2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

benim bebeğimde tepki vermiyordu. sadece sesli ve ışıklı oyuncaklara tepki veriyordu. oyun minderinde tutmaya çalışıyor, elini uzatıyor, hareket edince oyuncaklarının sallandığının farkına vardı. sürekli heyecanlı heyecanlı hareket ediyor. çıngırakda ve aynada astım ben oyuncağın yanı sıra. bir de park yatağımızın müzikli ışıklı titreşimli aparatını da taktım. daha iyi oldu. sevdi baya.

Cnm gebelik yoktur. Bnde de 1.2 ciktigi olmustu ama gebelik yoktu. Fakat bu hamileligimde ilk sonucum 4 cikmisti ve hamilwydim:)

Ay benide korku sardi simdi bak. Dikkat ediyoruz ama Adamakilli bi yontem bulamadik hala
Kizlar nasil firsat bulabiliyorsunuz o işe ben 11 de siziyorum bi de bebiş uyancak diye çok tedirgin oluyorum

Evet canim cok can sıkıcı benim oğlum gece uyanıyor ama içtiği 60 cc fazlasını içmiyor ki yani uyrken beslesem de fayda etmez bana inşallah en kisa zamanda duzelirler ben de bugun komşunun tartısında tarttım bir haftada 100 gram almış benim de cnm sıkıldı tabi. Senin kizin ne kadarlik oldu kaç kilo

Cnm bnm benegim de mama vrrdigim vakit tek seferden 60cc den fazlasini icmiyor kapasitesi okadar demekki midelerinin.

Biz 3.aymizda tam 5kg idik. Zayif dogdu ama 3.ayda iyi toparladi. Senin nekadarlik kac kg cnm

3650 doğdu şuan 3 aylık 6.100.diğer aylar hep 1 kilo aldı.buay az.seninki kaç kilo doğmuştu

Bolca sütüm varken mama vermek içime sinmiyor cnm.bide mama verirsem bidaha sütü içmez diyede korkuyorum.acaba süttenmi sıkıldı çocuk :)
Pardon mamayla besliyosun sandim:) tabiki sut en güzeli.
Esim diyoki bu cocuk sutten sikiliyor buna acili eksili lazim kofte fln:) yüzüne bakiyorum. Ciddiyim diyor bi deeeee

3650 doğdu şuan 3 aylık 6.100.diğer aylar hep 1 kilo aldı.buay az.seninki kaç kilo doğmuştu

Kızlar ya benim kızzımın sol gözü sulanıyo surekli çapak yapıyo daoltor damla veriyo kullanıyoruz geçiyo yine tekrarlıyo çok canım sıkılıyo bu duruma. Var mı bizim gibi olan

Kızlar ya benim kızzımın sol gözü sulanıyo surekli çapak yapıyo daoltor damla veriyo kullanıyoruz geçiyo yine tekrarlıyo çok canım sıkılıyo bu duruma. Var mı bizim gibi olan
bizimde ilk ay öyleydi. göz damlasını kullanınca geçti.ama bizimki göz damarı tıkanıklığı vardı ilk zamanlar. sonradan olmuşsa genelde üşütmeden dolayıdır diye biliyorum.

Bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…