2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben yıkanabilir bez kullanıyorum ama gece prima aktif bebek takıyorum. bizimki bayağı çiş yapar 12 saat kdr üzerinde sıkıntı yaşamadım. bir dde 6 kg iken7-14 kg ya başladım. bol bol takıyorum

Bezi küCük geliyo olmasin

Cnm bezin numarasi kucuk gelmesin? Bi buyuk bedene gecmelisin belkide
Bezin numarasi kucukte olabilir buyukte ben evy baby stoklamistim kucuk esnek degil diye buyuk kullandim o zaman tasma olmustu ben elimdeki evy b
Amin canim allah razi olsun bence en mantiklisi annanne bakici annanne gibi candan bakamaz bence

bende kaynanama aynısını teklif ettim, çocuk bakıyo, onu bırak bizimkine bak biz destekleyelim seni dedim. Ama mesafe çok, 13-14 saat. E evde de bakmak zorunda oldukları var, kaldı oyüzden. Ama aslında iyi de oldu galiba, kaynanamla oladar uzun süre bi arada kalmak istemezdim, eşim bile istemiyo kimseyi :) en iyisi sabah gelip öğlen gitcek biri. Zaten yarım gün, öğlen evde olcam.. İnş bakalım

Kızlaar, bgn ilk kez 20 dk evden çıktım oğlumsuz, sağlık Ocağı'na gittim geldim. Evde temizlikçi abla vardı, bizimki burnundan getirmiş naptıysam susturamadım dedi. Benim kucağıma geldi, hemen sustu. Kokuna çok alışmış bu, işe başlayınca yandın dedi . Çok zor olcak ayrılmak yaa mümkün olduğunca heyet raporu alcam, bi 6 aylık yapabilsem işe başlamadan keşkkeeee

Simdi 3 aylik olduk biz hangisini kac delikli almaliyiz

Canım onu bi eczaneye sorsan geçen ebebek e gitmiştim 3 numarada 3 delik vardı yanılmıyorsam ben bebeğe biberon veremediğim için gelişiguzel bakmıştım ama sen biberonla sut yada mama veriyorsan mutlaka değiştir yavrucak çok yorulur 1numarayla artık daha fazla ve hızlı emiyorlar

1ZE32W636801231629
Sizde öğretmen misiniz ? Bende heyet raporu almak.istiyorum çünkü ucretsiz izne istesemde ayrilamam kredi borcumuz var ve benim.maaşının.hepsi gidiyo keşke ayrılabilen.hiç dusunmem.heyet raporunda bi sınır varmı bi hastane bayram.öncesi gelin verelim.demiş eşime.ama.kaç gün verir bi kereye mahsus mi bilmiyorum sizin bilginiz var mi.heyet raporu kaçar günlük veriliyo bide kaç kere alabiliyorsun?

tam beni anlatmıştınız, kredi sebebiyle ayrılamıyorum bende. Heyeti tek seferde en fazla 45 gün alabilirsiniz, ve 3 kere heyet alma hakkınız var. Mümkünse hep aynı doktordan alın, diğer türlü bi ondan bi bundan derken çok dikkat çekiyormuş soruşturma geçirebilirmişiz

kıyamam ya. ben babasıyla bakkala zor yolluyorum. acıksa bassa çığlığı eve gelene kdr beni isticek bulamıcak diye. işi bıraktım valla ben hatta gebeyken ayrıldım. stresliyse gebelikte bebek etkilenir diyor rahat işi bile bıraktım. gerçi maddi olarak gelir pat diye kesilince iyi olmadı tabi çalışmaya alışkın olmak var. 2003 te mezun olduğumdan beri bi hafta işsiz kaldığım yok. yıllık izni bile tam kullanamazdım. ev hatunu oldum çıktım
ama yani bebeğe kıyamıyorum. annemde bile huzursuzlanıyor. bir tek kardeşim geldi yurt dışından bende akşama kadar kaldı ilk gün çocuk ondaydı süt içme harici beni hiç aramadı. hatta bendeyken kardeşime bakıp tepinip çığlık atıp değişik sesler çıkardı.
senin bebişinde elektriği uymamıştır belki hatunla.
bu arada insan çocuğu tuyana laf diyon ister istemez kendi ailen bişi demezde kaynanan illaki alınganlık yapar.

Hay siz çok yaşayın HATTA VE HATTA AYNI BENİ ANLATMISSINIZ bende kredi borcundan dolayi ücretsiz izne ayrilamiyorum. Ama borçlu olduğuma çok pişmanım çünkü bebeğimle 2 yıl birlikte olmamı engelledi. Oysaki bebekle annenin birlikte olmasi ne kadar önemli ne kadar özelmis ahh ahh bu durum beni çok uzuyor.

Yaa sorma..esim de miklete anlatip akik istemis kaynanam parayla bakicak torununa diye.. Millet de bilip bilmeden olur mu oyle sey diye gazlamislar benimkini..bu gazlayanlara benim kaynanam da dahil(!) kadin para vermesek ve gel desek de gelir oyle merakli oyle benim evimde olasi var.. Birak kp. gel bizle yasa desek gelir vallahi...iyi niyetinden degil merakindan.. Nefret geldi hepsinden...kaldi ki ben kaynanamin guzel cocuk baktigina inanmiyorum.. Esimin yegenine mecburiyetten bakiyo anasi birakip gitti kizi, Kışın biz montla gezerken cocuga bi ince esofman ustu giydirip cikariyo sokaga hayir montu olmadigindan da degil kadin genel olarak vizyonsuz... ve 65 yasinda kadin kaldirmaz kafasi bi de benim bebegim huysuz aglayinca susturamiyo kucaginda bile tutamiyo ki bana veriyo hemen heycanlanip emzir de sustur diyo aanki bi tek emmeye ihtiyaci varmis gibi ya da bebegimin emecegi zamani ben ondan ogrenecekmisim gibi...
Ay kusura bakma uzun oldu,baya doluyum da esimin Ailesine..

en güzeli canım, keşke bende işten ayrılabilsem

bu delikleri iğneyle çoğaltsak olmuyor mu
gerçi ben çok ender dışarı çıkarken pompayla sağdığımda kullanıyorum.
ilk bi ay günde 1 kere mama vermîştim ben, ozaman biberonu gayet seviyodu. Sonra mamayı bırakınca biberonu da bırakmış olduk, geçen dışarı çıkarken sütümü sağıp biberona koydum, cıyak cıyak ağladı kabul ettiremedim, tekrar alıştırmam lazım ama nasııııl ????

6 aya kadar heyet alinabilir diye biliyorum ben de öğretmenim

Kuzum benim ya hiç üzülme sen hayırlı bir evlatsin. Neden para verilmesin ki anneler babalar evlatl0arina yıllarca para veriyor bişey olmuyor da evlatlar ana bAbaya verince mi oluyor. Benimde annem bakıyor inan imkanım olsa anneme her ay birazda olsa para verirdim veya altın yapardım. Bunu kayinvalidem baksa onada yapardım. Ama şimdi imkanım yok sadece annemin ufak tefek ihtiyaçlarını karşılıyorum bebek olmadan da yapıyordum zaten. Kayinvalidem içinde bu geçerli. Ancak bebeğime annemin bakması taraftarıyim. Annemle daha iyi anlasiyorum. Daha titiz bakıyor. Ne biliyim iyiki annelerimiz başımizda çok şükür.

Canim sen bunlara mumkun oldigunca kulak asmamaya calis esine tatli dille tespitlerini anlat ama sinirlenmeden sohbet eder gibi konus ve deki bu sartlar altinda mecbur ele baktircaz oda asla annem gibi olmaz de hem anneme destek olarak sevaba giricez ayrica ben annem burdayken mutlu ve huzurlu olucam dolayisiyla bebegimizde mutlu olacak falan de elalem ne bilir bizim halimizden gibi seyler soyle tatli dille yanlis dusundugunu anlat ona allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…