2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar yardiminiza ihtiyacim war. 20 lik disim sisti bademcigimdede vurdu agzimi acamiyorum. Emzirenler icin olan antibiyotik ve parol aldim ama bi faydasi olmadi. Ewde yapabilcegim bisey war mi acill agridan agliyorum yalnizim ewde cok kotuyum
Cnm sarimsak ise yarıyor bi süreliğine dene istersen ben de hamilelikte çok çekmiştim

kızlar bnm çocuk baya elini emiyordu salyasını ztn sormayın. teyzem geldi bugün diş çıkarıyor buna kaşıyıcı alsanıza dedi. bnm de aklıma gelmişti ama erken diye önemsemedim. yazık acıyo demek. yarın gzl bi kaşıyıcı alayım daha tam elini idare edemese de..

Canım kaç kilo doğdu peki bebişin ? Ne sıklıkla veriyorsun mamayı .. Birde hangi markayı kullanıyorsun
3620 doğdu kizim ilk ay çok emzirme ye çalıştım kilo alamadı kziim sutüm azdı şimdi de tamamen mama yiyor 3 saatte bi 120 cc veriyorum çok mama denedim sma kullanıyorum şu an sende mi sadece mama veriyorsun senin bebis kaç kilo

Bebeğini sadece mama ile besleyen anneler kilo alımı nasıl öğrenebilir miyim?
benim oglum 3 kilo dogdu 2.ay kontrolumuzde 5300 idi 3 saate bir 90 cc veriyorum bazen de 120 içiyor ilk ay aptamil kullandım daha sonra gaz agrısı yuzunden conformıle gectik simdi de reflüsü yuzunden dr onerısıyle milupa ar a başlayacagız anlayacagın biz daha bir düzen tutturamadık mamada ilk oglumda mama ile buyudu ona da milumil kullanmıştım gelişimi gayet iyiydi

Benim oglum da elini emiyor hem de ole bole degil yumrugunu sokuyor agzina salyayi hic demiyorum
Bu gun de baya huysuzdu
Acaba ondanmi ama erken degilmi daha 10da 3 aylik olacak

Benim kızım da öyle bi emiyo ki bazen parmaklarının hepsini sokuyo öğürüp kusuyo bi de o yüzden korkuyorum emsin istemiyorum ama bi çözüm bulamadım annem de dedi acaba diş mi çıkaracak diye 9 unda 3 aylık olcaz daha ama 4aylıkken çıkaranlar falan oluyomuş. bu diş kaşıntısı ne kadar önce başlıyo ki

ay benimkide cukur çukur emiyo, ama baktım bişey göremedim ben.. Benim ablam 2,5 aylıkken diş çıkartmış, inş ona çekmemiştir, göğüs yaralarım yeni yeni geçiyo zaten, dişli bebeyi emzirmekte çok zor olur haa

Evet canım benim de sütüm çok azdı yetmiyordu , sonra tamamen mamayla beslemeye başladım .. Mamayı hiç değiştirmedim hep aptamil pronutra verdim .. Kızım 2.500 doğdu 2.ayında 4.100 gr ' dı .. 1 haftadır da hiç iştahı yok yavrumun kafayı yiycem yaa yemiyor gece uyanmıyor 6 saat falan geçmesine rağmen veriyorum yemiyor 30 cc yiyor niye böyle oldu bilmiyorum bende 3 saatte bir veriyorum .. Mamayı mı Değiştirsem canım bilmiyorum moralim çok bozuk çok yarın doktora gidicez bakalım

selam kızlar bizde 2,5 aylık olduk ..kızım parmaklarını emıyo hatta yetmeyıp tum elini ağzına sokuyo.salyamızda cabası.artık önluk takıyoruz.bence bu diş falan değil bu aylarda cunku tum bebekler aynı özellikleri gösteriyo.cocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyorum bebeğin kendini elini tanıması olarak yorumlanıyor..kızım tam 6 kilo anne sütü alıyor sadece gündüzleri 1,5 saatte bir emiyor geceleri ise 5 saat aralıksız uyuyor bazen ben dayanamıyp uyandırıp emzırıyorum sonra uyumaya kaldıgı yerden devam edıyor...gaz olayı çok kötü Allah gazlı bebeklerin annelerinin yardımcıcı olsun.çok şükür kızım hiç üzmüyo beni ayağını uzatıyo pırt dıye bı ses kendıne çekıyo pırt dıye bı ses:) günde 1 kez kaka yapıyor bu normal mi bilemiyorum..yattığı yerden kalmak istıyo kafasını kaldırıyo sizinkilerdemi böyle?

Canım bizim kız çok iştahsız bu aralar .. zaten çok kilo da almadı 2 ayda toplam 1.700 gr aldı , o kadar iyi bakmama rağmen kilo almıyor çok dikkat ediyorum yemesine saatine kadar ayarlıdır hep .. 1 haftadır daha da az yemeye başladı aptamil pronutra verdim hep hiç değiştirmedim , ne yapsam mamayı mı değiştirsem bilemedim ne yapayım psikolojim bozuldu iyice bi akıl verin bana

cnm demekki o mama yaramıyo ve bebişin sevmemiş bende aynı mamayı veriyodum çok gaz yaptı bide şekerli olduğundan mıdır nedir baya kilo aldırdı şimdi sma gold veriyorum gaz sorunu azaldı ve artık zorlanmadan kendisi yapıyo araştırdım baya sma iyi bi marka içinde omega 3 ve anne sütünde bulunan bi protein varmış bi dene istersen

teyzem 3.5-4 aylıkken çıkarır dedi. bakalım öyleyse ateş fln olmaz inş.
Bundan 5 sene önce yine bir Haziran annesiyim ve kızım 2-2.5 aylıkken eller ağızda ve salyaları akarken annem "bu çocuk diş çıkartıyor, sende 4 aylıkken diş çıkartmıştın" dedi. "Hadi canım" deyip pek umursamamıştım. 4 aylıkken ve bir gün önce hiç bir şey yokken alt damakta iki diş ucu gördüm. Sevinç ve heyecanla öyle bir çığlık attım ki, kızım çok korktu ağlayamaya başladı. Sonra kuzum elinde yeşil soğan, sarımsak ya da havuçla dolanır oldu.
Bir çocuğun için dişi erken çıkarması iyi, serin havada diş çıkartma daha kolay oluyor, tek dezavantajı erken çürümeye de başlaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…