- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.341
Kızlar bebegine biseyler tattiran var mi sekerli su, meyve yalatmak gibi
Benimde aynı bebek emince eşitleniyor ama buseferde sol goğuse ağırlık verdiğim için yine şişiyor her sabah bir miktar sağıyorum sol goğsumu yoksa bebek çok doluyken almıyor sağ goğsum küçük kaldı bu yuzden
Ellerini bagladigimda deliye donuyor resmen eldiven bile taktirmadi yuzu hep ciziktir hatta . sapkada taktirmiyo. Eline ve kafasina dokunamassin beyefendininKundak yapabilirsin canim ellerini hareket ettirdiginde uyandiriyolar kendilerini.. benimki de gunduz pek uyumuyo,ayagimda salliyorum ben, internette 2 saat uyuyup 1 saat uyanik kalmasi normal yaziyo ama benimki ancak yarim saat uyuyo
Bende yatarak emziriyorum baska turlu emmiyo zaten ama meme agizdan ciktimi gozler aciliyo iste.Ben hep yatarak emziriyorum öylece uyuyup kalıyor 5 dk daha bekliyorum yuykuya dalıyo gidiyo
Slm arkadaşlar.ben bebeğime ev hamaklarindan almistim.almaz olaydim.sallanmaya öle alıştı ki gün boyu uyusa da uyumasa da kendini sallatiyor.gece yatağina yatiriyom sabaha kdr hiç aramiyor sallanmayi gün doğar doğmaz 5:30 da başliyor.cok üzülüyorum sağliksiz bu kdr sallanmasi(siz de de var mi bu sorun?
Selam kızlar umarım herkes iyidir. Bize gelince bizim kız gündüz neredeyse hiç uyumuyor deliriyorum
Şeftali ve yoğurt yalattim çok hoşuna gidiyor yalaniyor .Kızlar bebegine biseyler tattiran var mi sekerli su, meyve yalatmak gibi
Ben de mor erik surdum dudagina. Azcık da beyaz üzüm suyundan sürdüm yalaniyo çok seviyor EceKızlar bebegine biseyler tattiran var mi sekerli su, meyve yalatmak gibi
Benimkinin basinda nobet tutmak gerekiyo. Aglamadan pispislamam lazim yoksa uykusu aciliyorGunduz uykusu yok denecek kadar azdı. Mecbur kaldim sallayarak uyutmaya..... uyumayan cocuk gelisemez cunku . Bu ayda 8saat uyanik kalabilir diolar maşallah bizimkiler 18saati buluyor. Napayim salliyorum gozunu acinca. Basindayim gun boyu. Biyandan sallayip bir yandan kitap okuyorum:)
Kilo alımı idrarı ve kakası normalse yetiyodur canım.ben biryerde okumuştum 3 aya kadar huysuz olmaları sürekli kucak ve meme istemeleri normalmiş.tam olarak dış dünyaya alışamadıklarından güvende hissetmek isterlermiş.hatta uyku eğitimini bile 3 aydan sonra verin yazıyordu.hepsi geçicek merak etme sadece biraz zamana ihtiyacımız var.tabi ozamana kadar bu yaramazlar canımıza okumazsaYok canım ya malesef almadı. Canımı çıkartıyor huysuzlanıyor uyumayınca iştedoymuyor mu acaba
Küvet içine koyulan yatak gibi süngerler var onu koyuyorum üşümesin diye süngerin hafif üstüne çıkacak kadar su dolduruyorum sonra süngere yatırarak bir yandan onunla konuşarak yıkıyorum hiç ağlamıyor benim bebişimin banyo hoşuna gidiyorKizlar bebislerinizi tek basiniza yikayabiliyo musunuz yoksa esinizi mi bekliyosunuz
Canım ya ayağımda sallıyorum , bıraktıktan sonra yarım saatle bir saat uyuyor. Bazen sürekli anakucağında sallıyorum. Bazen yatağında sallıyorumGunduz uyumuyor kizlar nasil uyutabilirimki kucagimda uyursa 1 2 saat uyuyor yataga koydugum an uyaniyor.
Evet bende de var maalesef, sabah en geç altında uyanır. Bi daha uyutmam için hep sallamam gerekir.özellikle sabahtan öğleden sonra en erken ikiye üçe kadar uyuduğu zamanlarda hep sallamamı istiyo.Slm arkadaşlar.ben bebeğime ev hamaklarindan almistim.almaz olaydim.sallanmaya öle alıştı ki gün boyu uyusa da uyumasa da kendini sallatiyor.gece yatağina yatiriyom sabaha kdr hiç aramiyor sallanmayi gün doğar doğmaz 5:30 da başliyor.cok üzülüyorum sağliksiz bu kdr sallanmasi(siz de de var mi bu sorun?
Benim bebeğimde uykuyu sevmez bir kere misafir gelmişti Israr ettiler o akşam gezmeye çıktık saat gece 2 falandı eve geldik o gece bebeğim süper uyudu hatta ertesi gün gündüz sadece emeceği saatte uyandı emdi uyudu herhalde açık hava iyi geldi şimdi arada çıkıyoruz yoruluyor gündüz bir derdi yoksa gaz Sancısı gibi güzel uyuyorGunduz uyumuyor kizlar nasil uyutabilirimki kucagimda uyursa 1 2 saat uyuyor yataga koydugum an uyaniyor.
Aynen ya illa pışpişBenimkinin basinda nobet tutmak gerekiyo. Aglamadan pispislamam lazim yoksa uykusu aciliyor
Aynen yerine yatirinca uyanio benimkide kendimize hiç zaman ayiramiozCanım ya ayağımda sallıyorum , bıraktıktan sonra yarım saatle bir saat uyuyor. Bazen sürekli anakucağında sallıyorum. Bazen yatağında sallıyorum
Ben gunduz 7 kere gece 2 yada 3 kere. Hic dayanmiyo cidden islak mendildeYaaa benmi fazla bez harcıyorum acabaaa. Hemen bitio yaaa gunde kac bez degisiyorsunuz kizlar. Gunde 7 8 oluyordur heralde
Benimkide elleriyle uyandiriyo pat pat karnina wuruyo bilincsiz olarak agriyodur ya ama hep oyle yapiyoBütün iki ayliklarda ayni sorun var demekki bende neden uyumuyo bebişim diyordum kesintisiz uyuduğu yarim saat sonra elleriyle uyandirio kendini
Sana da cok gecmis olsun o zaman canim , tuzlu su sıktım derken bildigimiz tuzlu su mu yoksa okyanus suyu diye satiliyo ya ondan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?