- 23 Şubat 2025
- 247
- 122
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne oldu böyle ya herkesin bel ağrısının altından farklı bişey çıkıyorKızlar ben herhakde kum döküyorum bel ağrım ondan sanırım sabah doktora gittim ilaç veremem bol su içiceksin bilin bakalım kim çok su tüketemiyoneyse 1 litre içebildim bu saate kadar şükür belimim ağrısı hafifledi gerçekten
Yaaaaa tebrik ederim ikiz annelerimiz vardi siz ilk oldunuz ucuz desağlıkla kucağınıza alın ucunu de insallah zorlu ama güzel bir süreç sizi bekliyor kendiniz mi istediniz ucuz yoksa mucize mi
Merhaba ben hem özele kendi doktoruma gidiyorum hemde devlete gidiyorum
Kuzum icebidigin kadar şimdi havalar da ısınıyor ya daha çok su ihtiyacı olacak o zaman kendin içersin zatensen nasıl oldun durumlar nasıl
Cinsiyet bile ogrenebilirsjn bence![]()
Maşallah duygular şelaleHatta şöyle söyleyeyim, ilk kalp atışını duyduğumuzda doktor ekranda gösterdi bak nasıl atıyor kalp diye. Bi baktım bebek zaten minicik kalp nasıl sığdı bunun içine diye gülmüştüm doktor da kahkaha attı![]()
Benm ama bayramdan önce demişti kum döküyo gibisin diye ben tabi gebeliği öğrenimce çok üstünde duramadım tahlil yapmadık ilaç vermicek nasıl olsa diye o yüzden su içmeye çalışıyorum işteAy ne oldu böyle ya herkesin bel ağrısının altından farklı bişey çıkıyor
Çok şükür daha iyiyim canım ya. Halsizlik çok var işte sıfır hareketteyim. Kayınvalidem de burda olunca bana hiç iş kalmıyor zaten kafam da kalkmıyor biraz depresyonda gibiiym sanırım. Kaşlarım orman oldu, bıyıklarım çıktı ama umrum değil normalde haftada bir alırdım çok saldım kendimiiiiicanım sen nasıl oldun daha iyimisin?
sen iyi ol da diğer konular hallolurÇok şükür daha iyiyim canım ya. Halsizlik çok var işte sıfır hareketteyim. Kayınvalidem de burda olunca bana hiç iş kalmıyor zaten kafam da kalkmıyor biraz depresyonda gibiiym sanırım. Kaşlarım orman oldu, bıyıklarım çıktı ama umrum değil normalde haftada bir alırdım çok saldım kendimiiiii![]()
Geçmiş olsun. Gerçekten tek ilacı su. İçine dondurulmuş meyveler ekleyebilirsiniz tatlandırmak amaçlı. Bu biraz daha su içmeyi kolaylaştırıyor.Kızlar ben herhakde kum döküyorum bel ağrım ondan sanırım sabah doktora gittim ilaç veremem bol su içiceksin bilin bakalım kim çok su tüketemiyoneyse 1 litre içebildim bu saate kadar şükür belimim ağrısı hafifledi gerçekten
evet girince çıkınca yazıcam dedi. Yemek ağır bastı galiba@simlimuna yine bizi kandırdın hani hemen yazıyodun yemeğe gittin yine herhalde![]()
Geçmiş olsun kum dökmek fena bişey ya bi an önce dökülürde rahatlarsın inşallahKızlar ben herhakde kum döküyorum bel ağrım ondan sanırım sabah doktora gittim ilaç veremem bol su içiceksin bilin bakalım kim çok su tüketemiyoneyse 1 litre içebildim bu saate kadar şükür belimim ağrısı hafifledi gerçekten
Malesef o yüzden zorluyorum kendimi su içiyorm çişe gidiyorm ve bu döngüden nefret ettiğim için resmen su içmiyormGeçmiş olsun. Gerçekten tek ilacı su. İçine dondurulmuş meyveler ekleyebilirsiniz tatlandırmak amaçlı. Bu biraz daha su içmeyi kolaylaştırıyor.
Çok teşekkürler inşallah normalde benm de acı eşiğim yüksektir ama bu bel ağrısı mahvetti beniGeçmiş olsun kum dökmek fena bişey ya bi an önce dökülürde rahatlarsın inşallah![]()
Hep bizi kandırıyorevet girince çıkınca yazıcam dedi. Yemek ağır bastı galiba![]()
Evet normalde içtiğiniz litreden yarım litre bile fazla içseniz tuvalette yaşayacak boyutta oluyor insan. Ama dediğim gibi suyunuza biraz tatlandırıcı meyveler ekleyip için. Tuvalet olayına da katlanmak zorundayız maalesef. Ama ne kadar sık tuvalete çıkarsanız o kadar kolay dökülüyor. Kardeşime öyle demişlerdi.Malesef o yüzden zorluyorum kendimi su içiyorm çişe gidiyorm ve bu döngüden nefret ettiğim için resmen su içmiyormama mecbur içicem bel ağrısı çok kötü çünkü
Yürüyüş de iyi gelebilir eğer halin varsa su ve yürüyüş yapabilirsin canımÇok teşekkürler inşallah normalde benm de acı eşiğim yüksektir ama bu bel ağrısı mahvetti beni
Ouyy maşallah ya çok mutlu oldum. Güzel güzel sağlıklı büyüsün inşallah.Merhaba Kasım anneleri
Bu gün bende kalp sesini duymak için doktora gittim, çok güzel bir duyguydu, Allah bekleyen her anneye nasip etsin, aminminnakım büyümüş, ritmik kalbi pıt pıt diye atıyordu, elhamdulillah her şey normal söyledi doktorum
bir tek adetime göre biraz haftası büyük bebişimin, ben 7+2 haftayım ama ultrasyonda 8 haftalık olduğu söylendi
![]()
Merhaba Kasım anneleri
Bu gün bende kalp sesini duymak için doktora gittim, çok güzel bir duyguydu, Allah bekleyen her anneye nasip etsin, aminminnakım büyümüş, ritmik kalbi pıt pıt diye atıyordu, elhamdulillah her şey normal söyledi doktorum
bir tek adetime göre biraz haftası büyük bebişimin, ben 7+2 haftayım ama ultrasyonda 8 haftalık olduğu söylendi
![]()