2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ACİLLLL
Kızlar dün aşı olduk, iki kez calpol verdim, şuan Ateşine baktım anlı 37.2, ama anlının yanları 38.3. Kafası için çok yüksek deil mi? Kulak içi 38.9 du düşmüş biraz.. Islak bez koydum biraz ama ağlıyo :( napsam bi de fitil mi koysam poposuna? 38 i geçince mi tehlikeli yoksa 39 ümü? Her sitede başka bişi yazıyo :((

ACİLLLL
Kızlar dün aşı olduk, iki kez calpol verdim, şuan Ateşine baktım anlı 37.2, ama anlının yanları 38.3. Kafası için çok yüksek deil mi? Kulak içi 38.9 du düşmüş biraz.. Islak bez koydum biraz ama ağlıyo :( napsam bi de fitil mi koysam poposuna? 38 i geçince mi tehlikeli yoksa 39 ümü? Her sitede başka bişi yazıyo :((

Çocuğun yanında tedirgin durma biraz balkona falan çıkın serin Bi yerde durun hemşire 38 buçuğu geçince hemen doktora git demişti sağlık ocağı açılmıştır duşmediyse git

ACİLLLL
Kızlar dün aşı olduk, iki kez calpol verdim, şuan Ateşine baktım anlı 37.2, ama anlının yanları 38.3. Kafası için çok yüksek deil mi? Kulak içi 38.9 du düşmüş biraz.. Islak bez koydum biraz ama ağlıyo :KK43: napsam bi de fitil mi koysam poposuna? 38 i geçince mi tehlikeli yoksa 39 ümü? Her sitede başka bişi yazıyo :KK43:(
yeni gördüm. 38 i geçince yarım fitil. fitili boyuna böl. koymadan önce suya tut yumuşasın demişlerdi bana. 15-28 dk da düşermiş. aşıdan sonra 24 saati geçince ateş çıkarsa aşıdan değildir demişti dr acile götür

Merhaba kızlar, nasılsınız? Ben bu kızı yine üşüttüm galiba öksürüyor biraz, azcık da hapşırması var. Doğru düzgün uyumuyor da vücudu zayıf düştü iyice. Gündüz anca salıncağında uyuyor. Düz bi yere koyunca en fazla yarım saat sürüyor uykusu. Napıcaz böyle :(

Merhaba kızlar, nasılsınız? Ben bu kızı yine üşüttüm galiba öksürüyor biraz, azcık da hapşırması var. Doğru düzgün uyumuyor da vücudu zayıf düştü iyice. Gündüz anca salıncağında uyuyor. Düz bi yere koyunca en fazla yarım saat sürüyor uykusu. Napıcaz böyle :KK43:
Rahatsızsa birak istediği herde hemen uyusun uyuyabiliosa. Duz yere koyma. Uykuda ilac gibi bişey sonucta. Geçmiş olsun havalar serinledi dikkat etmeliyi artik

oy maş. ya mama şişiriyor derler ama vermedim diyorsun. bnm ki 62 cm 6 kg gene de kg su iyi demiştik. seninki tombik tombiktir bayağı :KK19:
benimki kendi istemedikçe emmiyor hasta diye fazla içsin diye uğraştım bugün çıngar çıkarıyor resmen :KK48:

bu arada kızlar nezle ama daha iyi şükür. dizime yatırıp oyaladım baya büyük insan gb yeşil sümük çıktı bayağı. odada soğuk buhar tatmin etmedi ketıl kaynattım. çok zorlanmadan atlatır inş.
bu arada elini yumruk yapıo kaldırıyordu sebebi tutçak olmasıymış. oyuncak yakalama makinaları gb önce koordinat belirliyor sonra avcu açıp tutmaya çalışıyor :KK48:
https://instagram.com/p/62EIZRkXvu/

sizinkisi neler yapıyor. bu gelişim hangi ayda nasıl ilerliyor meraktayım. daha çok konuşuyor artık tepkileri daha tutarlı
Masallah ya tosunaa:) sen bişey yerken agzini sapurdatiyor mu ? Dun biz dondurma yerken çılgına döndü bizim kiz. Mecburen tattirdik:)))

yeni gördüm. 38 i geçince yarım fitil. fitili boyuna böl. koymadan önce suya tut yumuşasın demişlerdi bana. 15-28 dk da düşermiş. aşıdan sonra 24 saati geçince ateş çıkarsa aşıdan değildir demişti dr acile götür
fitili koydum ıkına ıkına geri çıkarıyo, oyüzden şurup verdim.. Şuan iyi, 24 saat doldu 1-2 saat önce, artık ateşlenmemesi lazım ozaman.. Ateşlenirse müdahale etmeden acile mi götüreyim ozaman?

Merhaba kızlar siz ve bebisleriniz iyisiniz inşallah bugün 65günlük olduk 2.ay asimizi olmaya gittik suan uyuyor melegim biraz agladi falan çok huysuzlanmadi İnş böyle devam.eder calpol aldım vermedim atesini kontrol ediyorum İnş yukselmez ince giydirdim sadece midesine ince bez örttüm

fitili koydum ıkına ıkına geri çıkarıyo, oyüzden şurup verdim.. Şuan iyi, 24 saat doldu 1-2 saat önce, artık ateşlenmemesi lazım ozaman.. Ateşlenirse müdahale etmeden acile mi götüreyim ozaman?
Cnm ben fitil verdigimde koydugum gibi avucumla poposunu tutuyorum sagdan soldan cokkk az sıkıyorum ki cikmasin. 5dk öyle çıplak kucagimda kaliyor. Ondan sonra cikmaz ztn erimis olur. Bi daha öyle yap aklinda olsun. Bnce bidaha da atesi ciksa calpol ver. Dusmezse gidersin. Ilactan bukadar korkmyin. Aşılar cok agirdi çünkü.

Cnm ben fitil verdigimde koydugum gibi avucumla poposunu tutuyorum sagdan soldan cokkk az sıkıyorum ki cikmasin. 5dk öyle çıplak kucagimda kaliyor. Ondan sonra cikmaz ztn erimis olur. Bi daha öyle yap aklinda olsun. Bnce bidaha da atesi ciksa calpol ver. Dusmezse gidersin. Ilactan bukadar korkmyin. Aşılar cok agirdi çünkü.
ebeyi aradım canım, o da öyle tarif etti koydum şuan daha iyi, bgn de ateşlenmesi normal 2 gün sürer dedi. Fitile ve şuruba rağmen düşmezse doktora götürün dedi.. Başım çatlıyo uykusuzluk ve yorgunluktan.. Evlat ne kadar değerli ya, ona bişey olcak diye hop oturup hop kalkıyorum :(

ebeyi aradım canım, o da öyle tarif etti koydum şuan daha iyi, bgn de ateşlenmesi normal 2 gün sürer dedi. Fitile ve şuruba rağmen düşmezse doktora götürün dedi.. Başım çatlıyo uykusuzluk ve yorgunluktan.. Evlat ne kadar değerli ya, ona bişey olcak diye hop oturup hop kalkıyorum :KK43:
Oyledir cnm. Benim bebegimde asidan sonra 2 gun emedi goguslerim doluluktan catlayacakti ustune uzuntusu cabasi. Meger mikrop da kapmisti. Hemde asi ust uste geldi 2 gun uyudu yemedi icmedi yavrum. Sukur gecti ama. Sen atese dikkat et. Calpol ver yani. 4saatte bir verilebiliyor. Ins kolau atlatrsiniz cnm

Kızlar bana gaz damlası önerir misiniz? Biogaia dışında. Küçücük şişeye 40 tl veriyoruz işe yaramıyor yarasa içim yanmayacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kızlar bana gaz damlası önerir misiniz? Biogaia dışında. Küçücük şişeye 40 tl veriyoruz işe yaramıyor yarasa içim yanmayacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben gaz icin ne damla be surup kullanıyorum bıraktım artık sadece humananın kimyonlu rezene çayını içiriyorum günde 100 ml baya azaldı gazı çok rahatlatıyo kesinlikle kullan bence

Canım aile hekimi metsil diye bir damla onerdi bio gaia dan hiç memnun değildik metsilden sonra bebek gazını iyi çıkarmaya başladı bebek doktoru da metsil için çok hafif bir ilaç dedi ama bende işe yaradı fiyatı da 4 tl günde birkere 3 damla veriyorum bilmiyorum denemek istersen eğer
Birde bio gaia gaz onleyiciymiş metsil gaz giderici

Ben gaz icin ne damla be surup kullanıyorum bıraktım artık sadece humananın kimyonlu rezene çayını içiriyorum günde 100 ml baya azaldı gazı çok rahatlatıyo kesinlikle kullan bence
bende küçük diye vermemiştim bu zamana kadar, sen deyince vereyim dedim. 1 ay önce biberon alan çocuk şimdi kabul etmedi, çay kaşığı ile vereyim dedim, öğüre öğüre bi hal oldu, sevmedi yaa :(

bende küçük diye vermemiştim bu zamana kadar, sen deyince vereyim dedim. 1 ay önce biberon alan çocuk şimdi kabul etmedi, çay kaşığı ile vereyim dedim, öğüre öğüre bi hal oldu, sevmedi yaa :KK43:

Doktorumuz önerdi onu benim iglanda hiç sevmiyo tükürüyo verince ama ben zorla veriyorum valla içiyo napim bi tek onunla rahatlıyo patır patır çıkarıyo gazını

Bifiform drops bağırsak bakterisi canım ilk kullanımda fayda ediyor 35 lira civarında 10 12 günde bitiyor ama büyük fayda gerçekten netten de araştır istersen ben 2.şişeye kullanıyorum kullanmadigimda çocuk hep mız mız kullanıcı iyi oluyor gülüyor oynuyor

Back
X