• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hanimlar merhaba uzun suredir giremiyorum malum 7/24 mesguluz☺☺ calisan anneler dogum izinlerinin yarisi bitti. Ise basladigim zaman annem bakacak donusumlu kayinvalidem gelip bakacak ama biraz zoraki bakacaklar siz neler yapacaksiniz en kotu 1 yasina kadar bakarlar sonra krese mi versem bakici mi tutsam yada ben ise baslar baslamaz mi bakici bulsam ne yapsam kimseye birakmak istemiyorum da nasil birakicam kafayi yemek uzereyim. Cok arastiriyorum ama karar veremiyorum siz neler yapacaksinz

Ben denemiştim bizimki işi hemen çözüp memeyi ağzından çıkartıp sadece hortumu emmeye çalışmıştı:) beslenme sondası olarak geçiyor medikallerde bulabilirsin ben gittigidiyordan almıştım
Deme ya off dedigin gibi bu sefer memeden hep mama tadi gelmesini isticek gibi bazen guzel alio bazen delirio bole devam edicez bi sure daha bakalim

Hanimlar merhaba uzun suredir giremiyorum malum 7/24 mesguluz☺☺ calisan anneler dogum izinlerinin yarisi bitti. Ise basladigim zaman annem bakacak donusumlu kayinvalidem gelip bakacak ama biraz zoraki bakacaklar siz neler yapacaksiniz en kotu 1 yasina kadar bakarlar sonra krese mi versem bakici mi tutsam yada ben ise baslar baslamaz mi bakici bulsam ne yapsam kimseye birakmak istemiyorum da nasil birakicam kafayi yemek uzereyim. Cok arastiriyorum ama karar veremiyorum siz neler yapacaksinz
Benim doğum iznim bitti bile canım. 1 ekimde doğum yaptım, ikinci on günlük raporumu aldım. Öğretmen olduğum için birinci dönemi bitirmeye çalışıyorum. İkinci dönem başlayınca da annelerle idare etcem. Bakıcıya bırakmaya cesaretim yok, anneler de yaşlı, nasıl olacak bilemiyorum. Bir yaşından sonra bakıcı düşünüyorum. Kreşi küçük yaşlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlk oğlumu iki yaşında kreşe verdim sırf bakıcıya güvenemediğimden. Ama çok pişmanım o da ben de çok yıprandık.

Canım biz iki aylık olduk kalça muayenesi de olduk ama doktor bahsetmedi gözden. Göz doktoruna mı gidiliyordu benim de haberim yoktu hiç ne yapılıyor ki muayenede
Evet canım göz Doktoru bakacak bizide ebemiz yönlendirdi birgün randevu alıp gidersin sonra 1 yıl sonrası için tekrar randevu verdi bu sonuçlarla gel karşılaştıralım dedi

Benim doğum iznim bitti bile canım. 1 ekimde doğum yaptım, ikinci on günlük raporumu aldım. Öğretmen olduğum için birinci dönemi bitirmeye çalışıyorum. İkinci dönem başlayınca da annelerle idare etcem. Bakıcıya bırakmaya cesaretim yok, anneler de yaşlı, nasıl olacak bilemiyorum. Bir yaşından sonra bakıcı düşünüyorum. Kreşi küçük yaşlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlk oğlumu iki yaşında kreşe verdim sırf bakıcıya güvenemediğimden. Ama çok pişmanım o da ben de çok yıprandık.
En azından yazın 2.5 ay kendin bakacaksun ne güzel ben de 20 ocakta iş başı yapmam gerekiyor yıllık iznimi kullanacağım sonrasında rapor alacağım belki ücretsiz izin bile kullanabilirim hiç ayrılmak istemiyorum annem bakacak ama sanki garip kalacak kuzun çok üzülüyorum düşündüğüm de.

En azından yazın 2.5 ay kendin bakacaksun ne güzel ben de 20 ocakta iş başı yapmam gerekiyor yıllık iznimi kullanacağım sonrasında rapor alacağım belki ücretsiz izin bile kullanabilirim hiç ayrılmak istemiyorum annem bakacak ama sanki garip kalacak kuzun çok üzülüyorum düşündüğüm de.
Off cok zormus ya annem bile bakacak olsa kimsenin annesi gibi bakacagina inanmiyorum kaldiki bakiciya nasil guvenicem cocuk perisan olacak baska bisey degil keske bende ucretsiz izin kullanabilsem off

ben ve eşim bakıcaz cnm eşim güvenlik ben sabah 7 de işe gitcem öğleden sonra 4 gibi gelcem o bakcak bu surede sonra snra o gitcek gece 11 de eve gelcek sabah yine aynı hafta sonu da 2 gun evdeyim ben bakcam hafta sonu da

galiba öyle canım. bugün feci kaka yapmasına rağmen ıkınmamız da çok fazla. gaz yapacak şeyleri de yememeye çalışıyorum ama bir şekilde oluyor işte:KK43:bir de bugünlerde kızım kakayı çok yapınca bezden taşıyor kakamız acaba küçük mü geliyor ki:KK43: prima premium care 2 beden kullanıyordum 15 gün önce falan 4.5 kiloyduk sanırım şu an 5 kilonun üzerindeyiz. bezde bantları birbirine bitişik halde yapıştırmama ve bezin bu haliyle sıkmamasına rağmen sırtından taşıyor. bugün yine kızım da çok yapmış gerçi de yanlardan bile taşmış bezin her yeri doluydu. 3 numaraya şu konumda geçmeli miyim acaba??
Canım mesajina gec cevap veriyorum kusura bakma. Biz prima 3 numara kullaniyoruz şu an. 1 ve 2 de sorun yasamamistim ama 3 numaranin emiciligi yok gibi geldi bana da. Bebişim şu an 5,5 kg bez büyük bile ben de bantlarini mumkun oldugunca siki yapiyorum ama kaka beline, sırtına doğru kayiyor

Canım mesajina gec cevap veriyorum kusura bakma. Biz prima 3 numara kullaniyoruz şu an. 1 ve 2 de sorun yasamamistim ama 3 numaranin emiciligi yok gibi geldi bana da. Bebişim şu an 5,5 kg bez büyük bile ben de bantlarini mumkun oldugunca siki yapiyorum ama kaka beline, sırtına doğru kayiyor

Sorun değil canım kilomuz 6 ya yaklaştı 3 numaraya geçtik dediğin gibi 3 numara 1 ve 2 gibi değil yapı itibariyle ama tahminim 1-2 bebek ilk doğduğu zamanlar kullanılıyor ya hem daha çok hem de daha sıvı kaka yapıyorlar ilk zamanlar onu hapsetsin diye öyle diye düşünüyorum sonuçta artık değişti bebişler. Sadece bu şekilde düşündüm. 3 numarayı çok beğenmesem de sorun yaşamadık sanırım benim kız çok kaka yapmıyor artık ondan

ben ve eşim bakıcaz cnm eşim güvenlik ben sabah 7 de işe gitcem öğleden sonra 4 gibi gelcem o bakcak bu surede sonra snra o gitcek gece 11 de eve gelcek sabah yine aynı hafta sonu da 2 gun evdeyim ben bakcam hafta sonu da

Ayy ne güzel sizin durum. Ben öğretmenim 19 ocakta bitiyor iznim ilk dönemi bitiriyorum iki üç gün raporla. Diğer dönemde de heyet raporu almaya çalışacağım olmadı ücretsiz izin. Kimseye bırakamam kızımı kayınvalideye bir gün bırakıp dr a gittik de çocuğum aç kalmış altını bile değiştirmemiş güya seviyor torunu diye bakıcı olsa hiç düşünemiyorum. Annem gelemiyor zaten kardeşim küçük. Mecbur böyle yapacağım

Evet canım göz Doktoru bakacak bizide ebemiz yönlendirdi birgün randevu alıp gidersin sonra 1 yıl sonrası için tekrar randevu verdi bu sonuçlarla gel karşılaştıralım dedi

Anladım canım persembe aşımız var o zaman sorarım artık teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Canım ben de iki yaşından sonra kreş düşünüyorum küçükler ama bakıcıda kalmasından iyidir diye düşünüyorum ama kesinlikle çocuğun buna uygun olup olmama durumu da önemli. Dediğin gibi yıpratıcı olabiliyor

Ayy ne güzel sizin durum. Ben öğretmenim 19 ocakta bitiyor iznim ilk dönemi bitiriyorum iki üç gün raporla. Diğer dönemde de heyet raporu almaya çalışacağım olmadı ücretsiz izin. Kimseye bırakamam kızımı kayınvalideye bir gün bırakıp dr a gittik de çocuğum aç kalmış altını bile değiştirmemiş güya seviyor torunu diye bakıcı olsa hiç düşünemiyorum. Annem gelemiyor zaten kardeşim küçük. Mecbur böyle yapacağım
bakıcılar ilaçla uyuturlar kesin bebek kreşi var diyor ki 10 bebeğe 2 kişi bakıyor eee nasıl bakıyor ben 1taneyi zor idare ediyorum ,kesin uyutacak bir şeyler veriyorlar kesin yani düşünsene bir bakıcıya beş bebek düşüyor imkansız

Back