- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.921
Öncelikle amin diyelim.cnm rabbim hepsini korusun kimsenin evine ateş dusmesin.biz 2buçuk aylık olduk Emziriyorum normal doğum yaptım sütüm yarıyor çok şükür fakat artması için senin gibi günlük su şekerli gıdalar meyva süt içiyorum mutlaka.. Hergün et tavuk vs yemiyorum ama.humaana çay bitirdim 3kutu günlük soğan dereotu yemeye çalışıyorum böyle umarım bol bol sutumuz olurda bebislerimiz doyarKizlar merhabalar uzun zaman oldu yazamiyorum umarim her sey yolundadir oncelikle sehitlerimize allah rahmet eylesin arkada kalanlara allahim sabir versin bir an once su olaylar bitsin kimseler aglamasin gece gunduz surekli haber programi izliyorum cok uzuluyorum cok da elden duadan baska bir sey gelmiyo gelelim bize mersinde 3gun toz bulutu hakimdi odaya tikilip kaldik mumkunu yok disari cikilmiyodu kapi pencere acilmiyodu ona ragmen her gun evi viledaladim neyseki bugun iyi insanin aklina kiyamet senaryolari geliyo temiz havanin kiymetini dahada iyi anladim bu arada benim sutum azalmaya basladi napabilirim sizler nasil arttiriyosunuz acaba ben su tatli et yogurt peynir meyve hepsini tuketiyorum bizim gazimizda hala dev ediyo ikinmaktan popomuz catliyo kremliyorum pisik icinde sudokrem cok iyi geldi biz pamuk kullanip sik sikta popoyu yikiyoruz cildi hassas oldugu icin gene oluyo malesef cok uzattim kusura bakmayin yardimlarinizi bekliyorum kizimla hepinizi opuyoruz
Deniycem canim tesekkur ederim sagiyorum cok az cikiyo eskiden tasardi giysilerimde batmiyo artiksormadım canım, doktorda belirtmedi. Benimki düz yatarken deil de yastık üzerindeyken kaldırıyo kafasını, bide öyle dene bakalım
Bizimki gündüzleri 10-15 er dk halinde 3 kere felan anca uyuyo, yani gündüz uykumuz yok diyebilirim. Ama şükür gece uykularımız düzene girmeye başladı. Kilosu çok diye doktor sakın uyandırma, 6-7 saat aralıksız uyusa bile bişey olmaz dedi
canım burda bi arkadaş bebe bisküvisini tavsiye etmişti, ben hergün yiyorum çok da severim zaten, ciddi anlamda faydasını gördüm :) bide sütünün azaldığını nerden anladın? Göğüsteki yumuşaklıktansa artık göğüslerimiz alıştığı içinmiş, yani boş gibi yumuşak yumuşak olsa da içi süt dolu oluyo
Insallah canim dereotunu bende yiyeyim o haldeÖncelikle amin diyelim.cnm rabbim hepsini korusun kimsenin evine ateş dusmesin.biz 2buçuk aylık olduk Emziriyorum normal doğum yaptım sütüm yarıyor çok şükür fakat artması için senin gibi günlük su şekerli gıdalar meyva süt içiyorum mutlaka.. Hergün et tavuk vs yemiyorum ama.humaana çay bitirdim 3kutu günlük soğan dereotu yemeye çalışıyorum böyle umarım bol bol sutumuz olurda bebislerimiz doyar
Canim sorma cçok moralim bozuk kızımda idrar yolu engeksiyonu cikti. Antibiyotik baslwdik bu sefer de ishal yapti yavrumun ici bosaldi hic kiyamiyorum zaten bir ayda 300 gr. Almis sadece 3 ayligiz ve 5 kilo bebegim. Bu arada bende uzuntumden mastit oldum onun acısı bi yamdan. Off cok zor gunler geciriyoruzArkadaşım doktor kızına ne dedi merak ettim
Bende kaca bolunecegimi sastim arkadasim zombi gibiyim ise baslayinca napicam bilmiyorum ekimin ikinci haftasi basliycam allah kolaylik versin heHerkese mrb hamileyken ne çok vakit geçirebiliyodum burda şimdi zaman nasıl geçiyo koskoca 1 gün nasıl bitiyor anlamıyorum günlük rutin yaptığım şeyler var sabah d vitaminini damlatıyorum biraz zor olsada su içiriyorum süt sağıyorum malum emmiyo benim bebeğim azaldı artık iyice ben ne kadar olursa olsun hala uğraşıyorum mama yapıyorum tabiki çoğu zaman sma kullanıyodum smilaca geçtim 10 gündür.C yastığa yüzüstü koyuyorum kafasını kaldırmaya çalışıyor sonra çıngıraklarıyla oynatmaya çalışıyorum az bi süre tutuyo sonra ağzına götürüyorbunların dışında şarkı söylüyorum kitap okuyorum bütün günüm canım kızımın o uyuduğu zamanlardada napacağımı şaşırıyorum evimi toplasam kendimemi baksam uyusammı napsam kuzlar sizce parçalara bölünemiyeceğime göre o konuda hala acemiyim çünkü gündüz 15 dk uyuo sadece ara araBizim günümüz böyle geçiyo kızlar saat 9 diyincede ışıklar kapanıyo sesiz lik başlıyo uyasada uyumasada yapıyorum bunu kucağımda kızım ancak bu kadar yazabildim karışık kusura bakmayın bebişlerinizle sağlıklı günler
Ben alicam canim arastiriyorum daha karar vermedim genel yorumlar bebeklerin kisa sure kullandigi o yuzden cok pahali bir sey almaya gerek olmadigi ben hepsi buradadan alicam guvenli bir siteKızlar oyun halısı yapan yada yapacak olan var mı.
Canim ben 1 litre suda 8 9 incir 2 havuç doğrayıp 5 10 dk. Kaynatıp yudum yudum suyunu içtim bana çok iyi geldi ibrahim saracaç tan duymuştum birde beyaz üzüm tükettim ...Kizlar merhabalar uzun zaman oldu yazamiyorum umarim her sey yolundadir oncelikle sehitlerimize allah rahmet eylesin arkada kalanlara allahim sabir versin bir an once su olaylar bitsin kimseler aglamasin gece gunduz surekli haber programi izliyorum cok uzuluyorum cok da elden duadan baska bir sey gelmiyo gelelim bize mersinde 3gun toz bulutu hakimdi odaya tikilip kaldik mumkunu yok disari cikilmiyodu kapi pencere acilmiyodu ona ragmen her gun evi viledaladim neyseki bugun iyi insanin aklina kiyamet senaryolari geliyo temiz havanin kiymetini dahada iyi anladim bu arada benim sutum azalmaya basladi napabilirim sizler nasil arttiriyosunuz acaba ben su tatli et yogurt peynir meyve hepsini tuketiyorum bizim gazimizda hala dev ediyo ikinmaktan popomuz catliyo kremliyorum pisik icinde sudokrem cok iyi geldi biz pamuk kullanip sik sikta popoyu yikiyoruz cildi hassas oldugu icin gene oluyo malesef cok uzattim kusura bakmayin yardimlarinizi bekliyorum kizimla hepinizi opuyoruz
Tamam canim yapicam onuda tesekkur ederimCanim ben 1 litre suda 8 9 incir 2 havuç doğrayıp 5 10 dk. Kaynatıp yudum yudum suyunu içtim bana çok iyi geldi ibrahim saracaç tan duymuştum birde beyaz üzüm tükettim ...
Ben iki esnek boruyu kumaşlar kapladım üzerine oyuncak astım basit oldu ama işe yariyor kızla ugrasilmiyor ki aklıma gelse cok daha iyisini hamileyken yapardım birde ayna bulabilirsem daha iyi olcak benim cadı aynada kendine gülüyor konuşuyor.Kızlar oyun halısı yapan yada yapacak olan var mı.
Canim aventin 3 tane fonksiyonlu biberon emzigi var o emzigi takip biberonu 1e getirince 1 delik 2ye getirince 2 delik 3e getirince 3 delik şeklinde akıyor tek emzik 3 fonksiyon ondan al canım.Ya biberon emziklerini degistirmrlimiyiz.
Benim avent natural biberon kullanıyorum. Aydan aya farkli emzikmi oluyoki. Tek delikli bu. Bebek cokmu yoruluyordur
Canim cok gecmis olsun evet ne yazikki ilaclarin yan etkileri olabiliyo insallah tez vakitte iyilesirsiniz ikinizde mastit icin elejtrikli pompayla sag mutlaka en iyi o rahatlatiyo birde sicak su tut dusta dayanabilecegin sicaklik olsun gogsunun altindan tutarak masaj yap canim sicak havluda koyCanim sorma cçok moralim bozuk kızımda idrar yolu engeksiyonu cikti. Antibiyotik baslwdik bu sefer de ishal yapti yavrumun ici bosaldi hic kiyamiyorum zaten bir ayda 300 gr. Almis sadece 3 ayligiz ve 5 kilo bebegim. Bu arada bende uzuntumden mastit oldum onun acısı bi yamdan. Off cok zor gunler geciriyoruz
Canim gecmis olsun bence bir dra goster pamukcuksada ilacini verir gecer sen uzulme su veriyomusun bilmiyorum ama ben veriyorum biz pamukcugumuzu suyla gecirdikKızımın dudakları pamukçuk oldu sanırsamdilinde bi'şey yok ama dudaklarının içleri beyazladı tecrübeli annelerden bilgi istiyorum pamukçuk mudur bu, ne yapmalı ?
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda kaybolsun gitsinler inşaallah.Kızımın dudakları pamukçuk oldu sanırsamdilinde bi'şey yok ama dudaklarının içleri beyazladı tecrübeli annelerden bilgi istiyorum pamukçuk mudur bu, ne yapmalı ?
Canim sorma cçok moralim bozuk kızımda idrar yolu engeksiyonu cikti. Antibiyotik baslwdik bu sefer de ishal yapti yavrumun ici bosaldi hic kiyamiyorum zaten bir ayda 300 gr. Almis sadece 3 ayligiz ve 5 kilo bebegim. Bu arada bende uzuntumden mastit oldum onun acısı bi yamdan. Off cok zor gunler geciriyoruz
Canim cok gecms olsun ikinizede...bende 2.kez mastit oldum sanirim erken farkettim Allahtan bu sefer.ilkinde ates yapmsti 38 e kadar serum takildi sadece gecmedi 28 gun olmustu daha dogum yapali korkumdan her yolu denemistim.Sicak su torbasini koyup sisligin oldugu yere o sekilde sag aralarda sicak havlu koy ama su torbasi cok is goruyor.ve emzrebiliyrsan emzrmeye calis ben elimden geldigince yapmaya calisiyrm ins. Yine ates yapmadan kurtaririm durumuCanim sorma cçok moralim bozuk kızımda idrar yolu engeksiyonu cikti. Antibiyotik baslwdik bu sefer de ishal yapti yavrumun ici bosaldi hic kiyamiyorum zaten bir ayda 300 gr. Almis sadece 3 ayligiz ve 5 kilo bebegim. Bu arada bende uzuntumden mastit oldum onun acısı bi yamdan. Off cok zor gunler geciriyoruz
Canim sanada gecmis olsun birde dusta masaj yapinCanim cok gecms olsun ikinizede...bende 2.kez mastit oldum sanirim erken farkettim Allahtan bu sefer.ilkinde ates yapmsti 38 e kadar serum takildi sadece gecmedi 28 gun olmustu daha dogum yapali korkumdan her yolu denemistim.Sicak su torbasini koyup sisligin oldugu yere o sekilde sag aralarda sicak havlu koy ama su torbasi cok is goruyor.ve emzrebiliyrsan emzrmeye calis ben elimden geldigince yapmaya calisiyrm ins. Yine ates yapmadan kurtaririm durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?