- Konu Sahibi SirriEyvan
- #53.641
Burnu tıkanıklığı olabilir. Rahat nefes alqmqdigindada yüzünü ovusturur
Canım hergun fizyolojik serum yapıyorum aspiratör ile çekiyorum sabah burnu hep kapalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnu tıkanıklığı olabilir. Rahat nefes alqmqdigindada yüzünü ovusturur
amin canim dualarimiz seninle canim düzelecek inşallah.
Dene canim sicaktan kurumuştur belki yüzü.Doktora sordum yuzu kurumuş olabilir dedi bebe yağı veya zeytin yağı ile biraz nemlendir bugün dene dedi bugün yatırmadan deniycem bakalım
bu sene sicaklardan sogudum inanki kizim uyumadi hic. Sicagi severdim ama kış gelsin artık güzelce uyusun bebişlerimizBı ara rezene veriyordum birkaç kaşık şimdi vermiyorum canım bugun klimayı açtım uyudu sıpam
canim doktor bize xlear diye bir burun damlasi verdi direk damlatiosun çekme falan yok cok iyi geldi.Canım hergun fizyolojik serum yapıyorum aspiratör ile çekiyorum sabah burnu hep kapalı
Hımm demekki burnundan dolayi uyuyamiyor. Benimki rahat nefes alamadığında yüzünü ovusturur ve uyuyamaz. Farklı bi damla işte drden nefesini acman gerekli. Odaya viks koysan nasıl olur drye bi danis çok küçükler dokunmayacak bişey bulmak lazım.Canım hergun fizyolojik serum yapıyorum aspiratör ile çekiyorum sabah burnu hep kapalı
Maşallah onada sizinki kaç günlük
Xnm ben aktardan aldim. Birer cay kasigi koyuyorum bi subardagi. 30cc fln veriorumHangi sinden verdin aklimizda olsun.
Maşallah kaç günlük
Çook geçmiş olsun canım benim, bian evvel iyileşir inş fıstık
Bizde xlear kullanıyoruz faydasını da gördük , ama dsmlatırken çok zorlanıyoruz, genzine gidiyo öğürüyo ağlıyo, meme haricinde susturamıyoruzamin canim dualarimiz seninle canim düzelecek inşallah.
Dene canim sicaktan kurumuştur belki yüzü.
bu sene sicaklardan sogudum inanki kizim uyumadi hic. Sicagi severdim ama kış gelsin artık güzelce uyusun bebişlerimiz
canim doktor bize xlear diye bir burun damlasi verdi direk damlatiosun çekme falan yok cok iyi geldi.
Çook geçmiş olsun canım benim, bian evvel iyileşir inş fıstık
Bizde xlear kullanıyoruz faydasını da gördük , ama dsmlatırken çok zorlanıyoruz, genzine gidiyo öğürüyo ağlıyo, meme haricinde susturamıyoruz
Ben de 29 mayista dogum yaptim.40 gün az da olsa hep geldi.sonra ilk kez bugun oldum. Daha dün 71 kiloydum bugun sabah adet oldum aksam kilom 69.2 cok sasirdim.insallah daha cok gider.60 kiloyla hamile kalmistim.dogumdan 11 kilom kaldiKızlar benim karnım bundan 20-25 gün öncesine göre daha da şişti, kilom artmamış ama karnım çıktı iyice. Canımı çok sıkıyodu. Bgn ebe bi kadınla görüştüm, adet olamadığındandır dedi. 70 gün oldu doğum yapalı, daha adet olmadım.. Galiba bu yüzden şişim.. Var mı aranızda hala adet görmeyen??
Kızlar benim karnım bundan 20-25 gün öncesine göre daha da şişti, kilom artmamış ama karnım çıktı iyice. Canımı çok sıkıyodu. Bgn ebe bi kadınla görüştüm, adet olamadığındandır dedi. 70 gün oldu doğum yapalı, daha adet olmadım.. Galiba bu yüzden şişim.. Var mı aranızda hala adet görmeyen??
Canim benim 2. adetim dun bitti hele de 2. adetten sonra bir az da zayifladim sanki kilomu bilmiyorum tartilmiorum cunkiKızlar benim karnım bundan 20-25 gün öncesine göre daha da şişti, kilom artmamış ama karnım çıktı iyice. Canımı çok sıkıyodu. Bgn ebe bi kadınla görüştüm, adet olamadığındandır dedi. 70 gün oldu doğum yapalı, daha adet olmadım.. Galiba bu yüzden şişim.. Var mı aranızda hala adet görmeyen??
Bende daha olmadim karnim sis adet olunca iniyomus sislik canimKızlar benim karnım bundan 20-25 gün öncesine göre daha da şişti, kilom artmamış ama karnım çıktı iyice. Canımı çok sıkıyodu. Bgn ebe bi kadınla görüştüm, adet olamadığındandır dedi. 70 gün oldu doğum yapalı, daha adet olmadım.. Galiba bu yüzden şişim.. Var mı aranızda hala adet görmeyen??
genelde sıkmıyorum canım, ama daha da dikkat edeyim.. Ama bence tuzlu su olduğu için genzini yakıyo ondan ağlıyo gibi geliyoCanim damlatirken sıkmadan yapiyorsun dimi. Burnuna Tutunca kendi damliyo zaten. Sıkma olayi daha büyük çocuklar içinmiş öyle dedi doktor bana.
Ooo süper , bal bu baya moral oldu banaBen de 29 mayista dogum yaptim.40 gün az da olsa hep geldi.sonra ilk kez bugun oldum. Daha dün 71 kiloydum bugun sabah adet oldum aksam kilom 69.2 cok sasirdim.insallah daha cok gider.60 kiloyla hamile kalmistim.dogumdan 11 kilom kaldi(insllh sen de bir an once olur rahatlarsin.
normal yani, yalnız olmadığıma sevindimYaklaşık 80 gün oldu doğum yaoalı bende olmadım canım
sıkma canını, elbet gidecekCanim benim 2. adetim dun bitti hele de 2. adetten sonra bir az da zayifladim sanki kilomu bilmiyorum tartilmiorum cunki
Fazlaligim oldugunu goruyorum kilomu ogrensem diyete baslicam olan sute olacak diye tartilmiyorum kendimi kotu hissedicegimi biliyorum
Karnim benim de kaldi ben dogumdan sonra kilo aldim yeniden cikti kayin validem sag olsun yedirdi hep sut icin ama cok yemenin sute faydasi yok ki
Bol kiyafetler beni bekliyor yani emzirdigim icin kilo da veremiyorum
89 kiloyla doguma girdim hala 5.6 kilo vardir fazlam belki daha da cok
Napalim bebeklerimizin cani sagolsun canim feda olsun ogluma kilo ne ki zayiflariz bi sekilde(teselli)
![]()
genelde sıkmıyorum canım, ama daha da dikkat edeyim.. Ama bence tuzlu su olduğu için genzini yakıyo ondan ağlıyo gibi
Hadi inş canım yaBende daha olmadim karnim sis adet olunca iniyomus sislik canim
Ben çizgi film açıyorum izletiyorum valla keyfi yerinde olunca bakıyor, gülüyor falan. Hiç bi'şey yapamıyorum yoksa öyle bi 10 dk falan oyalanıyor da acil işlerimi hallediyorum bende. :)günaydın kızlar
bebişler ne çabuk büyüyor. bol bol değerlendirelim. çıldıracak gb olduğumuzda tesellimiz olsun
tv izliyor musunuz bebişin yanında.
ben dizime yastıkla koyunca tv yi görmeyince açıyorum. biraz program seçiyorum reklamlarda sesini kısıyorum.
cemceminayla sbh radyoya çıkan bonbon funda tv 8 de jess ile sbh programı yapıyormuş yeni haberim oldu. d smart tv 8 i çok ileri koymuş denk gelmiyordum.
magazin programı gb ama yani iyi niyetli olmalarını seviyorum bebişte duysa kötü olmaz diyorum :)