2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar dün hastaneye götürdük kızımı çok iştahsız ve huzursuz olduğu için , doktor tahlil yaptı enfeksiyonu varmış .. 3 gün boyunca her akşam getirin serum verilecek dedi vitamin serumu veriliyor iştahsızlık için , enfeksiyon içinde damardan veriyorlar ilacı .. Şuan ikinci serumu Kızımın yarın yine gelicez son serum verilecek .. Hicbirsey yemiyor yavrum 2 haftada sadece 200 gr. almış çok az :KK43: :KK43: umarım düzelir çok üzüldüm yemedigi için de kilo almamış tabi ki. Bu arada aptamil içiyordu hep , sizin önerileriniz üzerine dün SMA mama aldım, bebeğim içti ama hala iştahı yok yavrumun inşaallah bu mama yarar :cry::cry:
Yarayacak canım inşaallah. Geçmiş olsun şimdiden. Serum iyi gelecektir merak etme.

Off cok sukur Allaha bugun keyfi yerinde gogsumde iki saat uyuttum simdi uyandik dunde kollarimda uyutmustum iki saat ama huzursuz uyandi bugun maasallah neseli.. Biraz pirtlattik ondan heralde:)
Benimkide sabahtir bagira bagira agliyodu kakasini yaptida uyudu simdi ih ih diye diye uyuyo cok sukur burnuda akiyo biraz yarinda asimiz var bakalim nolacak

Kızlar dün hastaneye götürdük kızımı çok iştahsız ve huzursuz olduğu için , doktor tahlil yaptı enfeksiyonu varmış .. 3 gün boyunca her akşam getirin serum verilecek dedi vitamin serumu veriliyor iştahsızlık için , enfeksiyon içinde damardan veriyorlar ilacı .. Şuan ikinci serumu Kızımın yarın yine gelicez son serum verilecek .. Hicbirsey yemiyor yavrum 2 haftada sadece 200 gr. almış çok az :KK43: :KK43: umarım düzelir çok üzüldüm yemedigi için de kilo almamış tabi ki. Bu arada aptamil içiyordu hep , sizin önerileriniz üzerine dün SMA mama aldım, bebeğim içti ama hala iştahı yok yavrumun inşaallah bu mama yarar :cry::cry:
. Cok geçmiş olsun canim duzelecek inşallah. Bebekler öyle öyle büyüyü verecekler. Simdi nasil

Kızlar yaa oğlum gece boyu yuzunu ovuşturdu durdu artık uyuyamıyoruz geceleri. Gunduzleri de yarım saatte bir uyanıyor napcam ben
Canim gazdanda olur bence. Benim kinin gazi olunca öyle yapıyor. Yüzüstü yatiriyorum rahatliyor fistigim

Back
X