2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar yarın 2 ay aşılarını olacağız inş. şu ateşlenme için şurup mu fitil mi?
ateşlenmeden verecek miyiz?
ateşi kaç olunca ilaç vereceğiz?
rota aşısıda yapılacak inş. rahatsızlanırsa nasıl geçecek ne kdr sürede geçecek. tek başıma olacağım gerekli şeyleri hazır edeyim yoksa çıkıp alamam :(

Oy masallah minise ne guzel yatmis.ben de dunden beri yaturiyirum ama yastiga degil de sert bir yuzeye, nefes almasi acisindan ne olur ne olmaz diye.

Bacağınada yatırabilirsin hem kafası dışarda kalıyor ben gaz çıkarması için yapıyorum hem ayaklarını oynatıyor hemde kafasını dik tutmaya çalışıyor

Canım aptamil pronutra ' yı veriyorum , ilk başlarda kabızlık ve aşırı gaz sancısı oluyordu doktora gittik , Bio Gaia damlayı verdi düzenli olarak hergün aynı saatte veriyorum çok şükür ne kabızlık kaldı ne de gaz sancısı .. Kendisi gazını çıkarıyor rahat rahat :KK54:
Canim bio gaia damlayı kaç gün kulllanacakmissiniz Dr bişey dedi mi bizim 1 şişe bitti drye sormadan ikinciyi aldım bi yüzden soruyorum.

rota aşısıda yapılacak inş. rahatsızlanırsa nasıl geçecek ne kdr sürede geçecek. tek başıma olacağım gerekli şeyleri hazır edeyim yoksa çıkıp alamam :KK43:
Cnm ben asi yapıldığı gibi calpol verdim. Ona ragmen o gun hafif atesliydi. Sende al. Bide calpol minosete gore tadi daha güzel icebiliyorlar. Ilac icin ateai bekleme cikmadan ver. Gece de surekli kontrol et yukselmismi diye. Iki gun calpol verdim gunde 3kere.

rota aşısıda yapılacak inş. rahatsızlanırsa nasıl geçecek ne kdr sürede geçecek. tek başıma olacağım gerekli şeyleri hazır edeyim yoksa çıkıp alamam :KK43:

Selam . Biz de bugun asilari olduk. Cok agladi tabi ki. Asidan once hicbisey verme, ates cikmayabilir. Bosa ilac vermis olursun. Bana fitil yazdi hemsire , onu aldim. 38 i gecmeden verme dedi fitili. 38 i gecince de yarim veriyoruz. Ve fitil buzdolabinda saklaniyo. Eczaci zaten buzdolabindan cikarip verdi ve evde de buzdolabina koymami soyledi. Ilk kizimda da fitil kullanmistik.

Canım calpol al bebekler için olanından , hem tadı da güzel içirebilirsin bebişe .. Eğer 37.5 ' i geçerse verirsin

Canim bio gaia damlayı kaç gün kulllanacakmissiniz Dr bişey dedi mi bizim 1 şişe bitti drye sormadan ikinciyi aldım bi yüzden soruyorum.

Valla canım inan benim de bi bilgim yok , biz birinci şişeyi bitiremedik daha ama az kaldı .. Bio Gaia damlayı kullandığımızdan beri kızım rahat :KK54:

Merhaba herkese :) Pek giremiyorum buraya arada bakıp kaçıyorum fırsat bulamıyorum yazmaya...Bikaç gündür benim kıza bi haller oldu memeyi verince canı yanmışcasına ağlıyo :( hiç böyle yapmazdı aç diye üzülüyorum gülüp duran çocuk memeyi görüne başlıyo ağlamaya...tutturana kadar canım çıkıyo hafta sonu kv.e gitmiştik oraya gittik geldik çocuğun huyu değişti korkuyorum bırakacak diye mamayı da bi hastanede vermiştik biberonu çekemiyo bile nazara mı geldik ne anlamadım gitti inşallah gelip geçici bşydir bu durumla karşılan oldu mu aranızda
Canım benim kuzumda memeyi bıraktı.bi kaç gün sağdım verdim, rahatsızdım çok az çıktı sütüm.iki üç gündür ağzına sıkıyorum. Napıcam bende bilmiyorum, çok üzülüyorum.benim ki 10 günlük olduktan sonra mamaya başlamıştı. En azından şimdi aç değil. :(

Canım benim kuzumda memeyi bıraktı.bi kaç gün sağdım verdim, rahatsızdım çok az çıktı sütüm.iki üç gündür ağzına sıkıyorum. Napıcam bende bilmiyorum, çok üzülüyorum.benim ki 10 günlük olduktan sonra mamaya başlamıştı. En azından şimdi aç değil. :KK43:
canım benimki geçen hafta hiç almak istemiyodu görünce başlıyodu ağlamaya uyku sersemi falan emziriyodum çok şükür normale döndük sayılır hiç mama vermedim bazen zorla tıktım ağzına çok acıkınca zaten kendi alıyodu geçmiş olsun sana inşallah emer seninki de bırakmaz meme grevi diye bşy varmış sanırım grevdeydi

Süt yaramiyor diye bisey varmi gercektwn kizlar? Sütüm hep bol, hep emzirdim... ama doktor yetmio buna dedi. Aklim almiyor. Sutum siksam fiskirir yani. Durmadanda emzirdim. Bilemedimkiiiiiii.
Seninle bebekllerimiz aynı sanki arkadaşım süreki emiyor sürekli Sütüm var ama kilo almıyor iyice pisikolojim bozuldu

Seninle bebekllerimiz aynı sanki arkadaşım süreki emiyor sürekli Sütüm var ama kilo almıyor iyice pisikolojim bozuldu
Canim kac kilo dogdu bebegin ve suan nasil gecmisi okuyamadimda.
Canım benim kuzumda memeyi bıraktı.bi kaç gün sağdım verdim, rahatsızdım çok az çıktı sütüm.iki üç gündür ağzına sıkıyorum. Napıcam bende bilmiyorum, çok üzülüyorum.benim ki 10 günlük olduktan sonra mamaya başlamıştı. En azından şimdi aç değil. :KK43:
Hic emmiyo mu suan canim

Arkadaşlar neyle sağıyorsunuz, her sağışda kaç ml çıkıyo, bi de sizin bebeklerde benimki gibi hiç emmiyormu?
Canim sutunun kesilmemesi icin 2-3 saatte 1 sagman gerekiyo. Bos kalsada biberon hic gelmesede sag ki beyne uyari gitsin sut uretimi icin. Gecede sag gece daha cok salgilaniyo hormonlar. Ben pompanin basinda kackere uyuyakaldim. Sagdikca artacak sutun. Benim sag taraftan 60 cikiyosa soldan 30 yada40 cikiyodu. Ama 5 -6 saat sagmazsam 80 90 cikiyodu. Ben tabi don zamnlar boswerdim gunde 2 3 kere anca. Sana bsy diyim mi uzulme duzrnli sagarsan gelir sutun tabiki enmesi gbi olmuyo ama enazindsn bebeginin karni acmi tok mu nekadar icti bos mu cekiyo yutuyo mu hepsinin cewabi biberonda. Ben biberon 40 gun kullandim psikolojik acidsnda bebege zarari yokmus emzirir pozusyonda wer. Ben mamajoonun pompasini kullaniyorum. Sen neyi kullaniyosun

Back
X