2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bendede akinti oluyor ama cok yogun degil ve evet bitmek bilmeyen kasik agrilarim hala devam ediyor.
Adet olmayinca sevinmistm evet 9 ay agrilardan kurtuldm diye ama yok adet olmusum gibo agrilar bi geliyo bi gidiyo. Doktor sorun yok normal dedi.
Agrilar biseyler oluyor bebek gelisiyor yerlesiyor gozuyle bakinca normalde allah baska bi sebep vermesin bizimle olsunlarda yeterki agriya raziyim ben suan herseyden tiksiniyorum et ve turevlerinden inanilmaz iskence duymak bilmek bile istiyorum ins bi an once su donemi atlatirim heran midem agzimda tatil gunumde yatiom

Slm kızlar nasılsınız mide bulantıları başlayan var mı benim kızımda 5. Aya kadar bulantım çok olmuştu ama şimdi çok şükür daha başlamadı göğüs ağrısı dışında kasık ağrılarımda azaldı sayılır

Slm kızlar nasılsınız mide bulantıları başlayan var mı benim kızımda 5. Aya kadar bulantım çok olmuştu ama şimdi çok şükür daha başlamadı göğüs ağrısı dışında kasık ağrılarımda azaldı sayılır
Ben 5.haftanin icindeyim kusma yok ama herseyden tiksiniyorum yemeden icmeden kesildim :(

Merhabalar, bende kızımda 16 hafta boyunca bulantı ve kusmadan çok çektim ama şimdilik bir şikayetim yok. İnşallah ta olmaz.

Allahim midem cok kotu gezmeye gitcektik gitmeye bile halim yok iptal ettik evde yatiom herseyden tiksiniom istahim yok hayattan bezmis gibiyim kusma yok ama midem bulanio karisio gibi :/

Bulantı bende de ara ara var ama kusma yok çok şükür.. Birde bende akıntı varmı yok mu bilmiyorum çünkü tüp bebekle tedavi olduğum için 12'inci haftaya kadar progesteron jeli kullanıyorum vajinadan oda haliyle biraz akıntı yapıyor yani normalde de varsa bile anlamıyorum şuan..

Folik asitin normalini mi kullanıyosunuz yoksa multivitaminliye geçiş yapanınız varmı aranızda??

Bendede akinti oluyor ama cok yogun degil ve evet bitmek bilmeyen kasik agrilarim hala devam ediyor.
Adet olmayinca sevinmistm evet 9 ay agrilardan kurtuldm diye ama yok adet olmusum gibo agrilar bi geliyo bi gidiyo. Doktor sorun yok normal dedi.

aynen cnm bende öyleyım sankı heran adet olcak gıbı tedırgınım cok

Insan ister istemez huylaniyor herseyden ilk gebeligim korkuyorum olan biten hersey normalmi olmasi gereken seylermi die :KK43: Ama icimi ferah tutup dua etmek en iyisi sanirim Allah herkese bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin

aynen cnm çok tedırgınım bende çok streslıymıs hamılelık benımde ılk gebelıgım.. doktora nezaman gıdıceksın doktoruna soyleyebılırsın akınntıını

merhabalar...

Bende katıldım aranıza.

Herkese sorunsuz, sağlıklı bir 9 ay diliyorum.

merhaba cnm hoşgeldın aramıza.. hayırlı olsun ınsallah

Bulantı bende de ara ara var ama kusma yok çok şükür.. Birde bende akıntı varmı yok mu bilmiyorum çünkü tüp bebekle tedavi olduğum için 12'inci haftaya kadar progesteron jeli kullanıyorum vajinadan oda haliyle biraz akıntı yapıyor yani normalde de varsa bile anlamıyorum şuan..

Folik asitin normalini mi kullanıyosunuz yoksa multivitaminliye geçiş yapanınız varmı aranızda??

slm cnm bende crinone jel kullanıorum senınde gerı gelıormu ılac..
bıde folık asıtın multıvıtamınlısı hangısı oluyor..benımkısı solgarın folacin

Bendede sarımtırak akıntı oldu sabah 1 2 damla bende merak ettim ama hemen hemen hepimizde olduğu için normal heralde...
Bir doktorfan duymuştum 4.aya kadar plasenta oluşurken böyle akıntıların olması normalmiş.
Aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz:)

Merhaba anneler rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin bat 3 eylul dun adetimi 3 gun gecince idrar testi ysptim ve hemen pozitifi gordum ve kan testi yaptirdim ve degerim 1900 cikti soklardayim acaba ikiz olabilirmi diye bu arada dogumum 10 haziran gosteriyor rabbim hayirlusyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

slm cnm bende crinone jel kullanıorum senınde gerı gelıormu ılac..
bıde folık asıtın multıvıtamınlısı hangısı oluyor..benımkısı solgarın folacin

Bende Folbiol kullaniyorum multivitaminsizi benimkisi ama tüp bebek doktorum belki kendi doktorun multivitaminlisini verir demisti o yuzden kullanan varmi diye sordum :)

Crinone geri gelmiyor bende ama yaptiktan sonra 5 dakika uzan sonrada 15 dakika yuruyus yapmalisin kremi vucut emsin diye..
Bide eger cok geliyosa doktoruna mutlaka soyle baska sekilde caresine bakin..

3 gun gecmis adetini gayet normal ve guzel bi deger. Bende 1 gun gecince 851 cikmisti. Hayirli olsun :)
Hosgeldin aramiza

Merhaba anneler rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin bat 3 eylul dun adetimi 3 gun gecince idrar testi ysptim ve hemen pozitifi gordum ve kan testi yaptirdim ve degerim 1900 cikti soklardayim acaba ikiz olabilirmi diye bu arada dogumum 10 haziran gosteriyor rabbim hayirlusyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hoşgeldiiin , değerin gayet güzel bence de maaşAllah... Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun :KK19:

Back
X