2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Biz iki ayligiz teyzesi cildimiz cok hassas o yuzden sik degistiriyoruz islak mendil alerji yapti pamuk kullaniyoruz ve popisi yikiyorum her gunde yikaniyoruz

Bende öyle doğumdn bi hafta sonra başladım gezmelere bebeğimle :) :)

Bgn 63 günlüğüz, sonunda aşı olduk bizde.. Çok acıyo galiba kıyamadım hiç kuzuma ateşi şuan yok, ama çevremdeki herkes ateşi yükselirse düşürmek zor olur şimdiden şurup ver diyo , napacağımı bilemedim
Maşallah gelişimi çok güzel, 7300 gr olmuş, 58 cm.. İlk ay günde bir kere mama vermiştim, 2. Ay onu da kestim şükür kilo alımı güzel.. Hatta annem emzirme çok, obez olmasın demeye başladı :)

Spiral taktıran veya taktırmayı düşünen var mı kızlar. Biz hemen bebek istedigimiz icin evlendigimden beei hic korunmadık şimdi de prez. güvenemiyorum bi turlu kazaya kurban gitmek istemiyorum

Kizlar doğum yardimi parasi 300 tl dişinda sadece öğretmenlere verilen toplu bi para varmiş bilgisi olan var mi acaba

Mamaya zeytin yagimi konuluyodu. Benimkisi 5saattir ikiniyor deli olcakkkk çocuk ne kadar konuluyo zeytin yagi. Ve fayda ediomu zarari yokmu
Bize fayda etmişti canım, zararı olacağını sanmıyorum doktor ver demişti
Spiral taktıran veya taktırmayı düşünen var mı kızlar. Biz hemen bebek istedigimiz icin evlendigimden beei hic korunmadık şimdi de prez. güvenemiyorum bi turlu kazaya kurban gitmek istemiyorum
Beeeen :) adet olmayı bekliyorum taktırmak için
Kizlar doğum yardimi parasi 300 tl dişinda sadece öğretmenlere verilen toplu bi para varmiş bilgisi olan var mi acaba
hiç duymadım, ama olsa çok iyi olur yaa :)

Bize fayda etmişti canım, zararı olacağını sanmıyorum doktor ver demişti

Beeeen :) adet olmayı bekliyorum taktırmak için
hiç duymadım, ama olsa çok iyi olur yaa :)
Adet olmqya gerek yokmus sanirim saglik ocagndaki ebe bna oyle demisti. Sezeryan olanlar icin 3 aydan snra takilabiliyomus

Bence verme canım. Bizimkinin ateşi çıkmadı çünkü. Her bebek bir değil.

oy maş. ya mama şişiriyor derler ama vermedim diyorsun. bnm ki 62 cm 6 kg gene de kg su iyi demiştik. seninki tombik tombiktir bayağı
benimki kendi istemedikçe emmiyor hasta diye fazla içsin diye uğraştım bugün çıngar çıkarıyor resmen

bu arada kızlar nezle ama daha iyi şükür. dizime yatırıp oyaladım baya büyük insan gb yeşil sümük çıktı bayağı. odada soğuk buhar tatmin etmedi ketıl kaynattım. çok zorlanmadan atlatır inş.
bu arada elini yumruk yapıo kaldırıyordu sebebi tutçak olmasıymış. oyuncak yakalama makinaları gb önce koordinat belirliyor sonra avcu açıp tutmaya çalışıyor
https://instagram.com/p/62EIZRkXvu/

sizinkisi neler yapıyor. bu gelişim hangi ayda nasıl ilerliyor meraktayım. daha çok konuşuyor artık tepkileri daha tutarlı

Adet olmqya gerek yokmus sanirim saglik ocagndaki ebe bna oyle demisti. Sezeryan olanlar icin 3 aydan snra takilabiliyomus
adetken taktırınca daha az acıyormuş canım

Bence verme canım. Bizimkinin ateşi çıkmadı çünkü. Her bebek bir değil.
Verdim canım ya, ateşi çıkmadı ama sancısı çoktu, ağrı kesici olarak verdim
ayyy maşallah, kız nazar değer koyma video felan :) hele saçlarına ba- yıl-dım :)) Allah nazardan esirgesin.. Evet canım bizimki tosun oldu iyice, michelin reklamlarındaki karakter gibi boğum boğum :) boyu 58, seninki daha boylu maşallah .. Canım benimkinde istediği zaman emer diye bişi yok yakaladığı her an emiyo maşallah, doyunca da bırakmıyo kusup emmeye devam ediyo :)) elini yumruk yapıp kaldırıyo felan, acaba tutmak mı istiyoki seninki gibi, dur yrn bende bi deneyim :)

Ben spiral taktırdım 50 gunlukken falan.. Adetlide değildim acımadı çok.. Sadece takılmadan öncesi 7 gun ilişkiye girmemek gerekiyo hamilelik olmasın diye.. Kan tahlili ve gebelik testi yaptılar kanda.. Uygunsa hemen takıyolar 10 dakika bile sürmedi.. Normal doğum yapmış biri olarak hiç acımadı bile diyebilirim :)

Oy masallah tosuna
Benim oglan da oyle yapiyor salya,kopuk bol
Dik tutunca kafasini dik tutuyor saga sola bakiyor etrafi inceliyor
Daha cok gulup agu yapiyor vs.
Cok cabuk buyuyorlar masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…