- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.261
Bende bugun basladim hadi bakalim gitsin kilolar:)
Her zaman olmasada firsat buldukca yapiyorum ama yemegi kismak sart.
Daha dogrusu abur cuburu
Ya bende cok kisa sureler kullandim . tabiki kalite onemli ama simdi bakiyorumda toplasam 5 kere kullandigim seye o kadar para vermek te can sıkıcı. Cok kullanacaksan iyisinden al cnm
Uc aylik mi bebisin benimki 2.5 oyuncaklara ilgisi tepkisi pek yok.
Kizlar nasil firsat bulabiliyorsunuz o işe ben 11 de siziyorum bi de bebiş uyancak diye çok tedirgin oluyorumCnm gebelik yoktur. Bnde de 1.2 ciktigi olmustu ama gebelik yoktu. Fakat bu hamileligimde ilk sonucum 4 cikmisti ve hamilwydim:)
Ay benide korku sardi simdi bak. Dikkat ediyoruz ama Adamakilli bi yontem bulamadik hala
Cnm kontrolden geldik 10 günde 200 gr almış yani aylık 400 gr falan almış bu ay.benim kız hem emmeyi hemde biberonu ittirio doktorun kendi bebeğide öyle olmuş.uykuda beslemeyi dene dedi.750 cc ye biraz az dedi.gece uyuyodu bizim kız uyandırmadan gece öğüğnüde ekle dedi.7 öğün veriyoruk biz.gece 12.30 da yiyip 6 ya kadar uyuyodu.bebekelrde bir dönem memeyi ve biberonu reddetme dönemi oluyormuş.onun ki 2 ay sürmüş nerdeyse.çok can sıkıcı bi durum...
Cnm bnm benegim de mama vrrdigim vakit tek seferden 60cc den fazlasini icmiyor kapasitesi okadar demekki midelerinin.Evet canim cok can sıkıcı benim oğlum gece uyanıyor ama içtiği 60 cc fazlasını içmiyor ki yani uyrken beslesem de fayda etmez bana inşallah en kisa zamanda duzelirler ben de bugun komşunun tartısında tarttım bir haftada 100 gram almış benim de cnm sıkıldı tabi. Senin kizin ne kadarlik oldu kaç kilo
Sekerim bende siziyorum bişey anladigim yok ztnKizlar nasil firsat bulabiliyorsunuz o işe ben 11 de siziyorum bi de bebiş uyancak diye çok tedirgin oluyorum
Gece diğer doktorumuz uyuyosa uyandırmayın demişti bizde uyuyo diye uyandırmadık.meğer uyandırmk lazımmış kilo alımı yavaşsaGece emiyo mu senin kizin canim? Bizimki gunduz keyfine gore bazen emiyo bazen ac da olsa inadindan emmiyo ama gec mutlaka emiyo
Biz 3.aymizda tam 5kg idik. Zayif dogdu ama 3.ayda iyi toparladi. Senin nekadarlik kac kg cnmEvet canim cok can sıkıcı benim oğlum gece uyanıyor ama içtiği 60 cc fazlasını içmiyor ki yani uyrken beslesem de fayda etmez bana inşallah en kisa zamanda duzelirler ben de bugun komşunun tartısında tarttım bir haftada 100 gram almış benim de cnm sıkıldı tabi. Senin kizin ne kadarlik oldu kaç kilo
3650 doğdu şuan 3 aylık 6.100.diğer aylar hep 1 kilo aldı.buay az.seninki kaç kilo doğmuştuEvet canim cok can sıkıcı benim oğlum gece uyanıyor ama içtiği 60 cc fazlasını içmiyor ki yani uyrken beslesem de fayda etmez bana inşallah en kisa zamanda duzelirler ben de bugun komşunun tartısında tarttım bir haftada 100 gram almış benim de cnm sıkıldı tabi. Senin kizin ne kadarlik oldu kaç kilo
Cnm bi de gece mama vermek kilo aldiriyormusGece diğer doktorumuz uyuyosa uyandırmayın demişti bizde uyuyo diye uyandırmadık.meğer uyandırmk lazımmış kilo alımı yavaşsa
Bolca sütüm varken mama vermek içime sinmiyor cnm.bide mama verirsem bidaha sütü içmez diyede korkuyorum.acaba süttenmi sıkıldı çocuk :)Cnm bi de gece mama vermek kilo aldiriyormus
Pardon mamayla besliyosun sandim:) tabiki sut en güzeli.Bolca sütüm varken mama vermek içime sinmiyor cnm.bide mama verirsem bidaha sütü içmez diyede korkuyorum.acaba süttenmi sıkıldı çocuk :)
Canım normal doğumsa özelde takıyorlar sanırım bi danış istersenAy kizlar hala adamakilli bi yontem bulamadik korkuyorum bisey olcak diyeee. Spiral icin illa adet mi olmak gerekirrr? Hala adet olmadim ve korkuyorum belki hersey icin cok geccc
Sezeryan malesefffff. Sen taktirdinmi cnm acıtıyormu acabaCanım normal doğumsa özelde takıyorlar sanırım bi danış istersen
3650 doğdu şuan 3 aylık 6.100.diğer aylar hep 1 kilo aldı.buay az.seninki kaç kilo doğmuştu
Biz 3.aymizda tam 5kg idik. Zayif dogdu ama 3.ayda iyi toparladi. Senin nekadarlik kac kg cnm[/QUOTE
3250 kilo doğdu cnm 3. ayımızda 6 kilo idi ama bu ay çok zor besleniyor 60 70 cc iciyor onu da kafasını saga sola çeviriyor damagiyla biberonun ucunu ısırıyor daha istemiyorum diyor yani. Bakalım 15 gün sonra 4 aylik kontrolü var doktorumuz ne diyecek.
bizimde ilk ay öyleydi. göz damlasını kullanınca geçti.ama bizimki göz damarı tıkanıklığı vardı ilk zamanlar. sonradan olmuşsa genelde üşütmeden dolayıdır diye biliyorum.Kızlar ya benim kızzımın sol gözü sulanıyo surekli çapak yapıyo daoltor damla veriyo kullanıyoruz geçiyo yine tekrarlıyo çok canım sıkılıyo bu duruma. Var mı bizim gibi olan
Kızlar ya benim kızzımın sol gözü sulanıyo surekli çapak yapıyo daoltor damla veriyo kullanıyoruz geçiyo yine tekrarlıyo çok canım sıkılıyo bu duruma. Var mı bizim gibi olan[/QUO
Bizimde olmuştu teramicyn vermişti krem göz içşn olanı günde 1 kere 1 haftada geçti
yok canım taktırmadım ben. Korktum ben de. Hormonlara baktırabilirsem 3 aylık iğnelerden olucam.Sezeryan malesefffff. Sen taktirdinmi cnm acıtıyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?