- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.421
Canım benim yiğeniminde olmuştu öyle.önemli birşey değil merak etme.ellerini güzelce yokayıp göz kanalına doğru hergün hafif masaj yap.kısa sürede geçer.Kizlar yaa dogdugundan beri kızımın sol gözü capak yapıyo iki defa damla kullandik kullanırkn geciyo sonra yine tekrarliyo. Gozyasi kanali tikalymis. Boyle bisey yasayan var mi. Bi de cok istahsiz bu aralar ne yapacgmı sasirdim bi ogunde 50-60 cc zorla icmeye basladı sütleri çöpe gidiyo cok uzülüyorum
Uapıyorum hergün amq geçmedi 1 yasina kadar geçmezse ameliyat falqn dedi doktorun biri uzuldum bendeCanım benim yiğeniminde olmuştu öyle.önemli birşey değil merak etme.ellerini güzelce yokayıp göz kanalına doğru hergün hafif masaj yap.kısa sürede geçer.
pek birşey yiyemediğimdenMasallah ya tosunaa:) sen bişey yerken agzini sapurdatiyor mu ? Dun biz dondurma yerken çılgına döndü bizim kiz. Mecburen tattirdik:)))
bana normal ateşlenirse sürekli ilaç verme dedi. yani çıktı mı fitili koy düşer dedi gene çıkarsa dr a götür dedi. tabi öle olunca sıra beklenmez acile git.fitili koydum ıkına ıkına geri çıkarıyo, oyüzden şurup verdim.. Şuan iyi, 24 saat doldu 1-2 saat önce, artık ateşlenmemesi lazım ozaman.. Ateşlenirse müdahale etmeden acile mi götüreyim ozaman?
biberonla mı veriyosun? Nası zorluyosun? Ben 10 dk ağzında tutmama rağmen 1 cc içmedi, ağzında geveliyo biberonuDoktorumuz önerdi onu benim iglanda hiç sevmiyo tükürüyo verince ama ben zorla veriyorum valla içiyo napim bi tek onunla rahatlıyo patır patır çıkarıyo gazını
Canım benim bebeğimde doğduğu zaman vardı 1 ay içinde geçti. Dr. Damla vermişti ama aile hekimi herşeye ilaç kullanma günde 1-2 defa sütünü bebeğin gözüne damlat anne sütü aynı zamanda çok iyi bir antiseptik dedi. Bende damlattım ve masaj yaptım sürekli. Şimdi hiç olmuyor çok şükürKizlar yaa dogdugundan beri kızımın sol gözü capak yapıyo iki defa damla kullandik kullanırkn geciyo sonra yine tekrarliyo. Gozyasi kanali tikalymis. Boyle bisey yasayan var mi. Bi de cok istahsiz bu aralar ne yapacgmı sasirdim bi ogunde 50-60 cc zorla icmeye basladı sütleri çöpe gidiyo cok uzülüyorum
Kizlar yaa dogdugundan beri kızımın sol gözü capak yapıyo iki defa damla kullandik kullanırkn geciyo sonra yine tekrarliyo. Gozyasi kanali tikalymis. Boyle bisey yasayan var mi. Bi de cok istahsiz bu aralar ne yapacgmı sasirdim bi ogunde 50-60 cc zorla icmeye basladı sütleri çöpe gidiyo cok uzülüyorum
Canım benim epeydir girmiyorum,Musab Hamza büyüdü teyzesi maşallah 5 aylık oldu,her ne kadar beş aylık gorunumunden çokça uzak olsada, bugünlere hamdolsun.Musabdan pek firsatim olmuyor yeni gordum kusura bakma neolur.Bizde sizi öpüyoruz oğlumla.Kızlar faceten @mobidik123 'le görüşen var mı? 2 ay oldu neredeyse. nasıllar?
Bir de musab hamza'yı merak ediyorum.maral26 nerelerdesin canım benim? Yaren'le çok çok öpüyoruz :)
üşütmüş olabilirmisin? Ama 1 hafta çok uzun bi süre, doktora görün istersenKizlar gunaydin. Bir haftadir sezeryan bolgem ic tarafinda cok sanci var neden olabilir geceleri uyutmuyor. Sanki bicakla kesiliyormus gibi. . dogumdan sonra bile bu kadar sancim olmadi
biberonla mı veriyosun? Nası zorluyosun? Ben 10 dk ağzında tutmama rağmen 1 cc içmedi, ağzında geveliyo biberonu
Oh canım benim :) 5 aylık ne güzel :)yeriim oğluşunu :) ne kusuru canım estağfurullah, iyi olun da :)Canım benim epeydir girmiyorum,Musab Hamza büyüdü teyzesi maşallah 5 aylık oldu,her ne kadar beş aylık gorunumunden çokça uzak olsada, bugünlere hamdolsun.Musabdan pek firsatim olmuyor yeni gordum kusura bakma neolur.Bizde sizi öpüyoruz oğlumla.
ne verdiniz cnm gaz icinDoktorumuz önerdi onu benim iglanda hiç sevmiyo tükürüyo verince ama ben zorla veriyorum valla içiyo napim bi tek onunla rahatlıyo patır patır çıkarıyo gazını
Sizmi içiyorsunuz bebeğimi içiriyorsunuz?eğer bebeğe içiriyorsanız 100 ml fazla değilmi?Ben gaz icin ne damla be surup kullanıyorum bıraktım artık sadece humananın kimyonlu rezene çayını içiriyorum günde 100 ml baya azaldı gazı çok rahatlatıyo kesinlikle kullan bence
Aynen aynen var ya sanki dalga geçiyor benimle gülüyo yüzüme kafasını kaçırıyo. Ben geçen ay 2 saatte bir veriyordum doktor bıktırmıssın 3 3buçuk saate çıkar dedi bende öyle yqprım 90 cc falan alıyo 3 saatteBenim oğlumda öyle biberonla oynuyor yüzüme gülüyor ama biberonu tutup sütü içmiyor sen kaç saatte bir ne kadar süt veriyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?