- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.381
Biz iki ayligiz teyzesi cildimiz cok hassas o yuzden sik degistiriyoruz islak mendil alerji yapti pamuk kullaniyoruz ve popisi yikiyorum her gunde yikaniyoruzBebeğiniz kac aylik.biz de cok harciyoduk artik 3 aylik oluyoruz kaka günde bir bazen 2 yapiyor.çişi de yapsa da sık değiştirmiyorum gunde 3-4 gece 1 .prima kullaniyrm.her değistirmeden sonra sudocrem suruyorm hic pişik olmadi.islk mendil de prima.buyudukce daha az bez gidiyor.
Iyi aksamlar kizlar
Ben bebegimi her aksam arabasina koyup 2 saat falan gezdiriyorum 1 saat uyuyor sonra da etrafi izliyor
Drun onerisiyle aksam da rahat uyuyor evde,temiz hava yoruyor cunki
2 haftalikti galiba basladim gezdirmeye cok seviyor
Bebeklerin temiz hava almasi lazim
bazen içimdeki tekmelerini bide kesintisiz uykularımı özlüyorum :)Ah ah 9 ay boyunca yazdık yazdık buraya.. Şimdi bebişlerden fırsat olmuyor.. Ne güzel herkes sağlıkla bebişini kucağına almışHamilelik günlerini özleyen var mı
bazen içimdeki tekmelerini bide kesintisiz uykularımı özlüyorum :)
Ahh ahh aksam yatip sabah kalkmak megerse ne buyuk bi lüks müşKesinlikle ya. Özellikle uykuu :) Çok düşkündüm kendisine
Kızıma da ilk aydan hemen hamile kaldıgım icin yine oyle olucak zannediyorum
Bize fayda etmişti canım, zararı olacağını sanmıyorum doktor ver demiştiMamaya zeytin yagimi konuluyodu. Benimkisi 5saattir ikiniyor deli olcakkkk çocuk ne kadar konuluyo zeytin yagi. Ve fayda ediomu zarari yokmu
Beeeen :) adet olmayı bekliyorum taktırmak içinSpiral taktıran veya taktırmayı düşünen var mı kızlar. Biz hemen bebek istedigimiz icin evlendigimden beei hic korunmadık şimdi de prez. güvenemiyorum bi turlu kazaya kurban gitmek istemiyorum
hiç duymadım, ama olsa çok iyi olur yaa :)Kizlar doğum yardimi parasi 300 tl dişinda sadece öğretmenlere verilen toplu bi para varmiş bilgisi olan var mi acaba
evet Canım
Adet olmqya gerek yokmus sanirim saglik ocagndaki ebe bna oyle demisti. Sezeryan olanlar icin 3 aydan snra takilabiliyomusBize fayda etmişti canım, zararı olacağını sanmıyorum doktor ver demişti
Beeeen :) adet olmayı bekliyorum taktırmak için
hiç duymadım, ama olsa çok iyi olur yaa :)
Bence verme canım. Bizimkinin ateşi çıkmadı çünkü. Her bebek bir değil.Bgn 63 günlüğüz, sonunda aşı olduk bizde.. Çok acıyo galiba kıyamadım hiç kuzumaateşi şuan yok, ama çevremdeki herkes ateşi yükselirse düşürmek zor olur şimdiden şurup ver diyo , napacağımı bilemedim
Maşallah gelişimi çok güzel, 7300 gr olmuş, 58 cm.. İlk ay günde bir kere mama vermiştim, 2. Ay onu da kestim şükür kilo alımı güzel.. Hatta annem emzirme çok, obez olmasın demeye başladı :)
oy maş. ya mama şişiriyor derler ama vermedim diyorsun. bnm ki 62 cm 6 kg gene de kg su iyi demiştik. seninki tombik tombiktir bayağıBgn 63 günlüğüz, sonunda aşı olduk bizde.. Çok acıyo galiba kıyamadım hiç kuzumaateşi şuan yok, ama çevremdeki herkes ateşi yükselirse düşürmek zor olur şimdiden şurup ver diyo , napacağımı bilemedim
Maşallah gelişimi çok güzel, 7300 gr olmuş, 58 cm.. İlk ay günde bir kere mama vermiştim, 2. Ay onu da kestim şükür kilo alımı güzel.. Hatta annem emzirme çok, obez olmasın demeye başladı :)
adetken taktırınca daha az acıyormuş canımAdet olmqya gerek yokmus sanirim saglik ocagndaki ebe bna oyle demisti. Sezeryan olanlar icin 3 aydan snra takilabiliyomus
Verdim canım ya, ateşi çıkmadı ama sancısı çoktu, ağrı kesici olarak verdimBence verme canım. Bizimkinin ateşi çıkmadı çünkü. Her bebek bir değil.
ayyy maşallah, kız nazar değer koyma video felan :) hele saçlarına ba- yıl-dım :)) Allah nazardan esirgesin.. Evet canım bizimki tosun oldu iyice, michelin reklamlarındaki karakter gibi boğum boğum :) boyu 58, seninki daha boylu maşallah .. Canım benimkinde istediği zaman emer diye bişi yok yakaladığı her an emiyo maşallah, doyunca da bırakmıyo kusup emmeye devam ediyo :)) elini yumruk yapıp kaldırıyo felan, acaba tutmak mı istiyoki seninki gibi, dur yrn bende bi deneyim :)oy maş. ya mama şişiriyor derler ama vermedim diyorsun. bnm ki 62 cm 6 kg gene de kg su iyi demiştik. seninki tombik tombiktir bayağı
benimki kendi istemedikçe emmiyor hasta diye fazla içsin diye uğraştım bugün çıngar çıkarıyor resmen
bu arada kızlar nezle ama daha iyi şükür. dizime yatırıp oyaladım baya büyük insan gb yeşil sümük çıktı bayağı. odada soğuk buhar tatmin etmedi ketıl kaynattım. çok zorlanmadan atlatır inş.
bu arada elini yumruk yapıo kaldırıyordu sebebi tutçak olmasıymış. oyuncak yakalama makinaları gb önce koordinat belirliyor sonra avcu açıp tutmaya çalışıyor
https://instagram.com/p/62EIZRkXvu/
sizinkisi neler yapıyor. bu gelişim hangi ayda nasıl ilerliyor meraktayım. daha çok konuşuyor artık tepkileri daha tutarlı
Oy masallah tosunaoy maş. ya mama şişiriyor derler ama vermedim diyorsun. bnm ki 62 cm 6 kg gene de kg su iyi demiştik. seninki tombik tombiktir bayağı
benimki kendi istemedikçe emmiyor hasta diye fazla içsin diye uğraştım bugün çıngar çıkarıyor resmen
bu arada kızlar nezle ama daha iyi şükür. dizime yatırıp oyaladım baya büyük insan gb yeşil sümük çıktı bayağı. odada soğuk buhar tatmin etmedi ketıl kaynattım. çok zorlanmadan atlatır inş.
bu arada elini yumruk yapıo kaldırıyordu sebebi tutçak olmasıymış. oyuncak yakalama makinaları gb önce koordinat belirliyor sonra avcu açıp tutmaya çalışıyor
https://instagram.com/p/62EIZRkXvu/
sizinkisi neler yapıyor. bu gelişim hangi ayda nasıl ilerliyor meraktayım. daha çok konuşuyor artık tepkileri daha tutarlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?