2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    487
Slm kızlar sizleri takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.ben bugün aile hekimime rata virüsü aşısını sordum yaptirmalimiyim onemlimidir diye o da bana asiyi yaptirirsan bu hastalığı 5gunde atlatır yaptirmazsan 4 günde atlatır dedi.bana sorarsan 150 liraya git oyuncak al bebeğinin gelişimine katkısı olsun dedi parani boşa çöpe atma o asi tembel anne işi dedi bilemedim ne yapacagimi.eczaciya aynı şeyi söyledi.. Bide arkadaşlar kızım 68 günlük 5dk ya emiyor ya emmiyor 5800 kg var Sizinkiler bu ayda nasıl?
Benimkide oyle 5 -7 arasi emer. 58 gunluk 5 kilo. Bu ay 500 gr almis sadece:(
 
Kizlar bebislerinizi tek basiniza yikayabiliyo musunuz yoksa esinizi mi bekliyosunuz
50 gun yardimla yikadim simdi birlikte giriyoz dusa daha cok sever oldu. Kucama yari oturur vaziyette koyup su dokuyorum bitek basina su degince cigligi basiyo ama yapacak bise yok aglayacak o kadar
 
Gunduz uyumuyor kizlar nasil uyutabilirimki kucagimda uyursa 1 2 saat uyuyor yataga koydugum an uyaniyor.
 
Gunduz uyumuyor kizlar nasil uyutabilirimki kucagimda uyursa 1 2 saat uyuyor yataga koydugum an uyaniyor.
Kundak yapabilirsin canim ellerini hareket ettirdiginde uyandiriyolar kendilerini.. benimki de gunduz pek uyumuyo,ayagimda salliyorum ben, internette 2 saat uyuyup 1 saat uyanik kalmasi normal yaziyo ama benimki ancak yarim saat uyuyo :(
 
Slm arkadaşlar.ben bebeğime ev hamaklarindan almistim.almaz olaydim.sallanmaya öle alıştı ki gün boyu uyusa da uyumasa da kendini sallatiyor.gece yatağina yatiriyom sabaha kdr hiç aramiyor sallanmayi gün doğar doğmaz 5:30 da başliyor.cok üzülüyorum sağliksiz bu kdr sallanmasi :((siz de de var mi bu sorun?
 
Kızlar benim sol gögsüm çok büyüdü cok orantısiz oldu ya biri büyük biri kücük cok kötü duruyo öyle kalacak ne yapıcam bi fikir verin
 
Slm arkadaşlar.ben bebeğime ev hamaklarindan almistim.almaz olaydim.sallanmaya öle alıştı ki gün boyu uyusa da uyumasa da kendini sallatiyor.gece yatağina yatiriyom sabaha kdr hiç aramiyor sallanmayi gün doğar doğmaz 5:30 da başliyor.cok üzülüyorum sağliksiz bu kdr sallanmasi :KK43:(siz de de var mi bu sorun?
Bende çareyi Beşikte bulmuştum ama ben kendim kurdum aynen dediğin gibiyiz şuan gün boyu sallanırken uyur sallamassan uyanır uyanikkende hep mız mız gece de 2 3 saatte bir emer uyur
 
Kızlar benim sol gögsüm çok büyüdü cok orantısiz oldu ya biri büyük biri kücük cok kötü duruyo öyle kalacak ne yapıcam bi fikir verin

Benimde aynı bebek emince eşitleniyor ama buseferde sol goğuse ağırlık verdiğim için yine şişiyor her sabah bir miktar sağıyorum sol goğsumu yoksa bebek çok doluyken almıyor sağ goğsum küçük kaldı bu yuzden
 
Selam kızlar umarım herkes iyidir. Bize gelince bizim kız gündüz neredeyse hiç uyumuyor deliriyorum :KK43:
Hadi yaa çok zor olur uyumazsa.mız mız olur yavrucuk.bizim uyku problemimiz yok arada bazen uyumuyor ozamanda emzik verip anakucağında hafifçe sallıyorum uyuyor.emzik almadımı senin kız canım.
 
selam kızlarr :) uzun zamandır giremiyorum girsemde yazamıyorum biraz takip ettimde yavruşlar pekde tatlı pekde yaramaz :) bizimde hala gazımız var bıktım .. gündüz uykumuz cok az .. veee kucaga alıştı haa bideee sofra kedisi :) biz yemege oturdukmu dınılıyo uyusa bile uyanıyo nasılda denk getiriyor anlamadım gitti :)
rabbime şükürler olsun:nazar: hepimiz için aldık ya sonunda kucagımıza :KK68:
 
Hadi yaa çok zor olur uyumazsa.mız mız olur yavrucuk.bizim uyku problemimiz yok arada bazen uyumuyor ozamanda emzik verip anakucağında hafifçe sallıyorum uyuyor.emzik almadımı senin kız canım.
Yok canım ya malesef almadı. Canımı çıkartıyor huysuzlanıyor uyumayınca işte :( doymuyor mu acaba :(
 
Back
X