2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Keçi sütünden yapılan golden goat mamasını önerebilirim. Diğer mamalardan daha pahalı. Sürekli mama kullanan arkadaşlar da similac'ı deneyebilir.

Kızlar ara ara mayıs annelerde denk geldiğim kadarıyla bebeklerin büyüme ataklarınde emme sıkıntıları oluyor ve belli sürelerde meme grevi yapan bebekler oluyor.

Canım bizim kız çok iştahsız bu aralar .. zaten çok kilo da almadı 2 ayda toplam 1.700 gr aldı , o kadar iyi bakmama rağmen kilo almıyor çok dikkat ediyorum yemesine saatine kadar ayarlıdır hep .. 1 haftadır daha da az yemeye başladı aptamil pronutra verdim hep hiç değiştirmedim , ne yapsam mamayı mı değiştirsem bilemedim ne yapayım psikolojim bozuldu iyice bi akıl verin bana :KK43: :KK43:
Canim üzülme mamasini değiştir SMA verirsen kilo alımı artar eczacı kilo alımında güçlük çeken bebekler için demişti bize o mama için. Herşeyin çaresi var.

Canım bizim kız çok iştahsız bu aralar .. zaten çok kilo da almadı 2 ayda toplam 1.700 gr aldı , o kadar iyi bakmama rağmen kilo almıyor çok dikkat ediyorum yemesine saatine kadar ayarlıdır hep .. 1 haftadır daha da az yemeye başladı aptamil pronutra verdim hep hiç değiştirmedim , ne yapsam mamayı mı değiştirsem bilemedim ne yapayım psikolojim bozuldu iyice bi akıl verin bana :KK43: :KK43:
Bizim doktor haftada 150-200gr almasını normal karşılıyoruz demişti. Gece gündüz emziren annelerinde çoğunluğunda da zaten anca iki ayda iki kilo alıyor. Kilo alımı azsa bebeğin boyu uzuyordur. Kimi bebekler enine kimi bebeklerde boyuna büyüyor. Bir günde bile fark edebilir kilosu/ boyu.

cnm demekki o mama yaramıyo ve bebişin sevmemiş bende aynı mamayı veriyodum çok gaz yaptı bide şekerli olduğundan mıdır nedir baya kilo aldırdı şimdi sma gold veriyorum gaz sorunu azaldı ve artık zorlanmadan kendisi yapıyo araştırdım baya sma iyi bi marka içinde omega 3 ve anne sütünde bulunan bi protein varmış bi dene istersen

Evet canım mamayı değiştiricem , bende sma marka önerisini çok aldım .. Nette araştırdım iştahsız bebekler için milupa aptamil ' in milumil diye maması varmış ondan alıcaz yarın umarım düzene girer çok kötü ruh halim :cry:

Canim üzülme mamasini değiştir SMA verirsen kilo alımı artar eczacı kilo alımında güçlük çeken bebekler için demişti bize o mama için. Herşeyin çaresi var.

Canım yemedigi için kilo almıyor hiç iştahı yok , bayağı araştırdım milupa nın milumil diye bir maması varmış iştahsız olan bebekler için ondan alıcam inşaallah sever yavrum :KK42::KK42:

Bizim doktor haftada 150-200gr almasını normal karşılıyoruz demişti. Gece gündüz emziren annelerinde çoğunluğunda da zaten anca iki ayda iki kilo alıyor. Kilo alımı azsa bebeğin boyu uzuyordur. Kimi bebekler enine kimi bebeklerde boyuna büyüyor. Bir günde bile fark edebilir kilosu/ boyu.

Boyu 60 cm canım doğduğunda 46 cm idi dediğin gibi boyu iyi uzuyor ama bu bir haftadır resmen tükendim ben mama falan yemiyor önceden de iştahı yoktu ama bu kadar değildi :(

Evet canım benim de sütüm çok azdı yetmiyordu , sonra tamamen mamayla beslemeye başladım .. Mamayı hiç değiştirmedim hep aptamil pronutra verdim .. Kızım 2.500 doğdu 2.ayında 4.100 gr ' dı .. 1 haftadır da hiç iştahı yok yavrumun kafayı yiycem yaa yemiyor gece uyanmıyor 6 saat falan geçmesine rağmen veriyorum yemiyor 30 cc yiyor niye böyle oldu bilmiyorum bende 3 saatte bir veriyorum .. Mamayı mı Değiştirsem canım bilmiyorum moralim çok bozuk çok :KK43: yarın doktora gidicez bakalım
Canim uzulme 2ayda 1700kg az degil ayda 800gr normal kabul ediyorlar bence kilo aliminin mama ile alakasi yok dedigin gibi az iciyordur yoksa benim oglum ilk ay aptamil pronutra ile cokguzel kilo almisti reflu olmasna ragmen bu arada bebisinde reflu yok di mi reflusu olan bebeklerde kilo aliminda sikinti yasiyorlar devamli kustuklari ayrica kilo saglik gostergesi degil standartlara uygun olsun yeter yoksa benim buyuk oglumda ayda sadece 600 gr alirdi ve baya zayif bir bebekti hatta ilk ay sadece 200gr almisti ama inanirmisin krese gidene kadar hasta olmadi anne sutu almamasina ragmen o yuzden kiloyu cok takma sagligi yerinde olsun yeter

otri bebe kullananlar hergun kullaniyormusunuz benim bebisin burnu hep tikali korkarim geniz eti sorunuda var ozellikle geceleri hic nefes alamiyor o yuzden otri bebeyi sik kullaniyorum ama korkuyorum burnuna zarar verirmi diye dr sorabilirdim ama unuttum sormayi bu konuyu dr soran var mi

otri bebe kullananlar hergun kullaniyormusunuz benim bebisin burnu hep tikali korkarim geniz eti sorunuda var ozellikle geceleri hic nefes alamiyor o yuzden otri bebeyi sik kullaniyorum ama korkuyorum burnuna zarar verirmi diye dr sorabilirdim ama unuttum sormayi bu konuyu dr soran var mi
ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. benim oğlanda sürekli tıkalı geniz eti büyük ihtimal dr lar başka sorun bulamadı damla ver dedi. adam bildiğin horluyor. geçen hafta nezle oldum ona da bulaştı iyice zorlandı. artık ben de otribebe alacağım inş. bugün. bari onu kullanınca gün boyu rahatlıyor mu bebiş?

Cnm bnm benrim sma gunde 3kere verdim. 10gunde 600gr aldi. Tabi anne sütüde aliyor. Sma iyi kg aldryondie duydum. Bibdene istersen

sma kullan kuzum ya da hipp organic maması var onu kullan. aptamil hem pek kilo aldırmıyo hem de gaz yapıyo.

Hergün takip ediyorum hemen hemen ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.
Kuzum pek yoran bi bebek değil şükür ama sakin zamanlarında hemen evin işlerini halletmeye koyuluyorum.

Benim kızda şapur şupur el emiyor, demek ki normalmiş.

Tek canımı sıkan sey kızımın bana ilgi göstermemesi, emerken falan hiç gözümün içine bakmıyor hep baska seyler cekiyor dikkatini.
Karsısına geçip çene çaldığımdada bana nadir tepki veriyor ama babasına dayısına anneannesine agucuk gugucuklar basladı.
Diyorum bu sıpa beni sevmiyor mu :KK48:

Bu arada ben göz muayeneside yaptırdım kızıma çok şükür herşey yolunda görünüyor.

Evet canım benim de sütüm çok azdı yetmiyordu , sonra tamamen mamayla beslemeye başladım .. Mamayı hiç değiştirmedim hep aptamil pronutra verdim .. Kızım 2.500 doğdu 2.ayında 4.100 gr ' dı .. 1 haftadır da hiç iştahı yok yavrumun kafayı yiycem yaa yemiyor gece uyanmıyor 6 saat falan geçmesine rağmen veriyorum yemiyor 30 cc yiyor niye böyle oldu bilmiyorum bende 3 saatte bir veriyorum .. Mamayı mı Değiştirsem canım bilmiyorum moralim çok bozuk çok :KK43: yarın doktora gidicez bakalım

Aptamil bizde cok gaz yaptı sma daha iyi geldi bize hipp de iyidir çocukların ani anını tutmuyor geçer inşallah iştahsızlık

Back
X