- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.941
Iyiymis ya. Bnmk simdi uzerindeki duruyor. Oda tek delikli. Dediginden alayim bariiiCanim aventin 3 tane fonksiyonlu biberon emzigi var o emzigi takip biberonu 1e getirince 1 delik 2ye getirince 2 delik 3e getirince 3 delik şeklinde akıyor tek emzik 3 fonksiyon ondan al canım.
Benim.kiz dogdugunda cok uzundu saclari. Simdi dokuluyo hertarqfta sacccc. Hem bdnim hem onun nn:)) bnmkide asiri dokuluyoTeyzeler bizim saclarimiz dokulmeye basladi bugun sizdede varmi bu durum normalmis yenileri cikacakmis cok heyecanlandim ciksin yenileri tokalar takayim pembis pembis
Çok geçmiş olsun ikinizede. Cnm iyileşince kilo alır gene üzülmeCanim sorma cçok moralim bozuk kızımda idrar yolu engeksiyonu cikti. Antibiyotik baslwdik bu sefer de ishal yapti yavrumun ici bosaldi hic kiyamiyorum zaten bir ayda 300 gr. Almis sadece 3 ayligiz ve 5 kilo bebegim. Bu arada bende uzuntumden mastit oldum onun acısı bi yamdan. Off cok zor gunler geciriyoruz
bende bir bakayim halilara. Bi zombide bnim bunlarla iş yapmak çok zor yaaBende kaca bolunecegimi sastim arkadasim zombi gibiyim ise baslayinca napicam bilmiyorum ekimin ikinci haftasi basliycam allah kolaylik versin he
Ben alicam canim arastiriyorum daha karar vermedim genel yorumlar bebeklerin kisa sure kullandigi o yuzden cok pahali bir sey almaya gerek olmadigi ben hepsi buradadan alicam guvenli bir site
Kiyamam kuzuya geçmiş olsun cnmKızımın dudakları pamukçuk oldu sanırsamdilinde bi'şey yok ama dudaklarının içleri beyazladı tecrübeli annelerden bilgi istiyorum pamukçuk mudur bu, ne yapmalı ?
Çok iyi denemek lazım. Bende hurma ve bol su iciyorumCanim ben 1 litre suda 8 9 incir 2 havuç doğrayıp 5 10 dk. Kaynatıp yudum yudum suyunu içtim bana çok iyi geldi ibrahim saracaç tan duymuştum birde beyaz üzüm tükettim ...
Basit birşey olsun zaten oyalansin yeterBen iki esnek boruyu kumaşlar kapladım üzerine oyuncak astım basit oldu ama işe yariyor kızla ugrasilmiyor ki aklıma gelse cok daha iyisini hamileyken yapardım birde ayna bulabilirsem daha iyi olcak benim cadı aynada kendine gülüyor konuşuyor.
bizde de aynı dert vardi. Birde konaklarimiz çoğalmıştı. Bizde kestik saçları daha gur çıkıyor şimdi. Bnmde saclarimi kestiresim varrBenim.kiz dogdugunda cok uzundu saclari. Simdi dokuluyo hertarqfta sacccc. Hem bdnim hem onun nn:)) bnmkide asiri dokuluyo
merhaba,Kizlar merhabalar uzun zaman oldu yazamiyorum umarim her sey yolundadir oncelikle sehitlerimize allah rahmet eylesin arkada kalanlara allahim sabir versin bir an once su olaylar bitsin kimseler aglamasin gece gunduz surekli haber programi izliyorum cok uzuluyorum cok da elden duadan baska bir sey gelmiyo gelelim bize mersinde 3gun toz bulutu hakimdi odaya tikilip kaldik mumkunu yok disari cikilmiyodu kapi pencere acilmiyodu ona ragmen her gun evi viledaladim neyseki bugun iyi insanin aklina kiyamet senaryolari geliyo temiz havanin kiymetini dahada iyi anladim bu arada benim sutum azalmaya basladi napabilirim sizler nasil arttiriyosunuz acaba ben su tatli et yogurt peynir meyve hepsini tuketiyorum bizim gazimizda hala dev ediyo ikinmaktan popomuz catliyo kremliyorum pisik icinde sudokrem cok iyi geldi biz pamuk kullanip sik sikta popoyu yikiyoruz cildi hassas oldugu icin gene oluyo malesef cok uzattim kusura bakmayin yardimlarinizi bekliyorum kizimla hepinizi opuyoruz
Ya biberon emziklerini degistirmrlimiyiz.
Benim avent natural biberon kullanıyorum. Aydan aya farkli emzikmi oluyoki. Tek delikli bu. Bebek cokmu yoruluyordur
Arkadaslar süt konusunda banada incir ve kuru üzümü kaynatıp annem suyunu icirmisti iyi gelmişti. Benimde sütum az ne yazikki. Umarım çoğalır hepimizin ki.
Sonuçta annenin ihtiyacı var ki başka bir bebeğe bakacakmis. Ilk duyduğunda garip gelse de için rahat olsun. Bence en iyisini yapıyorsunuz.İse baslayan arkadaslar nasil sagiyosunuz iki uc saatte bir mi yoksa bekletip komple hepsini mi sagiyosunuz?
Ben de ekim 5inde basliycam allahin izniyle annem bakicak bebegime. Ama para karsiliginda.. Cunku annem baska bi bebege bakicakti ; zaten ben de ise baslayinca biz de bakici tutucaktik oyle olmasindansa annem baksin biz de bakicinin parasini ona verelim dedik..ki baskasina da guvenemem acikcasi yeri gelir annem benden iyi bile bakar.. Para karsiliginda olmasiyla ilgili ne dusundunuz kizlar?
Gayet doğru bir seçim başkasına vermektense annene ver parayı daha iyi hem toruna daha güzel bakarİse baslayan arkadaslar nasil sagiyosunuz iki uc saatte bir mi yoksa bekletip komple hepsini mi sagiyosunuz?
Ben de ekim 5inde basliycam allahin izniyle annem bakicak bebegime. Ama para karsiliginda.. Cunku annem baska bi bebege bakicakti ; zaten ben de ise baslayinca biz de bakici tutucaktik oyle olmasindansa annem baksin biz de bakicinin parasini ona verelim dedik..ki baskasina da guvenemem acikcasi yeri gelir annem benden iyi bile bakar.. Para karsiliginda olmasiyla ilgili ne dusundunuz kizlar?
bazen de ne güzel emerken başlıyo gülücük atmaya ben de göz göze gelmemeye çalışıyorum canımBen yalnizim o yuzden ancak esi gelince dusa girebiliyorum ama uyudugunda vucudumun ust tarafini yikiyorum goguslerimi falan yok degisen bisey.. İnsallah atlatiriz canm sagol..
Sevdogi bisey yok ki anne sutunden baska bisey vermiyorum ben :/ hoş onu da veremiyorum ya su durumda
Bilmiyorum valla bissuru sebebi olabilirmis netten baktigima gore..
Aynen bu dedigin gibi iste gunduz her seferinde uyutup oyle emziriyorum ben de. Geceleri sorun yok sapir supur emiyo cok sukur ama gunduz 10dan sonra basliyo emmemeye grev demekki.. Bissuru sebebi olabilirmis netten baktigima gore.. doktor da dedi ki dun, etraftan gelen seslere isiklara dokunuslara tepki veriyo olabilir sessiz ortamda emzirmeyi dene emzirirken onunla konusma hicbiyerine dokunma dedi deniyorum herseyi ama i-ih bana misin demiyo anca uyku arasinda iste.. Simdi de uyandi emdi gulucuk yapiyo bana uyumuyo
Annenin ihtiyacı olmasa asla kabul etmez zaten hem annecine yardım etmiş olacaksın hem bebeğin emin ellerde kafan rahat olacak ..ama ne yalan söyleyim ilkkez duyuyorum anneye para vermeyi..biraz garip gelsede bence çok iyi fikir ..İse baslayan arkadaslar nasil sagiyosunuz iki uc saatte bir mi yoksa bekletip komple hepsini mi sagiyosunuz?
Tabi canim 4 cocuk bizi buyuttu ve zaten baska bebeklere de bakiyodu annemGayet doğru bir seçim başkasına vermektense annene ver parayı daha iyi hem toruna daha güzel bakar
Annemler yazlik yaptilar ve bu yuzden bi ton borclari var , evet canim asla almaz benden para ama "benim bebegim" olmasi disinda bunu is olarak gor dedigim icin alicak o parayi ki zaten ben haftasonu calismiyorum, bi gunde sut izni saatlerimi birlestiricem oyle haftada 4 gun caliscamAnnenin ihtiyacı olmasa asla kabul etmez zaten hem annecine yardım etmiş olacaksın hem bebeğin emin ellerde kafan rahat olacak ..ama ne yalan söyleyim ilkkez duyuyorum anneye para vermeyi..biraz garip gelsede bence çok iyi fikir ..
Ayy sorma ya benimki de onu cok yapiyo kirk yilda bir aliyo gogsumu onda da biraz emip sonra resmen dalga geciyo benimle gogsumde dil cikariyo agucuk yapiyobazen de ne güzel emerken başlıyo gülücük atmaya ben de göz göze gelmemeye çalışıyorum canım
Simdi 3 aylik olduk biz hangisini kac delikli almaliyizBen daha oncedende yazmıştım aya göre bibeonun memesinin değişmesi gerekiyor aya göre delik sayısı da artıyor
Cnm bezin numarasi kucuk gelmesin? Bi buyuk bedene gecmelisin belkideKızlara merhaba. Birşey sorucam size. Oğluma doğduğundan beri Prima premıum care kullanıyorum. Ilk başta sıkıntı yoktu ama 15 gündür falan hem çişi hem kakası çıkıyor bezden. Hele kaka hep sırtlarındaEn iyisi diye onu aldım ama hiç memnun Değilim. Başka beze geçicem. Hangisini önerirsiniz .?
Canim merhaba bende ekim 12de ise basliycam bakalim ben sagmiycam cunku hem yarim gun calisiyorum hemde artik saginca sutum nerdeyse hic gelmiyo allahtan daha onceden stok yapmistim bir sure onlari icecek ben yokken gelelim bakim konusuna en iyisini siz bilirsiniz bu konuda benim kizimada annem bakacak parayla degil ama onunda manevi yonden bize ihtiyaci var 8ay once babami kanserden kaybettik annem memlekette(balikesir)yalniz kaldi depresyonda hala buraya (mersin)gelmek ona cok iyi gelecek bende bebegimi en guvenilir ellere birakicam esimde boyle istiyo cunku bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun bence bir bebek icin en dogru secim annanne ve babaanneİse baslayan arkadaslar nasil sagiyosunuz iki uc saatte bir mi yoksa bekletip komple hepsini mi sagiyosunuz?
bence normal sonuçta siz olmasanız çalışacaktı. para konuşulmasa da anne vs bakınca masrafı çıkıyor o paranın çıkacağı varsa çıkıyor bari yabancıya gitmemiş olur. ama kaynana demesin bana para verseniz ben de bakardım diyeİse baslayan arkadaslar nasil sagiyosunuz iki uc saatte bir mi yoksa bekletip komple hepsini mi sagiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?