Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kızlar ben herhakde kum döküyorum bel ağrım ondan sanırım sabah doktora gittim ilaç veremem bol su içiceksin bilin bakalım kim çok su tüketemiyo😂 neyse 1 litre içebildim bu saate kadar şükür belimim ağrısı hafifledi gerçekten

Kızlar ben herhakde kum döküyorum bel ağrım ondan sanırım sabah doktora gittim ilaç veremem bol su içiceksin bilin bakalım kim çok su tüketemiyo😂 neyse 1 litre içebildim bu saate kadar şükür belimim ağrısı hafifledi gerçekten
Ay ne oldu böyle ya herkesin bel ağrısının altından farklı bişey çıkıyor

Yaaaaa tebrik ederim ikiz annelerimiz vardi siz ilk oldunuz ucuz de 😍 sağlıkla kucağınıza alın ucunu de insallah zorlu ama güzel bir süreç sizi bekliyor kendiniz mi istediniz ucuz yoksa mucize mi 😍🧿

Merhaba ben hem özele kendi doktoruma gidiyorum hemde devlete gidiyorum 🙏

Kuzum icebidigin kadar şimdi havalar da ısınıyor ya daha çok su ihtiyacı olacak o zaman kendin içersin zaten 😊 sen nasıl oldun durumlar nasıl

Cinsiyet bile ogrenebilirsjn bence 😍

İnşallah midem tamamen düzelir de litre litre içebilirim bende su canım..🙏 sanki biraz daha iyiyim hastaneden çıktım geçen cuma akşamı, kusma için hap içiyorum doktor gece yatmadan iki sabah kalktığında 1 tane içmemi söyledi. Sonra sabahı kes yavaş yavaş dedi. Bende bugün kestim çünkü çok sersemletiyor beni hiç kafam kalkmıyor. Sanki bi tık iyiyim bugüne şükür 🙏 ama canım hiç hareket etmek ve dışarı çıkmak istemiyor biraz bu açıdan iyi değilim ☹️

Ay ne oldu böyle ya herkesin bel ağrısının altından farklı bişey çıkıyor
Benm ama bayramdan önce demişti kum döküyo gibisin diye ben tabi gebeliği öğrenimce çok üstünde duramadım tahlil yapmadık ilaç vermicek nasıl olsa diye o yüzden su içmeye çalışıyorum işte 🤦🏻‍♀️

canım sen nasıl oldun daha iyimisin?
Çok şükür daha iyiyim canım ya. Halsizlik çok var işte sıfır hareketteyim. Kayınvalidem de burda olunca bana hiç iş kalmıyor zaten kafam da kalkmıyor biraz depresyonda gibiiym sanırım. Kaşlarım orman oldu, bıyıklarım çıktı ama umrum değil normalde haftada bir alırdım çok saldım kendimiiiii😩

Çok şükür daha iyiyim canım ya. Halsizlik çok var işte sıfır hareketteyim. Kayınvalidem de burda olunca bana hiç iş kalmıyor zaten kafam da kalkmıyor biraz depresyonda gibiiym sanırım. Kaşlarım orman oldu, bıyıklarım çıktı ama umrum değil normalde haftada bir alırdım çok saldım kendimiiiii😩
sen iyi ol da diğer konular hallolur 😊

Geçmiş olsun. Gerçekten tek ilacı su. İçine dondurulmuş meyveler ekleyebilirsiniz tatlandırmak amaçlı. Bu biraz daha su içmeyi kolaylaştırıyor.

@simlimuna yine bizi kandırdın hani hemen yazıyodun yemeğe gittin yine herhalde 🤣

Geçmiş olsun kum dökmek fena bişey ya bi an önce dökülürde rahatlarsın inşallah 🙏

Geçmiş olsun. Gerçekten tek ilacı su. İçine dondurulmuş meyveler ekleyebilirsiniz tatlandırmak amaçlı. Bu biraz daha su içmeyi kolaylaştırıyor.
Malesef o yüzden zorluyorum kendimi su içiyorm çişe gidiyorm ve bu döngüden nefret ettiğim için resmen su içmiyorm 🤦🏻‍♀️ ama mecbur içicem bel ağrısı çok kötü çünkü

Merhaba Kasım anneleri🌸
Bu gün bende kalp sesini duymak için doktora gittim, çok güzel bir duyguydu, Allah bekleyen her anneye nasip etsin, amin🥰🫠minnakım büyümüş, ritmik kalbi pıt pıt diye atıyordu, elhamdulillah her şey normal söyledi doktorum🌸 bir tek adetime göre biraz haftası büyük bebişimin, ben 7+2 haftayım ama ultrasyonda 8 haftalık olduğu söylendi🥰

Malesef o yüzden zorluyorum kendimi su içiyorm çişe gidiyorm ve bu döngüden nefret ettiğim için resmen su içmiyorm 🤦🏻‍♀️ ama mecbur içicem bel ağrısı çok kötü çünkü
Evet normalde içtiğiniz litreden yarım litre bile fazla içseniz tuvalette yaşayacak boyutta oluyor insan. Ama dediğim gibi suyunuza biraz tatlandırıcı meyveler ekleyip için. Tuvalet olayına da katlanmak zorundayız maalesef. Ama ne kadar sık tuvalete çıkarsanız o kadar kolay dökülüyor. Kardeşime öyle demişlerdi.

Merhaba Kasım anneleri🌸
Bu gün bende kalp sesini duymak için doktora gittim, çok güzel bir duyguydu, Allah bekleyen her anneye nasip etsin, amin🥰🫠minnakım büyümüş, ritmik kalbi pıt pıt diye atıyordu, elhamdulillah her şey normal söyledi doktorum🌸 bir tek adetime göre biraz haftası büyük bebişimin, ben 7+2 haftayım ama ultrasyonda 8 haftalık olduğu söylendi🥰
Ouyy maşallah ya çok mutlu oldum. Güzel güzel sağlıklı büyüsün inşallah.

Merhaba Kasım anneleri🌸
Puxhu Puxhu canım listede güncelleme yapa bilir misin rica etsem🌹
Sat:18 şubat
Kese: 5+2 hafta (26 mart)
Kalp: 7+2 hafta (9 nisan)
Tahmini doğum: 19 kasım (ultrasyona göre)
Tahmini cinsiyyet: kız🌸

Bende 3 hafta dayanamayacağımın kanaatine varıp devlet hast haftaya cumaya randevu aldım. Tek sıkıntı aldığım doktor hakkında genelde kötü tecrübeler var. Ama özeldeki muayeneme kadar en azından kalp atışını ve sağlıklı olduğunu duyar 2 hafta sabrederim diye düşündüm . :KK64:

Back
X