2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Benim dogumdan hatta hamilelikten öncede de vardı sol gögsum sagdan biraz daha büyüktü sol gögsumde kist vardı simdi daha beter oldu surekli sag tarafi emziriyorum süt dolsun diye yinede dolmuyo sol da çok fazla süt oluyo sagda olmuyo bu yüzdende baya buyudu sol taraf

Kundak yapabilirsin canim ellerini hareket ettirdiginde uyandiriyolar kendilerini.. benimki de gunduz pek uyumuyo,ayagimda salliyorum ben, internette 2 saat uyuyup 1 saat uyanik kalmasi normal yaziyo ama benimki ancak yarim saat uyuyo
Ellerini bagladigimda deliye donuyor resmen eldiven bile taktirmadi yuzu hep ciziktir hatta . sapkada taktirmiyo. Eline ve kafasina dokunamassin beyefendinin

Ben hep yatarak emziriyorum öylece uyuyup kalıyor 5 dk daha bekliyorum yuykuya dalıyo gidiyo
Bende yatarak emziriyorum baska turlu emmiyo zaten ama meme agizdan ciktimi gozler aciliyo iste.

Benimkide kucakta sallamaya alisti yatayda degil ustelik dik pozisyonda
Cok asabi cocuk yaa benimki

Selam kızlar umarım herkes iyidir. Bize gelince bizim kız gündüz neredeyse hiç uyumuyor deliriyorum

Aynen pofuduk bugun kucagimda yatirdim temas halinde iki saat uyudu. Ama biraktigim an uyaniyor

Kızlar bebegine biseyler tattiran var mi sekerli su, meyve yalatmak gibi

Tatmadigi sey kalmadi sanirim:)

Gunduz uykusu yok denecek kadar azdı. Mecbur kaldim sallayarak uyutmaya..... uyumayan cocuk gelisemez cunku . Bu ayda 8saat uyanik kalabilir diolar maşallah bizimkiler 18saati buluyor. Napayim salliyorum gozunu acinca. Basindayim gun boyu. Biyandan sallayip bir yandan kitap okuyorum:)

Benimkinin basinda nobet tutmak gerekiyo. Aglamadan pispislamam lazim yoksa uykusu aciliyor

Yok canım ya malesef almadı. Canımı çıkartıyor huysuzlanıyor uyumayınca işte doymuyor mu acaba
Kilo alımı idrarı ve kakası normalse yetiyodur canım.ben biryerde okumuştum 3 aya kadar huysuz olmaları sürekli kucak ve meme istemeleri normalmiş.tam olarak dış dünyaya alışamadıklarından güvende hissetmek isterlermiş.hatta uyku eğitimini bile 3 aydan sonra verin yazıyordu.hepsi geçicek merak etme sadece biraz zamana ihtiyacımız var.tabi ozamana kadar bu yaramazlar canımıza okumazsa

Kizlar bebislerinizi tek basiniza yikayabiliyo musunuz yoksa esinizi mi bekliyosunuz
Küvet içine koyulan yatak gibi süngerler var onu koyuyorum üşümesin diye süngerin hafif üstüne çıkacak kadar su dolduruyorum sonra süngere yatırarak bir yandan onunla konuşarak yıkıyorum hiç ağlamıyor benim bebişimin banyo hoşuna gidiyor

Evet bende de var maalesef, sabah en geç altında uyanır. Bi daha uyutmam için hep sallamam gerekir.özellikle sabahtan öğleden sonra en erken ikiye üçe kadar uyuduğu zamanlarda hep sallamamı istiyo.

Gunduz uyumuyor kizlar nasil uyutabilirimki kucagimda uyursa 1 2 saat uyuyor yataga koydugum an uyaniyor.
Benim bebeğimde uykuyu sevmez bir kere misafir gelmişti Israr ettiler o akşam gezmeye çıktık saat gece 2 falandı eve geldik o gece bebeğim süper uyudu hatta ertesi gün gündüz sadece emeceği saatte uyandı emdi uyudu herhalde açık hava iyi geldi şimdi arada çıkıyoruz yoruluyor gündüz bir derdi yoksa gaz Sancısı gibi güzel uyuyor

Bütün iki ayliklarda ayni sorun var demekki bende neden uyumuyo bebişim diyordum kesintisiz uyuduğu yarim saat sonra elleriyle uyandirio kendini

Yaaa benmi fazla bez harcıyorum acabaaa. Hemen bitio yaaa gunde kac bez degisiyorsunuz kizlar. Gunde 7 8 oluyordur heralde
Ben gunduz 7 kere gece 2 yada 3 kere. Hic dayanmiyo cidden islak mendilde
bugunde aldik62 li bakalim nekdr yetecek totolari sagolsun bizimki okadr sik degistirdigim halde pisik oldu. Pisik kremi losyonu zeytinyagi hepsini denedim gecmedi. Annem kati yagi hani margarin war ya ondan eline aldi yumusatti surdu kizarikligi 2 kerede gecti. Buyuklere guwenmek lazim gercekten.
Bütün iki ayliklarda ayni sorun var demekki bende neden uyumuyo bebişim diyordum kesintisiz uyuduğu yarim saat sonra elleriyle uyandirio kendini
Benimkide elleriyle uyandiriyo pat pat karnina wuruyo bilincsiz olarak agriyodur ya ama hep oyle yapiyo kundak yap diyolar ama bizimki ustunu hafif ort bagirmaya basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…