- Konu Sahibi SirriEyvan
- #53.621
Aynen benimki de gündüz yapio onu kaç aylik seninki benimki iki aylik
2 buçuk aylık canum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benimki de gündüz yapio onu kaç aylik seninki benimki iki aylik
Yarayacak canım inşaallah. Geçmiş olsun şimdiden. Serum iyi gelecektir merak etme.Kızlar dün hastaneye götürdük kızımı çok iştahsız ve huzursuz olduğu için , doktor tahlil yaptı enfeksiyonu varmış .. 3 gün boyunca her akşam getirin serum verilecek dedi vitamin serumu veriliyor iştahsızlık için , enfeksiyon içinde damardan veriyorlar ilacı .. Şuan ikinci serumu Kızımın yarın yine gelicez son serum verilecek .. Hicbirsey yemiyor yavrum 2 haftada sadece 200 gr. almış çok az![]()
umarım düzelir çok üzüldüm yemedigi için de kilo almamış tabi ki. Bu arada aptamil içiyordu hep , sizin önerileriniz üzerine dün SMA mama aldım, bebeğim içti ama hala iştahı yok yavrumun inşaallah bu mama yarar
![]()
Burnu tıkanıklığı olabilir. Rahat nefes alqmqdigindada yüzünü ovustururKızlar yaa oğlum gece boyu yuzunu ovuşturdu durdu artık uyuyamıyoruz geceleri. Gunduzleri de yarım saatte bir uyanıyor napcam ben
Evet canım kalkmaya çalışıyor kaldırıyor kafasını :)Arkadaşlar bebeğiniz sırt üstü yattığında ellerinden tutup çekince kafasını tutabiliyor mu.
Benimkide sabahtir bagira bagira agliyodu kakasini yaptida uyudu simdi ih ih diye diye uyuyo cok sukur burnuda akiyo biraz yarinda asimiz var bakalim nolacakOff cok sukur Allaha bugun keyfi yerinde gogsumde iki saat uyuttum simdi uyandik dunde kollarimda uyutmustum iki saat ama huzursuz uyandi bugun maasallah neseli.. Biraz pirtlattik ondan heralde:)
Benimki istekli ama kafasini tutamiyo dahaArkadaşlar bebeğiniz sırt üstü yattığında ellerinden tutup çekince kafasını tutabiliyor mu.
Maşallah kaç günlükEvet canım kalkmaya çalışıyor kaldırıyor kafasını :)
Maşallah onada sizinki kaç günlükBenimki istekli ama kafasini tutamiyo daha
. Cok geçmiş olsun canim duzelecek inşallah. Bebekler öyle öyle büyüyü verecekler. Simdi nasilKızlar dün hastaneye götürdük kızımı çok iştahsız ve huzursuz olduğu için , doktor tahlil yaptı enfeksiyonu varmış .. 3 gün boyunca her akşam getirin serum verilecek dedi vitamin serumu veriliyor iştahsızlık için , enfeksiyon içinde damardan veriyorlar ilacı .. Şuan ikinci serumu Kızımın yarın yine gelicez son serum verilecek .. Hicbirsey yemiyor yavrum 2 haftada sadece 200 gr. almış çok az![]()
umarım düzelir çok üzüldüm yemedigi için de kilo almamış tabi ki. Bu arada aptamil içiyordu hep , sizin önerileriniz üzerine dün SMA mama aldım, bebeğim içti ama hala iştahı yok yavrumun inşaallah bu mama yarar
![]()
Benimkide istekli ama kalkamiyor daha. Cok hareketli yaa elleri ayaklari pir pirrArkadaşlar bebeğiniz sırt üstü yattığında ellerinden tutup çekince kafasını tutabiliyor mu.
Maşallah kuzuma.Benimkide istekli ama kalkamiyor daha. Cok hareketli yaa elleri ayaklari pir pirr
Canim gazdanda olur bence. Benim kinin gazi olunca öyle yapıyor. Yüzüstü yatiriyorum rahatliyor fistigimKızlar yaa oğlum gece boyu yuzunu ovuşturdu durdu artık uyuyamıyoruz geceleri. Gunduzleri de yarım saatte bir uyanıyor napcam ben
Hangi sinden verdin aklimizda olsun.Dun benimkide deli etti beni. Dayadim rezene anason. Uyudu bikc saat.
Masallah kuzuyaEvet canım kalkmaya çalışıyor kaldırıyor kafasını :)
Canim gazdanda olur bence. Benim kinin gazi olunca öyle yapıyor. Yüzüstü yatiriyorum rahatliyor fistigim
Bide demli olmayinca bi ise yaramiyo benimkinde. Illa biraz demli olcak