Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Hamilelik sürecimde ilk defa bugün belim ağrıyor, dayanamadım işten çıktım geldim kızlar normal mi:) şaka değil valla ağrıyo Puxhu Puxhu
Ahanda bana arkadaş geldi. 9 haftaya girdiğim gibi bel ağrısı başladı :D doktora sordum normal bu haftalarda bekliyoruz dedi bel ağrısı. Ama bikaç gün içinde hafifliyor merak etme ilk başladığı şiddette kalmıyor

İlk gebeligin mi ? Benim üçüncü 3de de kalp atışıyla midem bulanmaya başladı insaAllah öyledir içini ferah tut.
3 kimyasal 1 boş gebeliğim var . Ama diğerlerinde böyle bebek vs oluşumu olmadığı için bulantı falan yaşamadım . Sadece 1 kaç kez kötü koku sorunu oldu . İlk kez bu kadar ilerledi inşallah devamı da gelir 🙏

Ahanda bana arkadaş geldi. 9 haftaya girdiğim gibi bel ağrısı başladı :D doktora sordum normal bu haftalarda bekliyoruz dedi bel ağrısı. Ama bikaç gün içinde hafifliyor merak etme ilk başladığı şiddette kalmıyor
Ay süper bilgi oldu bu. Benim de usg’ye göre tam 9 şu an. Hafiflemesine sevindim🫠 çünkü otururken ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım duramadım.

ne kadar teşekkür etsem az size 🥹 İnşallah daha güzel haberlerle gelirim haftaya . Bir tık inancım umudum yükseldi bu doktor sayesinde . Kadın kendi de dedi daha önce hiç duymadığın kalp atışına durmuş diyemezsin . Belki daha atmaya başlamadı neden bu kadar kürtaj yanlısı bu doktorlar dedi . Allah var ilgilendi karından baktı vajinal baktı . İyi bir insanmış olumsuz konuşup seni üzmem bana fayda sağlamaz ama sana zararı dokunur kesin bir durum olmadan kötüye yormak hastaya haksızlık dedi . Şaşırdım özeldeki bu kadar insaflı değildi . Kesen güzel dedi hatta resmini tekrar verdi atayım size de .
Kalp atışını duyacaksın canım bak sen hiç üzülme, üzülme ki herşey yolunda gittiğini öğrendiğinde, üzüldüğüm zamanlara yazık diye pişman olma. Bebeğin etkilenmesin annesi, zaten yeni yeni var oluyor, onu güzellikle rahatlıkla destekle .

Daha küçük bebek duyulması mucize olurdu
6+1 de 1 sn bile zor dinletti bana bu haftada duyulması da görülmesi de yaşadığımız şey değil şanslısın demişti. Hatta o kadar az ve derinden geliyodu ki bide onu takmıştım kafaya 😀
Yaa inşallah dediğiniz gibi erken olduğu için duyamamışımdır 🧡 sizin bebeğiniz kaç mm’di ilk duyduğunuzda?

Ay süper bilgi oldu bu. Benim de usg’ye göre tam 9 şu an. Hafiflemesine sevindim🫠 çünkü otururken ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım duramadım.
bak demek ki gerçekten bu haftada başlıyor genelde. bende korkmuştum yani bu neyin nesi diye hemen yazdım doktora. ve dediğin gibi masa başında otururken ağrı alevleniyor. uzanıp dinlenince hafifliyıor

canımm bak ne güzel konuşmuş doktor sana sen artık biraz sakin kalmaya çalış bekle bakalım biraz daha stres bebeğe de iyi gelmez
Beklemedeyim aşkımm daha sakinim annem de geldi yanıma dün akşam daha güvende hissediyorum şuan o olduğu için . Oda diyor ben titrerim kuzuma o titrer kuzusuna diye . 🥲 Bol bol dua ediyoruz herşey allahtan elimden birşey gelmiyor zaten başka 🙏

Kalp atışını duyacaksın canım bak sen hiç üzülme, üzülme ki herşey yolunda gittiğini öğrendiğinde, üzüldüğüm zamanlara yazık diye pişman olma. Bebeğin etkilenmesin annesi, zaten yeni yeni var oluyor, onu güzellikle rahatlıkla destekle .
Nasıl duygulandım annesi demenize . Evet bir insan var içimde ve bu çok güzel bir hismiş ilk kez yaşasam da ona bişey olcak diye bütün dünyaya kafa tutcak gücü hissediyorum kendim de bazen hemde kalbini bile duymadan daha . Nasıl güzel bir duyguymış

7+1’den selamlar kızlar. Pazartesi günü doktora gittim. Cihaz bozuk diye ultrason görüntüsü veremedi ama keseyi, yolk kesesini ve bebeği gördük. Kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Belki daha çok küçük diyedir. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Sizce 10 gün sonra kalp atışını duyar mıyım? Devlet hastanesine gidiyorum şu an. Devlet hastanesine giden arkadaşlarımız var mı aramızda? Yoksa çoğunluk özel hastaneye mi gidiyor?
Dinletir mi bilmiyorum canım, benım doktorum özel her hafta gidiyorum ama daha hiç dinletmedi, 9+4'deyim. Sadece görüyoruz kalp atışını, hatta artık bende net görüyorum pıt pıt seyiriyor. Doktorum ilk gördüğünde daha çok küçük, sese vermek istemiyorum, bebege çok ısı gidiyor demişti, diğer kontrollerde de ben hiç ısrar etmedim. kimisi erken buluyor tercih etmiyor.

Beklemedeyim aşkımm daha sakinim annem de geldi yanıma dün akşam daha güvende hissediyorum şuan o olduğu için . Oda diyor ben titrerim kuzuma o titrer kuzusuna diye . 🥲 Bol bol dua ediyoruz herşey allahtan elimden birşey gelmiyor zaten başka 🙏
canımmm benim de annem geldi destek kuvvet yanıma. İyi ki varlar çok güzel destek oluyorlar . Bekleyeceğiz canım güzel de sonuç alacaksın ben inanıyorum 🙏

Nasıl duygulandım annesi demenize . Evet bir insan var içimde ve bu çok güzel bir hismiş ilk kez yaşasam da ona bişey olcak diye bütün dünyaya kafa tutcak gücü hissediyorum kendim de bazen hemde kalbini bile duymadan daha . Nasıl güzel bir duyguymış
Allah kucağına da verecek, sen ferah ol. Maşallah annelik gücü gelmiş bile bak, bende bu da bir belirti akadaşlar :)

Dinletir mi bilmiyorum canım, benım doktorum özel her hafta gidiyorum ama daha hiç dinletmedi, 9+4'deyim. Sadece görüyoruz kalp atışını, hatta artık bende net görüyorum pıt pıt seyiriyor. Doktorum ilk gördüğünde daha çok küçük, sese vermek istemiyorum, bebege çok ısı gidiyor demişti, diğer kontrollerde de ben hiç ısrar etmedim. kimisi erken buluyor tercih etmiyor.
o da çok ilginç değil mi ya şimdiye kadar dinletmeyeni ilk defa duyuyorum , o kalp atışını duymak öyle güzel bir his ki biraz dinletmesinde neden sakınca gördü şaşırdım hepimiz duyduk 🥰

o da çok ilginç değil mi ya şimdiye kadar dinletmeyeni ilk defa duyuyorum , o kalp atışını duymak öyle güzel bir his ki biraz dinletmesinde neden sakınca gördü şaşırdım hepimiz duyduk 🥰
Ya aslında ben de kalbini dinlerken bebeğe ısı gidiyor diye izledim bi doktorun videosunda. O yüzden çok erken haftalarda tavsiye edilmiyor diye biliyordum. Ama doktorum bana sormadan şak diye dinletti yoksa ben bekleyecektim. Sonuçta attığını görüyoruz sabrederiz düşüncesindeydim.

canımmm benim de annem geldi destek kuvvet yanıma. İyi ki varlar çok güzel destek oluyorlar . Bekleyeceğiz canım güzel de sonuç alacaksın ben inanıyorum 🙏
Anne desteği gibisi yok. Her türlü imkanım var ağzımdan çıkacak kelimeye koşacak. Evde sürekli yardımcım var ama annem yanımda değil çok büyük duygusal eksiklik. Babam ağır hasta hastanede, annemde ne yapsın tabii ki babamı asla bırakamıyor. Onlar bana üzülüyor manevi destek olamamaktan, ben de onlara. Birer keyif kahvesi için benim yerime annelerinizle diyeceğim de neyse ayran falan için :)

Hayır 6 7 den sonra dinletilmesinde sakınca yok ilk haftalarda ısı gönderiyor kalbine o yüzden dinletmek istemiyorlar ama 7 den sonra çok rahat dinletilir kendi doktorum dahil 4 doktordan duydum bunu

Bilmiyorum canım, ilkinde öyle söyleyince bir daha bende sormadım. Birde ilginç birşey itiraf edeceğim., kontrollerde çok heyecanlanıyorum ama hiç duygulanmıyorum ben, yani öyle ay duysam da duygulansam hissi de gelmiyor bana, acaba bunu yaşayan var mı. Dün kız kardeşimle gitti, o ağlıyor salya sümük, bende tık yok, tamam heyecanlıyım ama bir garip şaşkınlıkta oluyor.

Gittim kızlar doktora devlet hastanesine karından baktı cihaz çok iyi değil bir de Vajinal ultrasonla bakalım dedi bebek dün karından 6,6 mm olarak ölçülmüştü bugün 6,9 mm olarak ölçüldü Vajinal olarak . Doktor bizim sınırınız 7 mmdir ondan sonra net bir kalp atışı bekleriz aslında bu hafta da duyan da var duymayan da endişe edilecek birşey yok pazartesi salıya kadar bekliceksin başka şansın yok dedi. Büyümüş mü kalbi atıyor mu bakarız dedi . İlginç bir şekilde dünden beri mide bulantılarım ve kusmalarım arttı kafamı kaldıramıyorum yani. İnşallah bir mucize olur beklemedeyim şimdilik . Kanmam ağrım yok çok şükür. Dualarınızı eksik etmeyin nolur 🙏
Mide bulantısı olması sağlıklı bi gebelik belirtisi demişti bana hemşire .inşallah duyarsın canım 🙏

Anne desteği gibisi yok. Her türlü imkanım var ağzımdan çıkacak kelimeye koşacak. Evde sürekli yardımcım var ama annem yanımda değil çok büyük duygusal eksiklik. Babam ağır hasta hastanede, annemde ne yapsın tabii ki babamı asla bırakamıyor. Onlar bana üzülüyor manevi destek olamamaktan, ben de onlara. Birer keyif kahvesi için benim yerime annelerinizle diyeceğim de neyse ayran falan için :)
yaa Melina duygulandırdın beni canım yaa rabbim şifa versin babacığına en kısa zamanda inşallah 🙏

Back
X