- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.361
ben başta tek yıkıyordum son zaman hem ağırlaştı diye hem de adamla yıkamak daha çabuk olduğu için bekliyorum.Kizlar bebislerinizi tek basiniza yikayabiliyo musunuz yoksa esinizi mi bekliyosunuz
kerem uyuyor ama gece uykusu gb değil. en ufak birşeyde uyanıyor. ama gündüz uyuması için yorulması gerekiyor. oynuyorum yoruluyor uyku basınca ağlıyor çok kısa süre yastığını sallıyorum uykuya dalıyor. burnu da tıkalı olabiliyor ağlar uzun süre huysuz olursa burnunu açıyorum uykuya dalıyor.Gunduz uyumuyor kizlar nasil uyutabilirimki kucagimda uyursa 1 2 saat uyuyor yataga koydugum an uyaniyor.
ben ayakta sallamayayım diye lazım olursa yastığını aşağı yukarı veya yanlardan sallıyorum. yorduğu için ızun süre yapamıyorum. zaten uyuyacağı varsa o sürede uykuya dalıyor.Slm arkadaşlar.ben bebeğime ev hamaklarindan almistim.almaz olaydim.sallanmaya öle alıştı ki gün boyu uyusa da uyumasa da kendini sallatiyor.gece yatağina yatiriyom sabaha kdr hiç aramiyor sallanmayi gün doğar doğmaz 5:30 da başliyor.cok üzülüyorum sağliksiz bu kdr sallanmasi(siz de de var mi bu sorun?
Benimde oyle canim normal bence cis kaka derken bez yetismiyo birde pamuk cok harciyoruz biz olsun popisleri kuru kalsin bez aliriz feda olsun minnoslaraYaaa benmi fazla bez harcıyorum acabaaa. Hemen bitio yaaa gunde kac bez degisiyorsunuz kizlar. Gunde 7 8 oluyordur heralde
Kizlar benimki sallamadan uyuyodu ama iki haftaligina annem gelmisti simdi annannemiz sayesinde sallamadan pispislamadan uyumuyo malesefben ayakta sallamayayım diye lazım olursa yastığını aşağı yukarı veya yanlardan sallıyorum. yorduğu için ızun süre yapamıyorum. zaten uyuyacağı varsa o sürede uykuya dalıyor.
azimle aile bireyleri sallanan beşik, ana kucağı alak diyorlar. sanki 5 dk sallıyoruz çocuğu adama o bile zor geliyor. demek sallanan bişi alsak hep öyle takılmak isteyecek..
değişiyor ama bebiş emerken bazen bırakıyor soluklanmak için şelale gb akıyor nasıl ağzına sokacağımı şaşırıyorumKizlar gogus ucunuzu siktiginuzda sut nasil geliyo damla damlami fiskirir gibimi
ben yıkanabilir bez kullanıyorum 7 tane bi günde kirleniyor. akşam uyurken prima aktif bebek bağlıyorum sbh a kdr duruyor.Yaaa benmi fazla bez harcıyorum acabaaa. Hemen bitio yaaa gunde kac bez degisiyorsunuz kizlar. Gunde 7 8 oluyordur heralde
Almamani tavsiye ederim.gece aramiyo akşam 6-7 gibi uyuyor.2 saate bir emziriyom sabah 5-6 ya kdr uyuyo sabah gun dogar dogmaz basliyor aksama kdr sallatiyor kendini.üzüllüyorum cok sağliksiz.ben ayakta sallamayayım diye lazım olursa yastığını aşağı yukarı veya yanlardan sallıyorum. yorduğu için ızun süre yapamıyorum. zaten uyuyacağı varsa o sürede uykuya dalıyor.
azimle aile bireyleri sallanan beşik, ana kucağı alak diyorlar. sanki 5 dk sallıyoruz çocuğu adama o bile zor geliyor. demek sallanan bişi alsak hep öyle takılmak isteyecek..
Bebeğiniz kac aylik.biz de cok harciyoduk artik 3 aylik oluyoruz kaka günde bir bazen 2 yapiyor.çişi de yapsa da sık değiştirmiyorum gunde 3-4 gece 1 .prima kullaniyrm.her değistirmeden sonra sudocrem suruyorm hic pişik olmadi.islk mendil de prima.buyudukce daha az bez gidiyor.Benimde oyle canim normal bence cis kaka derken bez yetismiyo birde pamuk cok harciyoruz biz olsun popisleri kuru kalsin bez aliriz feda olsun minnoslara
Kundağida sevmiyo benimki ellerini çikarmak için uğraşio bu seferdeBen gunduz 7 kere gece 2 yada 3 kere. Hic dayanmiyo cidden islak mendilde
bugunde aldik62 li bakalim nekdr yetecek totolari sagolsunbizimki okadr sik degistirdigim halde pisik oldu. Pisik kremi losyonu zeytinyagi hepsini denedim gecmedi. Annem kati yagi hani margarin war ya ondan eline aldi yumusatti surdu kizarikligi 2 kerede gecti. Buyuklere guwenmek lazim gercekten.
Benimkide elleriyle uyandiriyo pat pat karnina wuruyo bilincsiz olarak agriyodur ya ama hep oyle yapiyokundak yap diyolar ama bizimki ustunu hafif ort bagirmaya basliyo
Cok uzun suredir giremedim foruma geç oldu biraz ama 350 cc koyuyorum ben ilerisi icin stok oldugundan az az koymuyorumKac cc koyuyosun sut posetine bende stok yapmak istiyorum
Valla xok yaratici margarini hic dusunmemeistim:) battik ya bez mendil mama derkennnBen gunduz 7 kere gece 2 yada 3 kere. Hic dayanmiyo cidden islak mendilde
bugunde aldik62 li bakalim nekdr yetecek totolari sagolsunbizimki okadr sik degistirdigim halde pisik oldu. Pisik kremi losyonu zeytinyagi hepsini denedim gecmedi. Annem kati yagi hani margarin war ya ondan eline aldi yumusatti surdu kizarikligi 2 kerede gecti. Buyuklere guwenmek lazim gercekten.
Benimkide elleriyle uyandiriyo pat pat karnina wuruyo bilincsiz olarak agriyodur ya ama hep oyle yapiyokundak yap diyolar ama bizimki ustunu hafif ort bagirmaya basliyo
Ya ben pamuk mendili biraktim valla icinde cok a var ve gercekten hemen bitiyor. Dalinin islak mendilinden aliyorum daha hesapli. Ztn evdeyken cogu zamanda yikiyorumBenimde oyle canim normal bence cis kaka derken bez yetismiyo birde pamuk cok harciyoruz biz olsun popisleri kuru kalsin bez aliriz feda olsun minnoslara
Tek cis problem degilde bizim kaka da gunde 3 4 defaaa maleseffdeğişiyor ama bebiş emerken bazen bırakıyor soluklanmak için şelale gb akıyor nasıl ağzına sokacağımı şaşırıyorum
ben yıkanabilir bez kullanıyorum 7 tane bi günde kirleniyor. akşam uyurken prima aktif bebek bağlıyorum sbh a kdr duruyor.
gene de daha çok yıkanan bez almayı düşünüyorum. daha sık değişmem lazım maş çok işiyor ama kaka mız haftada bir
kızlar bnm nezle iki günde ne gzl geçti derken gece bebek meme ememeyince baktım burnu tıkalı yüzüstü dizime yatırınca anca biraz nefes alıyor klasik aspiratör sıvı sümük tam çekemiyor yıkadık gece gece. açılmışken bol emzirdim sonra giydirdim dikine kucakta anca uyudu yan yatırdım.
inş. çabuk iyileşir. daha tuzlu bi burun damlası yapmyı düşünüyorum yarınnda burnu hep dolarsa şu hortumlu burun aspiratörü. emmeye üşenirse de sağıp veririm artık. bol bol uyusa da çabuk toparlasa bari. önerisi olan var mı?
Cok uzun suredir giremedim foruma geç oldu biraz ama 350 cc koyuyorum ben ilerisi icin stok oldugundan az az koymuyorum
kızlar bnm nezle iki günde ne gzl geçti derken gece bebek meme ememeyince baktım burnu tıkalı yüzüstü dizime yatırınca anca biraz nefes alıyor klasik aspiratör sıvı sümük tam çekemiyor yıkadık gece gece. açılmışken bol emzirdim sonra giydirdim dikine kucakta anca uyudu yan yatırdım.
inş. çabuk iyileşir. daha tuzlu bi burun damlası yapmyı düşünüyorum yarınnda burnu hep dolarsa şu hortumlu burun aspiratörü. emmeye üşenirse de sağıp veririm artık. bol bol uyusa da çabuk toparlasa bari. önerisi olan var mı?
Cnm gecmis olsun yaa. Allah sifa versinkızlar bnm nezle iki günde ne gzl geçti derken gece bebek meme ememeyince baktım burnu tıkalı yüzüstü dizime yatırınca anca biraz nefes alıyor klasik aspiratör sıvı sümük tam çekemiyor yıkadık gece gece. açılmışken bol emzirdim sonra giydirdim dikine kucakta anca uyudu yan yatırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?