2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Seni çok iyi anlıyorum Canım, bende ya emzirirken ya sallarken tel ile anca giriyorum, bilgisayarı bende hiç açmadım oğlum doğalı :KK66: üzülme yalnız deilsin, bende ailemden uzak ve yalnızım, akşam eşim gelcek diye yolunu gözlüyorum :KK66:
Oğlum 50 günlük oldu, en son 39 günlükken gitmiştik 5800 gr 57 cm di tosunum, gaz ve az kaka yapma dışında bi sıkıntımız yok şükür, onu da ilaçlarla halletmeye çalışıyoruz teyzesi :) fıstığımıza da çok geçmiş olsun, su kaybetmiştir, su veriyomusun

Su veriyorum canım doktor pamukçuğuniçin önerdi hem de burada hava çok sıcak Aydındayım mecbur veriyorum çok kaka yaptığından biz gaz için masaj yapıyoruz videoda izledik hem kaka hem gazı masajla çıkarıyoruz gaz ilacı kullanmıyoruz bu sayede.

Teşekkür kızlar.o dediğiniz spreyi aldım kullanıcam bakalım inşallah faydası olur.buruno kullandım onların pekbir faydası olmuyor.biran önce atlatsın yavrum şu hastalığı:(

Kızlar yardımınız lazım ağızla çekilen aspratörden aldıkda bunların uçları tek kullanımlık yazıyo.bikere kullanıp atcazmı çok saçma geldi.bide ucun içinde sünger var o kalacakmı çıkaracakmıyım.birde test sonucumuz çıktı ama doktoru kaçırdık.anlayan varmı.bişey çıkmış sanki ama ne anlayamadım.bilen varsa söylesin lütfen:(
20150812_172113.webp

Kızlar yardımınız lazım ağızla çekilen aspratörden aldıkda bunların uçları tek kullanımlık yazıyo.bikere kullanıp atcazmı çok saçma geldi.bide ucun içinde sünger var o kalacakmı çıkaracakmıyım.birde test sonucumuz çıktı ama doktoru kaçırdık.anlayan varmı.bişey çıkmış sanki ama ne anlayamadım.bilen varsa söylesin lütfen:KK43:Eki Görüntüle 1604520
Evet canım tek kullanımlık onlar. Bitince eczaneden alıyorsun sadece ucunu. Sünger de kalacak canım

Neyde var canım anlamadım
İdrar tahlili değilki kakasında ufak bir enfeksiyon varmış.o yüzden kakası yeşil ve karın ağrısı yapıyormuş.dolayısıyla ıkınıp tıkınıyormuş bu yüzden.yarın gitcez yine doktora bakalım ilaç tedavisi uygulayacak sanırım.antibiyotik olacak büyük ihtimalle hiç istememe rağmen.

: 198461"]Kızlar yardımınız lazım ağızla çekilen aspratörden aldıkda bunların uçları tek kullanımlık yazıyo.bikere kullanıp atcazmı çok saçma geldi.bide ucun içinde sünger var o kalacakmı çıkaracakmıyım.birde test sonucumuz çıktı ama doktoru kaçırdık.anlayan varmı.bişey çıkmış sanki ama ne anlayamadım.bilen varsa söylesin lütfen:KK43:Eki Görüntüle 1604520 [/QUOTE] evet canım bikere kullanıp atılıyo, süngerde kalcak içinde.. 10 lu paketler halinde satılıyor ama dediğim gibi çok sık kullanma, burun içi ödem oluşturabilir dedi doktor

Su veriyorum canım doktor pamukçuğuniçin önerdi hem de burada hava çok sıcak Aydındayım mecbur veriyorum çok kaka yaptığından biz gaz için masaj yapıyoruz videoda izledik hem kaka hem gazı masajla çıkarıyoruz gaz ilacı kullanmıyoruz bu sayede.
canım bizde masaj yapıoz ama pek işe yaramıyo. Sizin yaptığınızın linki var mı? Gönderirmisin bide onu deneyim

nasıl bir masaj linkini atarmısın?

Canım sütünün bebeğe kilo aldırması için mutlaka her gün proteinli beslen yumurtanı etini ye ve son sütü mutlaka bebeğe içir. Bazen beş dakka emip bırakıyorlar kalan sütü sağ içir tekrardan ilk gelen süt sulu sona doğru gelen süt yağlı oluyor o kilo yapıyor ilk süt de su ihtiyacını karşılıyor ve tok tutyor. Herkesin sütü yağlı ve sulu böyle bakınca üzülüp stres yapma sütün varsa çözüm de var çok şükür. Ve her annenin sütü yarar o doktor bebeğinin bokunu yesin :)))
Hay agzina sağlık :)))) saol tavsiyen icin cnm

Yaa kızlar bebişim nezle oldu ufacık burnu tıkalı açılmıyo ne yaptıysak.geride biraz sanırım sümüşü çekiyoruz gelmiyor pompayla.düngece ve bugün hiç uyumadık ikimizde.doktora görürdüm ilaç verilmez küçük bol bol emzir dedi.kakası yeşil dedim tahlil istedim bişey çıkmaz ama yine de için rahat etsin dedi tahlil verdik bakalım bugün alcaz sonucu.inşallah bişey çıkmaz.ıkıbıp tıkınıyor dizanteriden korktum bende.düzelsin yaa nefes alamıyo burnundan kuzum.ikimizde bitik durumdayız:110:
Cnm eger emiyorsa problem yoktr ins. Annem bebeklerin hastalik durumu emmesiyle anlasilir der. Ben bi de burnunj su sekil temizliyorum. Aspiratör kullanmiyorum. Crngelli igne varya. Onun kıc tarafiyla aliyorum sumugunu. Tabi derine girmeden sadece gorunen kisimlarini. Bu de bebegin hareletsiz bi vaktinde. Gecms ols cnm

günaydın kızlar :) oğlum bugün 70 günlük oldu. Yüzüstü yatmaktan pek hoşlanmıyor ve bu durumdayken kafasını kollarından destek alarak kaldıramıyor. 2.ay kontrolümüzde doktor artık yavaş yavaş yapması lazım dedi. Hergün yüzüstü yatırıyorum ama nafile.. Sizde durumlar nasıl?? Yoksa doktor beni boşuna mı panikletti*?

günaydın kızlar :) oğlum bugün 70 günlük oldu. Yüzüstü yatmaktan pek hoşlanmıyor ve bu durumdayken kafasını kollarından destek alarak kaldıramıyor. 2.ay kontrolümüzde doktor artık yavaş yavaş yapması lazım dedi. Hergün yüzüstü yatırıyorum ama nafile.. Sizde durumlar nasıl?? Yoksa doktor beni boşuna mı panikletti*?
Her bebegin gelisimi farkli seyredebilir cnm bence. Biri 10gun once yapar biri 10gun sonra. Mesela bebeginiz ayaklarini yere sert basabiliyormu kaldirdiginizda boyle dikdik :)

Her bebegin gelisimi farkli seyredebilir cnm bence. Biri 10gun once yapar biri 10gun sonra. Mesela bebeginiz ayaklarini yere sert basabiliyormu kaldirdiginizda boyle dikdik :)
Benimki de yuzustu yatmayi hic sevmiyor. Ben de yatirmiyordum ama farkettim ki basini cok kaldiramiyor yuzustu iken. Ayaklarini basiyor ama basini cok az kaldirabiliyor.75 gunluk oldu bebis.her gun yaptiginiz bir rutin var mi bununla ilgili.endiselenmeli miyim acaba.

Benimki de yuzustu yatmayi hic sevmiyor. Ben de yatirmiyordum ama farkettim ki basini cok kaldiramiyor yuzustu iken. Ayaklarini basiyor ama basini cok az kaldirabiliyor.75 gunluk oldu bebis.her gun yaptiginiz bir rutin var mi bununla ilgili.endiselenmeli miyim acaba.

Canım yastığın üstüne yuz ustu yatır günlük 5 dk beklet

Eklentiler

• WP_20150813_13_28_03_Pro.webp
    WP_20150813_13_28_03_Pro.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 96

Canım benim kızım da 3 haftalıktan beri yüz üstü yatıyor , hiç sırt üstü Uyumayı sevmiyor .. Yüz üstü uyuyor sürekli her çocuk farklı oluyor :KK54:

Back
X