2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ewet canim surubu werdikten yarm saat sonra 36.5 a dustu sukur cok korktm ama e
Canim allah sabir versin sizlere cok uzuldum asi olayina gelince biz kizima yarim fitil verdik ilk asidan sonra ikinci ay asisida bu hafta olacak sorun yasarsam gene fitil koyucam popisine
Ewet cnm.fitil cok etkiliymis insallah hafif atlatir guzel yawrular canimiz onlar bizim :)

Sutum az diyen hanimlar ben bi care buldum :) oyle boyle degil hemde aninda ise yariyo ve cok kolay , "bebe buskivisi" hem de oyle sutle mama gibi yapicam diye ugrasmaya da gerek yok. Bi paketi oturdugunuz odaya koyun gelin gidin yiyin onu cerez gibi arkasindan da surekli su icin. Zaten agziniz kuruyo onu yedikce :)

Bu arada Sali gunu bebegimin burnu tikandi bogazi hiril hirildi oksuruyodu gozleri akiyodu acile goturduk ama hicbiseyi yokmus cigerleri temiz,bogazi kizarmamis tahlilleri de temiz biseycigi yok cok fazla opmeyin opturmeyin cok hassaslar henuz dedi burnunu aciyorum aspiratorle rahatliyo yatirinca oksurmeye basliyo ona da bebekler sirt ustu yattiklarindan burunlari akinca genize dogru akar oda oksuruk yapar korkma atesi yoksa dedi doktor. neyse bugun biraz duzeldi gibi bebegim, dun de ben grip oldum mu ustunuze afiyet. Ay hapşır oksur bi hal oldum off şarıl şarıl burnum, merak ettigim acaba bulasir mi cocuga? Opmuyorum koklamiyorum onu birak, emzirirken bile kucagima almiyorum yastigin ustunde emziriyorum gazini bile yuzustu yatirip cikariyorum aklim gidiyo ki hasta edicem diye minnaciklar yaa bulastirirsam diye daha simdiden vicdan azabi cekiyorum..

Canim ikinizede gecmis olsun neyseki kuzucuk iyiymis sende ihlamur adacayi falan ic bir an once toparlanirsin ins bulasirmi bilmem ama her ihtimale karsi onlem alarak en iyisini yapiyosun acil sifalar

ben de bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım. o geçti ama burun akıntım devam. grip değild enezle oldum sanırım. çocuğa geçer diye korkuyorum bol bol emziriyorum 3 kere burnuna tuzlu su sıktım her ihtimale karşı. bulaşırsa genizi temizlesin diye.

kolaynatlatırız inş.

Slm kızlar sizleri takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.ben bugün aile hekimime rata virüsü aşısını sordum yaptirmalimiyim onemlimidir diye o da bana asiyi yaptirirsan bu hastalığı 5gunde atlatır yaptirmazsan 4 günde atlatır dedi.bana sorarsan 150 liraya git oyuncak al bebeğinin gelişimine katkısı olsun dedi parani boşa çöpe atma o asi tembel anne işi dedi bilemedim ne yapacagimi.eczaciya aynı şeyi söyledi.. Bide arkadaşlar kızım 68 günlük 5dk ya emiyor ya emmiyor 5800 kg var Sizinkiler bu ayda nasıl?

internette araştır istersen. senin dr bayağı kafasından sallamış. sen hasta olunca çocuk eziyet çekmesin hastanelerde serumla yatmasın diye aşı olacaksın hasta olursa sana iş çıkmasın diye değil. ayrıca 6 ayını doldurduktan sonra hastalık bulaşsa da bağışıklığı güçlenmiyor. ufakken zaten riskli bir hastalık ama arkadaşımla eşi büyükken yataklara düştü. çocuk 2 yaşında ayakta atlattı çol hafif bir şekilde.

tabi herkesin kendi tercihi. biz 2. ay aşısında aman ateşi 38 i geçmesin derken, 37-37,5 u görünce çoğu kişi korkup ilaç verip telaşe yaparken aman bebeğim perişan oldu ağlamaktan derken... çocuk şiddetli isal ve ateş geçirecek biz bu olmasın diye aşı yaptıracağız dr da kalkıp tembel anne diyecek. günde bin kişiyi muayebine etmekten beyni sulanmış herhalde

Bizim doktorda keyfin bilire getirdi asi konusunu. Asi 1 yasina kadar koruyormus saglik ocagindaki hemsire oyle.demisti. ne kadar dogru bilemem. Kaynamis su vermeye dikkat etmek lazimmis. Ayrıca bu ishalin tedaviside var onemli olan erken farketmek demisti. Bende düşündüm ve önceden boyle bir asi mi varmis dedim yaptirmama karari aldim.cok onemli olsa zorunlu yapilirdi herhalde.cocuguma Durduk yere asi yaptirmayi düşünmüyorum.

Sana da cok gecmis olsun o zaman canim , tuzlu su sıktım derken bildigimiz tuzlu su mu yoksa okyanus suyu diye satiliyo ya ondan mi?

Dene bakalim ise yararsa haber ver. Insallah biranonce biter gider..[/QUOTE]

Merhaba, sözüne ettiğim ilacı kullandım, üç gün hiç ağlamadı kuzucum, yalnız dün akşam çok ağladı ama yinede kolik krizine girmedi, ilaç tan mı tesadüf mü bilmiyorum, sende dene istersen

Bugün 4 gün oldu kızım kakasını yapmıyor endiselenmeye basladım poff
Benim uc gun olmustu dr.a sordum on gune kadar normal diyolar dedim. Senin bebegin zaten sikintili bide 10 gun bu sanciyimi ceksin dedi hemen fitil yap dedi yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…