.
bizde bu sbh kontrole gittik ilk 2 ay 1 kg almıştı bu ay 800 gr almış. 6800 cıbıl 65 cm

Selam kızlar bişey sorcam belki yazan olmuştur ama geçmişi okuyamadım bi türlü kızım 3aylik olacak kanguru almayı düşünüyorum fiyatı yüksek olmayan kolay kullanılan birde mümkünse fazla ağrı yapmayan (çok şey istiyorum galiba :)) tavsiye edebileceğiniz kanguru modelleri var mi?
www.momfortbaby.com

bayram kampanyasıda olur belki

Ay kizlar hala adamakilli bi yontem bulamadik korkuyorum bisey olcak diyeee. Spiral icin illa adet mi olmak gerekirrr? Hala adet olmadim ve korkuyorum belki hersey icin cok geccc:mad:
ben doktoruma sordum canım adet olmadan takamayız dedi, spiral aldım bekliyorum :)

Bence de goruyolar yaa kahkaha gulumseme evet de kabus mu goruyo nedir iki gundur aglayarak uyaniyo ama nasil aglama sanki bi yerini sıkmıslar gibi :KK43: hemen elini tutuyorum burdayim bebegim falan diye konusup sakinlestiriyorum da oyle guluyo
Anne karninda ne rahatlardi bebislerimiz yaa ne gaz derdi vardi ne aclik ne fazla tokluk ne sicak ne soguk hersey onlara goreydi...

Ben de ben deee.. İnsallah sut koruyo dedikleri durum vardir..
cNım geçen benimkide çığlık çığlığa uyandı, emzîrim dedim sakinleşsin die bi baktın gözünün kenarını yırtmış. Belki seninki de kendine zarar verdiği için ağlıyodur
Bolca sütüm varken mama vermek içime sinmiyor cnm.bide mama verirsem bidaha sütü içmez diyede korkuyorum.acaba süttenmi sıkıldı çocuk :)
canım acaba son sütü vermiyomusun sağarken memede mi kalıyoki? Ben emzirirken baktım bi memeyi az içti hala süt var, bidahakine de o memeyi veriyorum. Sadece anne sütü alıyor benimkide şükür 7buçuk kilo oldu daha 3 aylık bile deil hemde
Kızlar ya benim kızzımın sol gözü sulanıyo surekli çapak yapıyo daoltor damla veriyo kullanıyoruz geçiyo yine tekrarlıyo çok canım sıkılıyo bu duruma. Var mı bizim gibi olan
süt damlatılıyomuş canım göze, dene istersen. Çok kişi duydum bu şekilde. Şifa bulan

Back
X