• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende yemeğe fırsat bulamıyorum yaa istahim kaçıyor o yüzden
canım anlıyorum seni bende öyleydim. yemek ve temizlik de yapamazdım bazen. bir tane oyun minderi ya da halısı al yoksa. ya da kendin yapabilirsen yap. ben kendim yaptım. inan çok işe yarıyor.dün bebeğim oyun oynadı bende baştan ayağa evi tertemiz yaptım.kendime de vakit ayırdım. yemek de yaptım.bu kadarını beklemiyordum. keşke daha önce yapsaymışım. babası bile dedi iyi ki yapmışsın diye işe yarayacağını sanmıyordu başta:KK76:

canım anlıyorum seni bende öyleydim. yemek ve temizlik de yapamazdım bazen. bir tane oyun minderi ya da halısı al yoksa. ya da kendin yapabilirsen yap. ben kendim yaptım. inan çok işe yarıyor.dün bebeğim oyun oynadı bende baştan ayağa evi tertemiz yaptım.kendime de vakit ayırdım. yemek de yaptım.bu kadarını beklemiyordum. keşke daha önce yapsaymışım. babası bile dedi iyi ki yapmışsın diye işe yarayacağını sanmıyordu başta:KK76:
malzeme alıp yapicam inşallah oyalansin orda. Bende rahat ederim yaa böyle olmuyor yoksa

mirac75 mirac75 'den haberi olan var mı. Bir kaç kişi daha vardı eskilerden merak ettiğim. Bir çok kişi sadece okuyor, yazmıyor galiba.
Sen nasılsın?
Cnm benim elhamdülillah iyiyiz oğluşumla :)
Aylardır girmedim siteye bi bakınayım dedim mesajını gördüm...
İnş arkadaşlar da iyilerdir hiçbirşeyden haberim yok önemli bişey var mı?

Bende yemeğe fırsat bulamıyorum yaa istahim kaçıyor o yüzden.
cnm çok geçmiş olsun nasıl bbeis şimdi kusuyormu hala
Sagol canim yok kusmasi gecti de huzursuzluk fulll arti full devam.. Normalde 7:30 - 8:00 gibi gece uykusuna gecen cocuk bi turlu dalamadi ne yaparsam yapiyim agladi kolik krizlerimizi hatirlatti bu aksam bana vallahi aklim cikti :) ama sonra yorunluktan olsa gerek ıılaya ıılaya uyudu 9u geciyodu..

Doğum Yapalı 3 ay oldu normal doğum yaptım ve hala adet olmadım bunun için doktora gittim hormon tahlili ve smear testi yapmisti.bugün kan sonucumu aldım gostermeye gittim smear sonucu çıkmadığı için birşey demedi emziriyorsan olabilir birde smeare bakalım öyle konuşalım dedi.kan tahliline baktimki bhcg ye de bakmışlar bende bhcg 1 çıkmış.biliyorum bu durumda gebelik yok ama 0 olması gerekmez miydi.bhcg 5-10 arası 1 haftalık gebelik yazıyor kâğıtta.bhcg si 1 olup artan var miydi aranızda çok korkuyorum.biliyorum geri çekilme bir kontrol yöntemi değil ama bu durumda hamile kalan oldumu aranızda içimi rahatlatin lütfen kızlar :KK43:
Canim 6 aya kadar normal diye biliyorum ben adet olmamayi, ben de olmadim mesela ama ayni korku bende de var.. Kaldi ki ben ikinciyi hic dusunmuyodum yani iki uc sene sonra falan da degil asla asla asla ama hazir ordayken doktora soraydin betahcg 1 olunca noluyo diye.. Ben de korkum bak yarin hava guzel olur insallah cikip bi test aliyim

Canim 6 aya kadar normal diye biliyorum ben adet olmamayi, ben de olmadim mesela ama ayni korku bende de var.. Kaldi ki ben ikinciyi hic dusunmuyodum yani iki uc sene sonra falan da degil asla asla asla ama hazir ordayken doktora soraydin betahcg 1 olunca noluyo diye.. Ben de korkum bak yarin hava guzel olur insallah cikip bi test aliyim
Haklisin keşke sorsaydim şimdi kendi kendimi yemezdim.neyse yarın hava güzel olursa ben birde sağlık ocağına gidip kan vereyim bakalım bhcg ne durumda eğer bi gebelik durumu varsa yükselir zaten ama inşallah böyle birşey yoktur ben kuruntu yapıyorum dur.hazır hissetmiyorum 2.bi gebeliğe hele bu kadar erkenden

Bilmiyordum.ürünün videosunda yeni doğan bebeği bile koyuyor.söylediğin iyi oldu arastirayim.ama 1 yasindan sonrada kullanılmaz ki kanguru çok nadir kullanılır..
canım ben momfortbaby aldım 4 yaşa kadar kullanılıyor :) boba 4g yi önermişti bi arkadaş ama biraz fiyatı yüksek, benimki de onun yerli üretimi
Selam kızlar bişey sorcam belki yazan olmuştur ama geçmişi okuyamadım bi türlü kızım 3aylik olacak kanguru almayı düşünüyorum fiyatı yüksek olmayan kolay kullanılan birde mümkünse fazla ağrı yapmayan (çok şey istiyorum galiba :)) tavsiye edebileceğiniz kanguru modelleri var mi?
Momfortbaby bi araştır canım.. Kanguru deyip geçmeyin, eğer ucuza kaçıp yy
Benden mi bahsediyosun:)))

Benimde son 10 gunum bir ayda rapor alabilirsem son 40 gun .. Kac kilo verebilirim acaba 15 kg fazlam var

Ayy beni kolik bebek daha fazla yemek yemeye zorladi sitresten. Bi elimde bebek bi elimde yemek . sinir sitresten cignemeden yutuyorum

Yaa hic bilmiyodum benimki kanguruda asla ice donuk durmuyo hep disa donuk gezdim ...
http://www.bobatürkiye.com/sss/
Kanguru almayı düşünenler ve yanlış kullananlar, şu linkte açıklaması var okuyun isterseniz. Bu biraz pahalı, momfortbaby aynı tasarım ama yerli olduğu için yarı fiyatı ben ondan aldım

Sagol canim yok kusmasi gecti de huzursuzluk fulll arti full devam.. Normalde 7:30 - 8:00 gibi gece uykusuna gecen cocuk bi turlu dalamadi ne yaparsam yapiyim agladi kolik krizlerimizi hatirlatti bu aksam bana vallahi aklim cikti :) ama sonra yorunluktan olsa gerek ıılaya ıılaya uyudu 9u geciyodu..

Ayy kuzum yaa çok rahatsız etti demekki.

Sen nasılsın?
Cnm benim elhamdülillah iyiyiz oğluşumla :)
Aylardır girmedim siteye bi bakınayım dedim mesajını gördüm...
İnş arkadaşlar da iyilerdir hiçbirşeyden haberim yok önemli bişey var mı?
Canım nerelerdesin sen yaa? Oğluşun nası??
Haklisin keşke sorsaydim şimdi kendi kendimi yemezdim.neyse yarın hava güzel olursa ben birde sağlık ocağına gidip kan vereyim bakalım bhcg ne durumda eğer bi gebelik durumu varsa yükselir zaten ama inşallah böyle birşey yoktur ben kuruntu yapıyorum dur.hazır hissetmiyorum 2.bi gebeliğe hele bu kadar erkenden
canım benim 1.2 çıkmıştı bikere, gebelik yok anlamına geliyo demişti

Kizlar yulaf ezmesi sütü arttirir mi?maydonoz azaltir mi?
Arttiriyomus canim internette arastirip ogrendim bende bugun alicam birde yatmadan once bir bardak sut icine biraz tarcin ve yarim tatli kasigi bal katip icicem malt iceceginede basladim bence arttiriyo sutu ama gobek yapiyomus ben genede icicem biraz daha

Cnm gebelik yoktur. Bnde de 1.2 ciktigi olmustu ama gebelik yoktu. Fakat bu hamileligimde ilk sonucum 4 cikmisti ve hamilwydim:)

Ay benide korku sardi simdi bak. Dikkat ediyoruz ama Adamakilli bi yontem bulamadik hala

Cok dogru bak iste bu sivi tuketimi onemli bende maltanaya basladim bugun zayif baslayinca hamilelige kil

Valla canim ben bugun dikkat etmeye basladim abur cuburu kestim ama normal yemegimi yiyorum bol su aralardada az kuru incir bazen findik ceviz ha birde cok acikinca yulaf ezmesi yiycem hem sut yapiyomus hemde tok tutuyo sut icin malt icecegine basladim birde bakalim sonucu gorucez
Bende bugun basladim hadi bakalim gitsin kilolar:)

Kucağında bebekle squat hareketi yap bak hem bebeğe iyi geliyor,hem madenleri yakıyor:)
Her zaman olmasada firsat buldukca yapiyorum ama yemegi kismak sart.
Daha dogrusu abur cuburu

Benimkide aynı canim yüzü bana doğru olunca kucakta huysuzlaniyo bakalım önce ucuz bişey alıp denicem sevecekmi sonra belki pahali da alirim ama kisi süre kulanilacagi icin cok para vermek istemiyorum
Ya bende cok kisa sureler kullandim . tabiki kalite onemli ama simdi bakiyorumda toplasam 5 kere kullandigim seye o kadar para vermek te can sıkıcı. Cok kullanacaksan iyisinden al cnm

Uc aylik mi bebisin benimki 2.5 oyuncaklara ilgisi tepkisi pek yok.

Gunaydin kizlar bisey sorucam, sizce bebeklerimiz bu zamanda ruya goruyo mudur?

Ay kizlar hala adamakilli bi yontem bulamadik korkuyorum bisey olcak diyeee. Spiral icin illa adet mi olmak gerekirrr? Hala adet olmadim ve korkuyorum belki hersey icin cok geccc:mad:

Bnce goruyorlar. Bnmki uykuda kahkaha atiyor bazen. Hatta anne karnında bile gördüklerini bile duymustum. Ne goruyorlarsa artik. Kordon tekme fln::)))??
Bence de goruyolar yaa kahkaha gulumseme evet de kabus mu goruyo nedir iki gundur aglayarak uyaniyo ama nasil aglama sanki bi yerini sıkmıslar gibi :KK43: hemen elini tutuyorum burdayim bebegim falan diye konusup sakinlestiriyorum da oyle guluyo
Anne karninda ne rahatlardi bebislerimiz yaa ne gaz derdi vardi ne aclik ne fazla tokluk ne sicak ne soguk hersey onlara goreydi...
Ay kizlar hala adamakilli bi yontem bulamadik korkuyorum bisey olcak diyeee. Spiral icin illa adet mi olmak gerekirrr? Hala adet olmadim ve korkuyorum belki hersey icin cok geccc:mad:
Ben de ben deee.. İnsallah sut koruyo dedikleri durum vardir..

Tamam cnm yazarsın merak ettim ben de. 15 gün önce 3 aylik kontrolünde 6 kilo idi cnm. Sen günde kac kere sagiyorsun cnm gece sagmayi bıraktın mi
Cnm kontrolden geldik 10 günde 200 gr almış yani aylık 400 gr falan almış bu ay.benim kız hem emmeyi hemde biberonu ittirio doktorun kendi bebeğide öyle olmuş.uykuda beslemeyi dene dedi.750 cc ye biraz az dedi.gece uyuyodu bizim kız uyandırmadan gece öğüğnüde ekle dedi.7 öğün veriyoruk biz.gece 12.30 da yiyip 6 ya kadar uyuyodu.bebekelrde bir dönem memeyi ve biberonu reddetme dönemi oluyormuş.onun ki 2 ay sürmüş nerdeyse.çok can sıkıcı bi durum...

Cnm kontrolden geldik 10 günde 200 gr almış yani aylık 400 gr falan almış bu ay.benim kız hem emmeyi hemde biberonu ittirio doktorun kendi bebeğide öyle olmuş.uykuda beslemeyi dene dedi.750 cc ye biraz az dedi.gece uyuyodu bizim kız uyandırmadan gece öğüğnüde ekle dedi.7 öğün veriyoruk biz.gece 12.30 da yiyip 6 ya kadar uyuyodu.bebekelrde bir dönem memeyi ve biberonu reddetme dönemi oluyormuş.onun ki 2 ay sürmüş nerdeyse.çok can sıkıcı bi durum...
Gece emiyo mu senin kizin canim? Bizimki gunduz keyfine gore bazen emiyo bazen ac da olsa inadindan emmiyo ama gec mutlaka emiyo

Bende bugun basladim hadi bakalim gitsin kilolar:)

Her zaman olmasada firsat buldukca yapiyorum ama yemegi kismak sart.
Daha dogrusu abur cuburu

Ya bende cok kisa sureler kullandim . tabiki kalite onemli ama simdi bakiyorumda toplasam 5 kere kullandigim seye o kadar para vermek te can sıkıcı. Cok kullanacaksan iyisinden al cnm

Uc aylik mi bebisin benimki 2.5 oyuncaklara ilgisi tepkisi pek yok.
Canim bilemiyorum kii kızım sever mi e bide kış geliyor artık çok da dışarı çıkamam seneye kullanırım desem 1 yaşında çok zor neyse bakalım ben az daha arastirayim ama 250-300tl vermem

Back
X